wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

A.S. Création

 
BehangOp het spoor van de natuur
Trendgericht en daarbij altijd elegant: de nieuwe gezamenlijke behangcollectie van het toonaangevende damesblad en het merk Livingwalls presenteert zich in de karakteristieke stijl BRIGITTE.
Lees meer
BehangNeobarok treft het purisme
De behangdesigns van ontwerpster Jette Joop zijn net zo veelzijdig als zijzelf. Samen met A.S. heeft Création de gevierder ontwerpster een nieuwe behangcollectie vormgegeven
Lees meer
Interieuradvies nodig?
gratis roomplanner
Luxury Wallpaper Luxury Wallpaper
De behangcollectie van het object- en premiummerk Architects Paper “Luxury Wallpaper” biedt een heel bijzondere mix van verschillende, hoogwaardige materialen en verrassende patronen.
Lees meer
Mediterraan behangSiena: mediterraan behang
Omgeven door schilderachtige dorpjes en wereldbekende wijngaarden, genesteld in het indrukwekkende landschap van Toscane: Siena, wel de mooiste stad van de Italiaanse regio.
Lees meer
Frisse behangpatronenNew Look: frisse behangpatronen
Modern, trendy, designbewust: De behangcollectie "New Look” van A.S. Création heeft de wandoutfit voor jong, individueel wonen. Het steenachtige uiterlijk onderstreept het levendige uiterlijk en zowel speelse bloesemranken als elegante ornamenten verschaffen een zorgeloze atmosfeer.
Lees meer
Mandemakers inspiratie keukenboek
KeukenbehehangKitchen Dreams - Keukenbehehang
De keuken geldt als het middelpunt van een woning en maken er daarom aanspraak op dat ze mooi en gezellig zijn. Om de keuken nog aantrekkelijker te maken, toont A.S. Création met de collectie "Kitchen Dreams" een afwisselende selectie keukenbehang voor iedere stijl voor woninginrichting.
Lees meer
BehangdromenBehangdromen
Wanneer speelse bloempatronen op romantische ornamenten samenkomen, dan is het weer tijd voor frisse behangdesigns van de succesvolle serie "Memory" van A.S. Création.
Lees meer
Bloemige behangdromenBloemige behangdromen
Met "Secret Garden" brengt A.S. Création een collectie op de markt die speelse bloemenmotieven en tijdloos mooie ornamenten in een moderne look vertaalt.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
nieuwe “High Rise” behangcollectieHIGH RISE by MICHALSKY Living
De nieuwe “High Rise” behangcollectie is een aanvulling op de succesvolle MERTROPOLIS BY MICHALSKY LIVING Serie. Michael Michalsky liet zich net als reeds bij de vorige collectie inspireren door het levensgevoel in de metropolen van deze wereld.
Lees meer
BehangcollectieHarmony in motion
A.S. Création is bovendien bijzonder trots op de eerste gezamenlijke collectie met de Poolse designer Mac Stopa. De oprichter van de studio Massive Design is een echt multitalent, die als architect en interieur- en industrieel designer grote successen oogst.­
Lees meer
Simply Decor behangSimply Decor behang
Bont, veelzijdig en individueel: A.S. Création presenteert met de behangcollectie "Simply Decor" de mooiste decors voor iedere woonruimte. De afwisselende mix van verschillende themawerelden biedt het juiste design voor grote en kleine behangfans.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Behang: Belle EpoqueBehang: Belle Epoque
Pure romantiek! De behangcollectie "Belle Epoque" van het huis A.S. Création verrijkt de woonsfeer en herinnert aan de vervlogen tijden van klassieke en stijlvolle wanden.
Lees meer
BehangESPRIT Home 12
2017 geeft de mode- en levensstijlmerken een nieuwe, frisse interpretatie van het thema reizen, met hoogwaardige materialen, spannende designs en nieuwe texturen.
Lees meer
BehangenZo wordt behangen gemakkelijk
Behangen was nog nooit zo eenvoudig - met vliesbehang kunt u uw muren in enkele stappen een nieuwe look geven. Geen inweken, geen vervelend voorplakken van het behang en eenvoudig te verwijderen bij renovatie! De voordelen van het veelzijdige vliesbehang zijn onmiskenbaar.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner