wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

A House of Happiness

 
InterieurstoffenA House of Happiness 2017
A House of Happiness introduceert voorjaarscollectie waar je écht blij van wordt. De collectie van A House of Happiness biedt meer dan 300 verschillende stoffen met meerwaarde.
Lees meer
A House of Happiness voorjaar 2016A House of Happiness voorjaar 2016
De subtiele print van een mystieke horizon op een transparante voile haalt je gedroomde uitzicht naar binnen. Combineer deze met een effen inbetweenstof om het binnenvallende licht nog meer te filteren.
Lees meer
Interieuradvies nodig?
gratis roomplanner
byTzum gordijnen en accessoiresbyTzum gordijnen

De byTzum collectie is voor de consument die houdt van een tijdloos en authentiek interieur. Met dit label spelen we in op de behoefte voor een pure levensstijl in een comfortabele sfeer.

Lees meer
Recycled FabricRecycled Fabric

A House of Happiness zet een nieuwe trend in de gordijnenbranche; Recycled Fabric. Met de Recycled Fabric geeft het gordijnenmerk restanten een nieuw leven.

Lees meer
House of Happiness Spannend see-through effect

Het gordijnenmerk A House of Happiness introduceert een nieuwe gordijnentrend; de 3D landscaping in vervaagde kleurvarianten indigo, grijs, taupe en paars.

Lees meer
Solarspot daglichtsysteem
Stoffentrends najaar 2013Stoffentrends najaar 2013

Dit najaar zijn de trends van A House of Happiness geïnspireerd op landelijke romantiek, de natuur en op de modetrend zwart/wit. In de nieuwe gordijnstoffen van de romantische trend ‘Tuscanian Poetry’ zijn warme tinten als roze en koraalrood in combinatie met taupe tinten terug te vinden.

Lees meer
A House of HappinessA House of Happiness

Het gordijnenmerk ‘A House of Happiness’ lanceert zijn nieuwe website, inclusief webshop. Op de site is de volledige collectie van het gordijnenmerk te bekijken.

Lees meer
A House of HappinessBuiten is binnen

Synchroon aan de modetrends, zijn komend najaar ook de woonmodetrends fris en kleurrijk. Dit komt terug in de vier nieuwe gordijncollecties van A House of Happiness. Zo is binnen de Trevor&York-collectie een nieuw bloemenmotief ontwikkeld die zorgt voor een beetje buitenleven in huis.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
InterieurstoffenColourblocking voor het raam

De modetrends voor het najaar, getoond op internationale catwalks, zijn duidelijk terug te zien in de nieuwe gordijnencollectie. Zo wordt gewerkt met colourblocking, dit is het combineren van uitgesproken kleuren bijvoorbeeld fris geel met violetpaars.

Lees meer
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner