wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Interieur en inrichten

 
Behangcollectie UndergroundUnderground van MR Perswall
De collectie is het resultaat van een samenwerking met de veelgeprezen in New York City woonachtige kunstenaar en visionair Derek Prospero. Op basis van zijn verbeeldingskracht is een unieke verzameling prints tot stand gekomen.
Behangcollectie Underground
ELLE behangcollectieELLE fashion behang
Met trots presenteert het toonaangevende behangmerk Graham & Brown de nieuwe dessins van de ELLE behangcollectie; hét vooraanstaande merk in de wereld van magazines, fashion en decoratie.
ELLE behangcollectie
Gratis keukenboek
Farrow & Ball kleurenFarrow & Ball kleuren
De dagen worden korter en de avonden langer: het is tijd voor nieuwe inspiratie en om afscheid te nemen van de zomermaanden. Farrow & Ball licht 4 kleuren uit die dit seizoen onmisbaar zijn. De nieuwe trendkleuren sluiten naadloos aan op de delicate neutralen en aardetinten van het voorjaar 2016.
Kleuren najaar 2016
Sandwich ThingsSandwich Things
Het Nederlandse modelabel Sandwich, al 35 jaar geliefd bij veel vrouwen, komt voor het eerst met een interieurcollectie: Sandwich Things.
Lees meer
Dekton® XGloss meer dan marmerDekton® XGloss meer dan marmer
Helemaal hip: marmer in het interieur verwerken. Of het nu voor een creëren van een rustige klassieke setting is of voor een pittige statement te maken.
Lees meer
Bloementapijt op behangBloementapijt op behang
Het Italiaanse woord “Fiore” betekent “bloem” of “bloesem” – de behangcollectie van A.S. Création weerspiegelt de schoonheid van de bloemenwereld en schept een harmonieuze woonsfeer.
Lees meer
Humberto fauteuilHumberto fauteuil
De altijd zo ontspannen en stijlvol ogende Humberto heeft samen met dé relaxstoelenspecialist Prominent een stijlvolle relaxfauteuil ontwikkeld. Deze Humberto-fauteuil staat in alle opzichten garant voor comfort, kwaliteit en hoogwaardig design
Humberto fauteuil
Aglaonema woonplant Woonplant oktober: Aglaonema
Schitterend getekend blad en een mooie volle plant: Aglaonema is de perfecte opener van het we-gaan-lekker-weer-naar-binnen-seizoen. De bladen van Aglaonema hebben schitterende kleuren met fijnzinnige tekeningen.
Aglaonema woonplant
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Zonnige herfst bij IKEAIKEA: Hoezo herfst?
Het belooft de zonnigste herfst ooit te worden. In oktober lanceert IKEA namelijk een heleboel vrolijke, nieuwe designproducten. Geef de herfst kleur met stralende tapijten, swingende stoffen en bloemrijk servies.
Zonnige herfst bij IKEA
Histor kleurentrends 2017Histor Kleurentrends 2017
Met de vier kleurtrends voor 2017 speelt Histor in op de verschillende ontwikkelingen. Kies bijvoorbeeld voor pure tinten die rust geven in je hectische leven of juist voor intense, krachtige tinten die je creatieve energie laten stromen
Histor kleurentrends 2017
Oktober woonmaandOktober woonmaand
Met de start van het najaar lopen we warm om het binnen extra gezellig te maken en dat betekent: tijd voor iets nieuws in je interieur! Oktober is van oudsher dé Woonmaand in Nederland. Alle woonwinkels presenteren hun nieuwste collecties en je kunt volop inspiratie op doen.
Oktober woonmaand
Volg Wonenonline op Instagram
IKEA verlichtingIKEA Smart Lighting
Licht maakt ons wakker, geeft ons energie en laat ons dromen. Het is van belang voor een veilig, gezond en prettig leven thuis. Daarom komt IKEA met de Smart Lighting collectie, een nieuwe Home Smart innovatie.
IKEA smart home
IKEA kersttrends 2016IKEA kersttrends 2016
De zomer is nu officieel voorbij en dat betekent dat we bij IKEA al stiekem dromen over de winter. Dan kunnen we ons huis namelijk mooi maken met de feestelijke nieuwe WINTER collectie.
Ikea kersttrends 2016
Handgemaakte collectie van IKEASneak Preview: IKEA KRYDDAD
Vanaf oktober verkrijgbaar bij sommige IKEA winkels. We zijn trots dat we samenwerken met sociale ondernemers in India die een duurzaam inkomen mogelijk maken voor vrouwen in landelijke gebieden.
Handgemaakte collectie van IKEA
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner
Jotul actie


Gratis woonbrochures
Interieuradvies