wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

A.S. Création

 
BehangESPRIT Home 12
2017 geeft de mode- en levensstijlmerken een nieuwe, frisse interpretatie van het thema reizen, met hoogwaardige materialen, spannende designs en nieuwe texturen.
Lees meer
BehangenZo wordt behangen gemakkelijk
Behangen was nog nooit zo eenvoudig - met vliesbehang kunt u uw muren in enkele stappen een nieuwe look geven. Geen inweken, geen vervelend voorplakken van het behang en eenvoudig te verwijderen bij renovatie! De voordelen van het veelzijdige vliesbehang zijn onmiskenbaar.
Lees meer
Interieuradvies nodig?
gratis roomplanner
behang met streepjesSimply Stripes
Vele mensen denken dat het design van streepjesbehang beperkt is tot gewone strepen. Maar bij nader inzien komen we tot verrassende ontdekkingen - brede en smalle strepen, of lengte- of dwarsrichting - strepen zorgen voor afwisseling en spannende designmogelijkheden.
behang met streepjes
Seaworld behangSeaworld behang
Wat is er mooier dan een onbezorgde dag aan de zee? Een lange strandwandeling, de mooiste schelpen verzamelen en steentjes over de zee laten springen – vakantieherinneringen worden gewekt.
muurdecoratie met maritieme flair
Kleurentrends 2018Colour styleguide 2018
U hebt een lievelingskleur en bent op zoek naar een passend effen tapijt? A.S. Création biedt een liefdevol voorbereide selectie van de meest kleurrijke effen behangen. De "Style Guide Kleuren" geeft een overzicht van 15 verschillende kleurenschema's die uw ruimte in het zonnetje zetten.
Kleurentrends 2018
Mandemakers inspiratie keukenboek
Wit behang van AS CreationSimply White 4
Wit behang is alles behalve saai - met de nu reeds de vierde editie van de behangcollectie "Simply White" toont A.S. Création het fascinerende scala van witte wandbekleding.
Wit behang van AS Creation
BehangHavanna
Als hoofdstad van het eiland Cuba, trekt Havanna reizigers zoals geen andere steden dat doen, en lijkt gevangen in de tijd. Voor een achtergrond met onweerstaanbare kleuren vermengt zich de tanende glans van bouwvallige gebouwen in de oude stad met de nostalgische charme van de talloze oldtimers, die aan de rand van de straat staan.
Lees meer
Moderne behangdesignsMidlands - Moderne behangdesigns
In samenwerking met het Nederlandse ontwerpbureau “Studio Baan” presenteert de behangfabrikant uit Gummersbach een collectie met landhuisflair en natuurlijke elegantie
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Behang mix it upMix it Up
Uit een mix van klassieke wanddecors en moderne designs ontstaat een buitengewone compositie van twee verschillende stijl- en kleurwerelden - de collectie "Mix it Up" van A.S. Création zet in op tijdloze behangmotieven met spannende effecten.
Lees meer
Urban FlowersUrban Flowers
De geur van verse bloemen en de lichtheid die in de lucht hang en een goed humeur verspreidt - met de jonge behangcollectie “Urban Flowers” ontvoeren we u naar de facetrijke wereld van bloemen en planten.
Lees meer
Borneo Exotische woonsfeerBorneo - Exotische woonsfeer
Reine en onaangetaste natuur – met het behang uit de collectie "Borneo" van A.S. Création kunt u ontsnappen aan de stressvolle alledaagsheid en van een unieke rust en ontspanning genieten.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Del sol - natuurlijk droombehang
Met de modieuze behangcollectie “Del Sol” laat A.S. Création de charme van gebloemde en grafische wandmotieven weer opleven, en bewijst dat een harmonische muurdecoratie tegelijkertijd modern en behaaglijk kan zijn.
Lees meer
AS Creation behang SorayaSoraya betoverende wandbekleding
Achter deze collectie zit een betoverende en vrouwelijke compositie verborgen uit geselecteerde behangsoorten met klassiek-moderne designs en natuurlijk texturen. Deze toont de volledige schoonheid van de natuur en overtuigt door optische highlights.
AS Creation behang Soraya
Authentic WallsNatuurlijk mooie muren
Met "Authentic Walls" stelt A.S. Création een behangcollectie voor die scoort met veelzijdige motieven, een breed kleurenpallet en een grote keuze aan thema's.
Authentic Walls
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner