2155
Interieurstoffen
Gepubliceerd: 10-02-2017 Laatste update: 19-06-2017

A House of Happiness is continu op zoek naar duurzame ontwikkelingen, waaronder het hergebruik van materialen zegt Johanna Jorritsma, directeur van A House of Happiness. Mensen echt blij maken met onze gordijnen, dat vinden we naast een mooie kleur of dessin belangrijk. Met de nieuwe voorjaarscollectie speelt de gordijnenfabriek in op spaarzaam omgaan met de wereld en biedt daarbij net dat extraatje. De collectie van A House of Happiness biedt meer dan 300 verschillende stoffen met meerwaarde: gemaakt van gerecycled garen, zonreflecterend, vlamwerend, verduisterend of combinaties hiervan.
Gordijnen van gerecycled katoen en polyester

A House of Happiness introduceerde eerder al gordijnen met meerwaarde, maar de collectie breidt steeds verder uit! Gordijnstof Double Recycle heeft een isolerende en geluidswerende werking (ISO 354 - ISO 11654) en bestaat deels uit gerecyclede polyester garens. De voorkant van de stof heeft een mooie structuur en de achterkant heeft een zachte fleece optiek. Transparant gordijn Easycare Voile is een zachte geweven voile die niet kreukt en erg gemakkelijk en eenvoudig in onderhoud is. Je wast het gordijn simpelweg uit, hangt het op en kan gaan genieten.

Ook voor de kinderkamer heeft A House of Happiness een nieuwe gordijnstof met meerwaarde. Giraffe Recycle heeft een print van een sierlijke giraffe met lange nek en slanke poten op een verduisterende stof die ook nog eens een isolerende en zonreflecterende werking heeft en voor een deel gemaakt is van gerecycled garen.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide