wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Interieur en inrichten

 
Met trots presenteert IKEA de SVÄRTAN limited collectie in samenwerking met Martin BergströmIKEA SVÄRTAN
Wie aan India denkt, ziet vaak levendige kleuren voor zich. Martin Bergström niet. De Zweedse mode- en textielontwerper heeft het karakter van het moderne, stedelijke India weten te vangen in zwart, wit en vele tinten grijs.
IKEA en Martin Bergström
Creeer je eigen leerplek thuis
Of je kind nu voor het eerst naar school gaat, al op de middelbare school zit of gaat studeren: je knappe kop heeft thuis een plek nodig om te leren. Daarom heeft IKEA gestudeerd op hoe je een eigen leerplek creëert in een kinder-, tiener- of studentenkamer.
Back to school met IKEA
Gratis keukenboek
IKEA catalogus 2017Nieuw: IKEA catalogus 2017
Tussen 16 en 27 augustus valt ’s werelds grootste drukwerkoplage met 328 pagina’s vol design en slimme oplossingen weer bij miljoenen Nederlandse huishoudens op de mat. De catalogus draait dit jaar om het leven in en rondom de keuken. Naast keukens, kookgerei en alles voor een heerlijk diner, speelt ook het eten zelf een centrale rol.
Lees meer
IKEAIKEA INDUSTRIELL
Piet Hein Eek en IKEA kondigden aan dat ze hun samenwerking voortzetten met de limited designcollectie INDUSTRIELL. De Nederlandse topdesigner ontwerpt al een aantal producten voor de JASSA limited designcollectie die vanaf maart 2017 verkrijgbaar is.
Piet Hein Eek en IKEA
Little Greene PINK
Met dit speciale kleurenpalet toont Little Greene haar steun aan de Borstkankermaand. Little Greene doneert de gehele maand oktober 2016 een gedeelte van de verkopen aan Stichting Pink Ribbon
Lees meer
Levensvreugde voor op de muur
A.S. Création presenteert met “New Orleans” een behangcollectie die opvalt door een veelvoud van florale motieven met knalkleuren en bijpassende effen kleuren.
Lees meer
DIY creativiteitshoek maken
Je interieur bestaat tegenwoordig niet meer alleen uit je meubels, iets voor aan de muur en bijvoorbeeld planten. Leuke accessoires voor je interieur vind je overal en maak je soms zelf. Door in je interieur te laten zien wat je mooi vindt, laat je iets van jezelf zien.
Lees meer
Woonplant van de maand Cactus
Niets vat het betere hoogzomergevoel zo goed samen als cactussen: surrealistisch, hot, bestand tegen zinderende temperaturen en helemaal on-trend met grafische stijlen.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Handige interieur Apps
Veel Nederlanders kunnen best wat inspiratie gebruiken als ze het interieur van hun huis gaan restylen. Steeds vaker maken ze daarvoor gebruik van slimme Apps en andere tools. Dit zijn de 5 populairste, leukste en handigste interieur-Apps van dit moment.
Lees meer
Amory – Behangdesign
Modern, trendy, designbewust: A.S. Création gebruikt voor de behangcollectie “Amory” zowel natuurlijke als grafische motieven en toont daarmee wandoutfits voor jong wonen.
Lees meer
Behangcollectie Essentials
De Essentials collectie is een mix van urban en natuurlijke elementen. De perfecte combinatie tussen cultuur en handgemaakte materialen
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Scandinavisch behang Hej
Het unieke Scandinavische gevoel met zachte tinten en modern, grafisch ontwerp is multi-inzetbaar. Het combineren van verschillende dessins binnen deze collectie kan prachtig werken.
Lees meer
Thuis in huis
Niets is fijner dan je thuis voelen. Er ontstaan alleen redelijk wat clichés rondom het ‘thuis voelen’. Een thuis is meer dan een woning waarvan je de sleutel hebt. Je moet je op je gemak voelen en daarnaast tot rust kunnen komen in je eigen huis. En er zijn natuurlijk nog meer aspecten die je huis tot jouw thuis kunnen toveren.
Lees meer
Effen wandbekleding
Effen behang past in iedere omgeving, past zich aan als een kameleon. Essentials, de mooie nieuwe wandbekleding collectie van het prestigieuze Nederlandse interieur decoratie merk Origin - luxury wallcoverings, omvat stijlvol effen behang voor ieder interieur.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Win een retro mok
gratis roomplanner


Gratis woonbrochures
Interieuradvies