wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Eijffinger

 
Eijffinger SIROC​Eijffinger SIROC​
Laat u meevoeren door de Sirocco, de warme wind uit de woestijn. Bewonder de magnifieke landschappen, schitterende kustlijnen, wilde dieren en authentieke dorpen.
Lees meer
Eijffinger ReflectEijffinger Reflect
Reflect is een collectie vol weerspiegelingen, met luxe dessins in stralende kleuren. Een chique bladerpatroon, parmantige pauwen, glinsterende schubben, faux-uni’s met glimmende stipjes in verschillende varianten vangen het licht.
Lees meer
bert plantagie brochure
Gratis keukenboek
Eijffinger Pip Studio behangEijffinger Pip Studio
Het alweer vierde behangboek van Pip Studio is een prachtige mix van klassieke elementen in een moderne toepassing. Zo zijn er dessins met botanische elementen; planten/bloemen, fruit, insecten en andere dieren (soms heel subtiel en verrassend gebruikt).
Eijffinger Pip Studio behang
Eijffinger behang WallpowerEijffinger Wallpower Junior
Met Wallpower Junior maak je je eigen verhaal. Plak de herbruikbare muurstickers zelf op de muur en kies uit een scala aan taferelen of achtergronden. Van verweerd hout, een Bretonse streep, fijne ruitjes, robuust baksteen, vrolijke verfspatten tot magisch reëel.
Eijffinger behang Wallpower
Eijffinger behang GeonatureEijffinger Geonature
De collectie Geonature knipoogt naar de periode van de art deco met gestileerde motieven, grafische lijnen en gedempte tinten. De symmetrie uit de natuur is gevangen in stoere en subtiele geometrische dessins.
Eijffinger behang Geonature
gratis roomplanner
Eijffinger behang ResourceEijffinger behang Resource
Een collectie met unieke patronen en nuances, die alleen maar mooier worden met de tijd. Gepolijst marmer op een nieuw materiaal, sprekende houtnerven, de ruwe bast van berk en cipres, natuurlijk bamboe, maar ook ruig beton, grof linnen, geoxideerd metaal en gelooid leer vertellen ieder hun verhaal.
Eijffinger behang Resource
Eijffinger GrenadaEijffinger Grenada
Grenada is een collectie als een tropische regenbui op een stralende zonnige dag, vol verfrissende explosies van kleur en water. Laat je meevoeren door de handgeschilderde waterkleuren en levendige dessins.
Lees meer
Eijffinger BlendEijffinger Blend
Schop je schoenen uit en plof lekker op de bank. Je bent thuis. Hier word je omringt door je favoriete spullen, kleuren en dessins. De basis van dit thuis creëer je zelf met jouw mix uit Blend.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Eijffinger CHAMBORDEijffinger CHAMBORD
De zon breekt door, het raam staat op een kier. Frisse lucht vermengt zich met de geur van het prachtige wilde boeket op de marmeren schouw. Je hoofd vult zich met mooie herinneringen aan de vakantie die je hier ooit al eens had.
Eijffinger behang
Eijffinger MasterpieceEijffinger Masterpiece
Masterpiece neemt je mee naar de intrigerende wereld van eeuwenoude meesters en verfijnde details. Zo ver weg en tegelijkertijd zo dichtbij. Het tijdloze spel van licht en schaduw, ooit zo vakkundig vereeuwigd op canvas, is in deze collectie met verve vertaald in eigentijds behang.
Eijffinger Masterpiece
Eijffinger behang UN BISOUEijffinger behang UN BISOU
Un Bisou gaat over het vinden van moois. Het koesteren van schoonheid en de voelbare verhalen van vintage vondsten. Heimwee naar de warme sprei van oma om je heen. Levendige bloemen schitteren tegen oude muren, sterren flonkeren tegen lieflijk pastel.
eijffinger UN BISOU
Volg Wonenonline op Instagram
Eijffinger behang Hits 4 KidsEijffinger behang Hits 4 Kids
Reis om de wereld met Hits for Kids. Apen slingeren door het tropische regenwoud, giraffen lopen parmantig door uitgestrekte Afrikaanse vlakten. Nieuwsgierig draait een uil zijn kop om, diep verscholen in het Scandinavische woud.
Hits 4 Kids behang
Love this wallpaperLove this wallpaper
De ‘love this wallpaper’ collectie kenmerkt zich door dessins in rustige tinten met een kleine uitspatting in kleur voor een tropisch bladeren motief. De dessins doen haast Scandinavisch aan en passen helemaal in de interieurs van nu.
Eijffinger Love this
Eijffinger + RICE = happy wallsEijffinger + RICE = Happy Walls
Toen het Deense bedrijf RICE ons vroeg of wij geïnteresseerd waren om samen een behangcollectie te ontwikkelen, hoefden wij niet lang na te denken. Want dat Eijffinger en RICE een goede match zijn was ons ook wel duidelijk.
Eijffinger behang Happy Walls
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner