wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Interieur en inrichten - Pagina: 40

 
EijffingerInterieurtip: behangen

Afgelopen tijd zagen we vooral veel barokke motieven in het behang, nu zien we veel florale motieven

lees meer
WandbekledingPhotowalls by D'imago®

Geef uw interieur een spectaculaire en exclusieve uitstraling met IMAGES. Een unieke collectie digitaal gemaakte wandbekleding met keuze uit maar liefst 150 fotos en dessins.

lees meer
InterieurstoffenNieuwste collecties woningtextiel

orm ontmoet functie’ is nog nooit zo waar geweest als bij de nieuwe collecties Duette® en Plissé Shades van Luxaflex. Beide collecties zijn bij uitstek geschikt voor toepassing in meer bijzondere ramen

lees meer
MuurstickersMuurstickers & tekst op de muur

Zin in een gepersonaliseerde muurversiering die u naar lusten kunt aanpassen ? Met een breed gamma van stijlen en kleuren die u toelaten om een unieke sfeer te scheppen die bij u past.

lees meer
MeubeltrendsTrends in meubels

Nederlandse meubelmerken en ontwerpers timmeren flink aan de weg. Ook internationaal gezien. En met succes. Dutch Design is hot.

lees meer
MeubeltrendsMeubels, de trends

De woonwinkels zijn weer helemaal klaar voor het nieuwe woonseizoen! Ze hebben de mooiste nieuwe meubels, stoffen, kasten, verlichting en accessoires in huis gehaald.

lees meer
MeubeltrendsBarok tafels

Eettafel of tuintafel, vergadertafel of directiekamertafel, deze nieuwe tafel "Barok" van One to Sit kan in principe overal worden toegepast

lees meer
MeubeltrendsVol de Rêve van Leolux
Vol de Rêve, droomvlucht. Zacht en avontuurlijk. Maar ook de droom, de ontspanning die de slaap brengt.
lees meer
MeubeltrendsSpunk van designonstock

De creativiteit blijft groeien en bloeien bij Designonstock.com. In maart breidt het designmerk haar collectie uit met de Spunk. Het ontwerp van de nieuwe fauteuil is gebaseerd op de buisframe stoelen uit de vijftiger jaren

lees meer
MeubeltrendsMeubeltrends

Traditiegetrouw staan de woonwinkels er in het najaar op en top bij. De nieuwe najaarscollecties zijn binnen en door stylisten met veel plezier gecombineerd tot uitnodigende totaalplaatjes.

lees meer
MeubeltrendsWeelderig wit

Feestelijk wit. Trendy wit. En luxueus wit. Meubelontwerper Vincent Sheppard combineert het schijnbaar moeiteloos in de zetels van geweven papier en leder. James deluxe en Tokyo deluxe stralen een exclusieve sfeer uit.

lees meer
MeubeltrendsTijdloos of de tijd gevangen?

Dat is de vraag die stoelen Mars, Hash Swivel en kast Eton opwerpen. Het comfort en de degelijkheid van nu, gecombineerd met de romantiek van toen.

lees meer
MeubeltrendsEen stoel als kunstvorm

e tafel- en zitobjecten van ontwerpster Teuntje van Os zijn niet in een vakje te plaatsen. De vormgeving is eclectisch en authentiek. De objecten zijn geschikt voor binnen en buiten

lees meer
MeubeltrendsRolf Benz 533

Het nieuwe bankprogramma Rolf Benz 533 verrast door zijn onverwachte vormentaal. Designer Christian Werner zag bij de vormgeving van de schakelelementen bewust af van symmetrie, echter niet van hoeken en kanten.

lees meer
MeubeltrendsKinderkrat by Rietveld

In 1934 maakte Gerrit Rietveld zijn eerste meubelen van krathout; in feite hout dat als afval werd beschouwd. Voordat containervervoer bestond werd veel in kratten verpakt om het beschermd te kunnen vervoeren.

lees meer
Huis inrichtenMeubels in verhouding

Het gebeurt nogal eens dat mensen verhuizen naar een groter huis en hun meubels mee verhuizen. Het probleem is dat ze na de verhuizing veel te kleine meubels in een grote ruimte hebben staan.

lees meer
MeubeltrendsLümmel Ergonomisch design

Het Duitse woord Lümmel betekent bengel, iets dat goed bij de eigenwijze uitstraling en compacte afmetingen van deze stoel past. De Lümmel is ontworpen door Hannes Weber van Defacto.design uit Munchen.

lees meer
MeubeltrendsLeolux nieuwe modellen

Een echte klassieker met bijna vijftig jaar historie! Het oerontwerp van Antonia stamt uit 1962. In 1997 kreeg het programma zijn definitieve vorm. Althans, zo leek het.

lees meer
Kunst aan de muurKunst aan de muur

Iedereen heeft wel een mooie collectie schilderijen, reproducties, etsen, tekeningen of dierbare fotos, maar niet iedereen weet de juiste plek of de juiste hoogte te vinden of een fraaie compositie samen te stellen.

lees meer
KleurtrendsBreng kleur in uw interieur

Waarschijnlijk weet u uit eigen ervaring dat kleur sfeerbepalend is en uw stemming en gevoel kunnen beïnvloeden

lees meer
Woning inrichtenKlassiek Wonen

Degene die een aantal jaren geleden voorspelde dat klassiek absoluut dé trend zal worden werd op zijn minst vorsend aangekeken. Een kroonluchter boven de eettafel ophangen, de strak gestuukte muur behangen met een klassiek dessin en de rugleuning van je stoel te laten capitonneren?

lees meer
Kinderkamer inrichtenDe kinderkamer

Mini-design, maxi fun Alles kids!! Design voor kids is eindelijk volwassen. Met name onder de bekende zitmeubelfabrikanten is het een trend om naast de volwassen versies ook mini-uitvoeringen voor kinderen aan te bieden.

lees meer
Kinderkamer behangBehang voor de kinderkamer

Behangen is in. Een themakamer, een leuke muur: kinderen zijn er dol op. Daarom komt Funinvest, specialist in kinderkamerdecoratie, onder het merk Decofun, met de spectaculaire nieuwe collectie behangpapier kids@home, speciaal voor kinderen

lees meer
KersttrendsDé kersttrends

Naarmate de kerstdagen naderen, is het prettig om extra sfeer in huis te brengen. Houdt u van een landelijke kerstsfeer of bent u een liefhebber van luxe? De kersttrends van dit jaar zijn Misty Fields en Glamour.

lees meer
Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner