wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Interieur en inrichten - Pagina: 36

 
Zeno ColonnaTuinhaard Zeno Colonna

De Colonna is een tuinhaard met een vuurmond die op ongeveer 20 cm van de grond begint. Door de hoogte van de vuurmond is de Colonna uitermate geschikt om te plaatsen bij een loungeset.

lees meer
WoonwinkeltipsMeubilair kopen?

Woonwinkelen voor een fijne bank, mooie eetkamerstoelen of een nieuwe buffetkast is en uitje op zich. Niet alleen zit je daarna lekkerder of kun je meer opbergen, je huis wordt er ook nog eens mooier van!

lees meer
Woontrend Garden PartyWoontrend Garden Party

Woonmodetrend Garden Party is als een friszoete cocktail. Fris door de groen- en blauwtinten, een tikkeltje zoet door accenten in lichtgeel en fuchsia en tropisch door de prachtige prints van bloemen en planten.

lees meer
fleuriqueBehang Eijffinger Fleurique

Door de combinatie van bloemen met sterke en gedurfde kleuren en structuren uit de natuur, verlevendigt deze Eijffinger collectie letterlijk het interieur.

lees meer
Aangepast wonenAangepast wonen met stijl!

Niet alleen zullen er de komende jaren minder huizen worden gebouwd, maar ook de verkoop van bestaande huizen verloopt minder snel. De gemiddelde verkooptijd is inmiddels opgelopen tot ruim twaalf maanden.

lees meer
Elho b.forComeback van de cactus

De cactussen en vetplanten zijn hard op weg hun comeback te maken. Elho zorgt ervoor dat ze dat helemaal in de stijl van nu kunnen doen.

lees meer
LuxaflexRaamdecoratie & zonwering

Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen of jaloezieën? Dan is het zaak goed voorbereid op pad te gaan. Neem er de tijd voor, om tot raamdecoratie te komen die past bij uw huis, interieur en raampartij.

lees meer
Jekyll  & HydeMilaan Designweek

Zwart en wit zijn in veel nieuwe collecties de basiskleuren, maar ook kleur is (nog steeds) evident. Sprankelende nieuwe accentkleuren als oranje, abrikoos, perzik, zalm

lees meer
LuxaflexRaambekleding trends voor 2012

Welke trends zijn er dit jaar te verwachten in woonmodeland? Luxaflex® geeft een kort overzicht van populaire stijlen en bijpassende raambekleding.

lees meer
Vloer en wandbekleding trendsNieuwe vloer en wandbekleding

Bij het (opnieuw) inrichten van je huis is de belangrijkste en meestgestelde vraag: "Welke stijl wil ik doorvoeren?" Leef je uit op de muur! Kies een behang of muurverf die past bij jouw stijl.

lees meer
Kleurentrends 2012 - 2013(kleur)trends voor 2012-2013

Sigma Coatings heeft de (kleur)trends voor 2012-2013 op een rij gezet. Daarbij lijkt de hang naar het zintuiglijke, traditionele, persoonlijke, duurzame, positieve en ruimtelijke de toekomst te bepalen.

lees meer
Woontrend Color SplashWoontrend Color Splash

Verfrissend, verleidelijk en vredig: dat zijn de kernwoorden voor het nieuwe kleurrijke designinterieur. Want zoals in de mode kan je dit seizoen ook in het interieur niet om kleur heen!

lees meer
Interieurtrends zomer 2012Woontrend Bonjour Brigitte

Je kan er niet omheen: de mix van patronen regeert bij woonmodetrend Bonjour Brigitte. Ruitjes, strepen, (retro) bloempatronen en hier en daar een grafisch dessin.

lees meer
Ruimte indelenBasistips ruimte-indeling
Wanneer u uw woonkamer opnieuw wilt inrichten, kan dit door alles te vernieuwen, enkele stukken te vervangen of uw bestaande meubelen anders op te stellen
lees meer
EettafelEettafels

Een belangrijk deel van het leven vindt plaats aan tafel. Als dit leven gestoeld is op stoelen dan wordt het verrijkt door tafels! De tafel is namelijk meer dan een functioneel gebruiksobject waar aan gewerkt en gegeten wordt.

lees meer
WoonwensenWoonwensen veranderen...

Woonwensen veranderen met het verstrijken van de jaren. De gezinssamenstelling verandert, er komen nieuwe producten op de markt of de woonbehoefte is gewijzigd. Wie niet wil verhuizen heeft mogelijkheden te over om de woning aan te passen en te transformeren in een nieuw woonparadijs.

lees meer
ReclametafelsReclametafels

Je kent ze wel, de grote kleurrijke composities van teksten, fotos en logos op gigantische reclameborden die een bouwterrein markeren. Een dure vorm van reclame met kostbaar materiaal dat na gebruik vernietigd wordt. "Zonde!",

lees meer
RaamdecoratieVadain interieurstoffen

De nieuwe collectie van Vadain gaat perfect samen met de drie woonmodetrends van het Perscentrum Wonen, namelijk Tender Textille, Pretty Pastel en Fabulous Fifties.

lees meer
zolderWoonruimte op zolder

In menig huis wordt de zolder gebruikt als een opslagruimte van veelal overtollige spullen. Jammer van die ruimte, denk ik dan, want de zolderruimte is toch al gauw 30% van uw woonruimte, die niet als zodanig wordt gebruikt.

lees meer
ZonweringSilhouette & Shades

Vind je horizontale jaloezieen te strak bij je interieur en vitrage te oubollig? Met de nieuwe, sfeervolle collectie Silhouette & Shades biedt Luxaflex  een stijlvol alternatief.

lees meer
Woontrend Vorm & StructuurWoontrend Vorm & Strucuur

Trendy interieurs zijn deze zomer kunstzinnig en kleurrijk. Vormen van meubelen en woonaccessoires worden kunstzinniger en opvallend is het gebruik van grovere structuren en vrolijke kleuraccenten.

lees meer
Woontrend Stad & LandWoontrends Stad en Land

We willen meer groen! Meer buiten! Meer eco! Dat vinden we in de nieuwe woonmodetrend Stad & Land. Niet met een nostalgische maar een moderne blik wordt naar het landleven gekeken.

lees meer
WoontrendsWoontrend Rust en Romantiek

Met een rustiek klassieke basis, neutrale kleuren als zand en creme, accenten in marine- en kobaltblauw roept woonmodetrend Rust & Romantiek klassieke panden aan verstilde boulevards in herinnering.

lees meer
Woontrend Oost en WestWoontrend Oost en West

Opnieuw is nu het Verre Oosten actueel in de nieuwste interieurtrends. Indigo blauw, origami-achtige vormen, symmetrie en orde zijn belangrijk dit voorjaar!

lees meer
Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner