wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Interieur en inrichten - Pagina: 1

 
IKEA ART EVENT 2017IKEA ART EVENT 2017
Na succesvolle straatkunst in 2015 en eenfotografische kunstcollectie in 2016 bestaat de nieuwe IKEA ART EVENT 2017 limited collectie uit 12 handgetekende posters.
lees meer
Wijzonol kleurentrends 2017Wijzonol kleurentrends 2017
Ontdek ieder seizoen de nieuwste colourmoods van onze trendwatchers: gespot op de internationale designbeurzen en catwalks en doorvertaald naar de meest actuele interieurtrends met Trend Corner van Wijzonol. Recent geïntroduceerd: “Buiten Guur, Warmte Binnen” en “Realisme & Surrealisme; Dromen & Fantasie”.
lees meer
Kleurentrend Fris & Romantisch
Moderne, frisse vertalingen van romantiek door de combinatie van strakke geometrische vormgeving van meubilair en accessoires met romantische zachte kleuren en accessoires.
lees meer
Kleurentrend Vintage & FantasieKleurentrend Vintage & Fantasie
Een gedurfde en creatieve mix van modern en vintage, van fantasie met zakelijk. Zeer eigentijds, zorgeloos en eigenzinnig. Maak een muur in fris geel als achtergrond voor cognackleurige leren of houten meubels.
lees meer
Kleurentrend stadse neutralenKleurentrend stadse neutralen
De inspiratie voor dit kleurpalet vindt zijn oorsprong in de stad: het zink van de daken, metaal en hout kleuren, de grijzen en bruinen van beton en bakstenen, de schittering van gebouwen en nat asfalt.
lees meer
Kleurentrend mysterieus Kleurentrend mysterieus
Buiten is het guur en koud, binnen omringen we ons met sfeer, schoonheid en warmte. We verzamelen bijzondere schatten en etaleren die bij elkaar in een mix van klassiek, romantisch, vintage en modern.
lees meer
Kleurentrend botanische herfstKleurentrend botanische herfst
Maak van je huis een binnentuin waar het weer geen vat op heeft! We zoeken continue de verbinding met de natuur en in de herfst halen we buiten naar binnen.
lees meer
Zara Home hotelZara Home hotel
Waan je in de luxe van een hotel met de nieuwste collectie Hotel van Zara Home. Zachte stoffen met een luxe uitstraling voor in de slaapkamer en luxe serviezen voor het diner
lees meer
Nieuw: IKEA HEMGJORDNieuw: IKEA HEMGJORD
Het was onlangs Internationale Vrouwendag. Reden voor IKEA om de HEMGJORD limited collectie te lanceren. De producten van HEMGJORD, dat huisgemaakt betekent in het Zweeds, zijn namelijk handgemaakt door vrouwen van het Indiase platteland.
lees meer
Bloomingville MiniBloomingville Mini
De nieuwe collectie Mini voor kinderen van Bloomingville is geinspireerd op het avontuurlijke thema van de zee. Speelse otters, vriendelijke haaien en dankbare zeepaartjes. In deze collectie gaat Bloomingville naar de zee.
lees meer
Kantoor aan huis inrichtenEen kantoor aan huis
Bij het werken aan huis hoort natuurlijk ook een prettige werkplek. Een werkplek die functioneel is en voldoet aan de ergonomische normen. Maar natuurlijk wil het oog ook wat! Wij geven je een aantal praktische tips voor de inrichting van je werkkamer.
lees meer
Comfortabel wonen 65+Comfortabel wonen 65+
We bereiken een steeds hogere leeftijd, blijven langer jong en willen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Ook stimuleert de overheid senioren om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.
lees meer
How to: een landelijke inrichtingHow to: een landelijke inrichting
Het inrichten van een woonkamer is erg persoonlijk en niet altijd even gemakkelijk. Op internet vind je tal van leuke ideeën, maar welke stijl past bij jou? En hoe geef je er je eigen draai aan?
lees meer
Linoleum lampLinoleum lamp
De linoleumlamp van Marie-Louise Velthuijzen heeft de aandacht getrokken in de tweede editie van Forbo Floorings Student Challenge. Na de Willem de Kooning Academie in 2015 was nu de Zweedse Academy of Design and Crafts aan de beurt.
lees meer
Muurschilderingen anno 2017Muurschilderingen anno 2017
Graham & Brown lanceert een nieuwe collectie digitaal behang. Het is behang maar het lijken echte muurschilderingen. Gewaagde patronen en florale motieven staan garant voor een opvallende feature wand.
lees meer
Gratis 3D interieur ontwerpenGratis 3D roomplanner
Op roomplanner-online.nl maak je een handomdraai een 2- of 3D-ontwerp van je nieuwe inrichting. Meld je eenmalig aan en krijg onbeperkt en gratis toegang tot de 3D interieur ontwerper!
Gratis 3D roomplanner
Iconische bankIconische bank
Rolf Benz TONDO is een luxe bank die met een iconisch design veel luxe zitcomfort biedt in tal van indivuduele ruimte-oplossingen, tegen de wand of juist vrij in de ruimte.
lees meer
IKEA en Piet Hein EekNieuw IKEA JASSA
Turn up the heat! Want de langverwachte JASSA limited collectie komt eraan: een eclectische en warme mix van meubels, textiel en accessoires. De designers van IKEA werkten hiervoor samen met de Nederlandse topdesigner Piet Hein Eek.
IKEA en Piet Hein Eek
BehangESPRIT Home 12
2017 geeft de mode- en levensstijlmerken een nieuwe, frisse interpretatie van het thema reizen, met hoogwaardige materialen, spannende designs en nieuwe texturen.
lees meer
TrendkleurenEen nieuw tijdperk vol kleur
Wees voorbereid op een seizoen vol kleur! Farrow & Ball onthult de trendkleuren voor het voorjaar van 2017. De kleuren van komend seizoen zijn gedrufd, subtiel en een tikkeltje dramatisch.
lees meer
Boeddha schilderijBoeddha schilderij
Geven is belangrijker dan nemen. Het is een cliché maar het is ontzettend belangrijk in het boeddhisme. Het boeddhisme is een hele mooie levensstijl. Boeddha was een spirituele leider in India.
lees meer
InterieurfotografieInterieurfotografie: 7 tips
Het fotograferen van je interieur hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Je kunt al snel prachtige interieurfoto’s maken, want je hebt verscheidene voordelen. Zo is de kans heel klein dat je foto mislukt omdat het regent of hard waait, loopt een interieur nooit weg om wat anders te gaan doen en het hoeft niet naar je te glimlachen.
lees meer
Rivièra Maison voorjaar 2017Rivièra Maison voorjaar 2017
Rivièra Maison presenteert dit voorjaar weer een prachtige, nieuwe Spring / Summer collectie! Dit seizoen zijn er voor het eerst in plaats van drie, vier inspirerende thema’s.
lees meer
InterieurstoffenA House of Happiness 2017
A House of Happiness introduceert voorjaarscollectie waar je écht blij van wordt. De collectie van A House of Happiness biedt meer dan 300 verschillende stoffen met meerwaarde.
lees meer
Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner