Notice: Undefined offset: 1 in /www/htdocs/wonenonl/libraries/joomla/environment/browser.php on line 282

Neem de tijd om van het moment te genieten encreëer een aangename, kalmerende woonruimte. Onze nieuwe tijdloze en bijzonder aantrekkelijkecollecties stralen een zorgeloze, dagelijkse élégance uit. Maak kennis met de vier nieuwe collecties organisch geïnspireerde weefstoffen, aangevuld door drie veelzijdige effen stoffen. 

VN_Aylin_Delft_05-086.jpg

VN_Aylin_Delft_07_-021.jpg

VN_Aylin_Eucalyplus_05_-061.jpg

VN_Aylin_Eucalyplus_06_-103.jpg

AYLIN
Een collectie weefsels met een combinatie van organische patronen, scherpe lijnen en aangenaam aanvoelende structuren die een zorgeloze, dagelijkse élégance uitstralen. De collectie heeft een eclectische, rustieke en handgemaakte esthetiek die verder wordt verrijkt door een kleurenpalet dat werd geïnspireerd door natuurlijke kleurstoffen. 

VN_Valetta_01_-040.jpg

VALLETA
Ons geweldig populaire Valleta satijn wordt voor 2017 opnieuw uitgevoerd in 71 nieuwe en 41 bestverkopende tinten. Met een eenvoudig gestreept satijn en het altijd populaire effen satijn biedt Valleta elegante, kamerhoge satijnen stoffen met een indrukwekkende val die gordijnen, kussens en accessoires een vleugje glamour en luxe geven. 

VN_Vigo_02_-012.jpg

VIGO
Vigo is een duurzaam weefsel met een zacht, uitnodigend en subtiel twee kleuren effect dat over de hele stof diepte en beweging creëert. Dit is een essentieel weefsel dat geschikt is voor zowel gordijnen als stoffering. Verkrijgbaar in een allesomvattend palet van 53 kleuren. 

VN_Torrin_01_-062.jpg

TORRIN
Een kamerhoog weefsel met een fijne structuur en een aantrekkelijke zachte glans. Dit wasbare weefsel heeft een geraffineerde look die uitstekend aansluit op zowel traditionele als moderne interieurs.

Het najaar is weer aangebroken! De tijd van het jaar waarin we regelmatig worden getrakteerd op een flinke herfststorm of heel af en toe op een mooie zonnige dag waarbij de thermometer boven de 20 graden uitschiet. De meeste tijd brengen we weer binnen door. We stylen ons interieur in herfstsfeer met gezellige kaarsen en een lekkere warme plaid zodat we met heerlijk warme voetjes, onderuitgezakt op de bank, ons favoriete tijdschrift kunnen lezen.   

Hoe maak je van een saaie muur een eyecatcher? Het antwoord hierop is heel simpel, ga met designbehang aan de slag! Zelfs als je maar een deel van een muur behangt kun je echt een verschil maken in een ruimte. Het Engelse designmerk Cole & Son biedt een ruime en prachtige collectie behang aan. Hieronder vind je een aantal prachtige exemplaren op een rij. (Bron foto boven: Tanja van Hoogdalem)

coleandsonpalm2.jpg

Haal het vakantiegevoel in huis
De zomer is voorbij maar met het tropische behang Palm van Cole & Son houd je het vakantiegevoel nog even vast. Hoe heerlijk is dat? Het palm behang is afkomstig uit de Contemporary Restyled collectie. In deze collectie zijn iconische behangen uit de geschiedenis van Cole & Son in een nieuw jasje gestoken. Het behang Palm is in diverse kleuren te verkrijgen waaronder bovenstaande zomerse varianten en onderstaande donkere variant.

coleandsonpalm.jpg

Bron foto’s: huisje aan de haven 

In to the woods
Met het behang Woods van Cole & Son creëer je je eigen bos in huis. Op het behang zie je prachtige schetsen van bomen die samen een rustgevend bos vormen. Het klinkt misschien heel druk, een muur vol bomen, maar het tegendeel is waar. De neutrale kleuren, zwart en wit, in combinatie met het natuurlijke karakter zorgen voor een rustig geheel waardoor het behang vrijwel in ieder ruimte past. Vind je een muur vol bomen iets te gewaagd? Behang dan een MDF plaat, in een formaat naar wens, met dit behang. Hiermee creëer je een speels effect en als je het behang beu bent hoef je alleen maar de plaat weg te halen.

Flamingo
Deze paradijsvogel is een graag geziene gast in vele interieurs. De eenvoudige maar tegelijkertijd ook elegante vorm en zachtroze kleur van de flamingo is bij velen geliefd. Cole & Son heeft een prachtig flamingo behang in hun collectie die de elegantie van dit dier volledig uitstraalt. Voor degenen die wel fan zijn van de vorm van de flamingo maar niet van de zoete kleur is er ook een zwart en wit behang.

coleandsonflamingo.jpg
Op zoek naar nog meer designbehang? MisterDesign heeft een heel ruim aanbod design behang waaronder de merken Ferm Living, NLXL en KEK Amsterdam.

In het voorjaar van 2018 zien we bij IKEA vier belangrijke trends die ons interieur zullen domineren. In de Fluid Spaces trend zien we vooral flexibele meubels. Producten die moeiteloos de overgang van binnen naar buiten maken zien we terug in de Blurred Boundaries trend. Een wat meer rauwe stijl, geïnspireerd door het jonge moderne leven is duidelijk zichtbaar in de Urban Youth-trend, terwijl Bold Personality gebaseerd is op retro-ontwerpen uit het verleden, met levendige kleuren en leuke details die het verleden naadloos met het heden vermengen. We moeten nog eventjes gedulde hebben voor dit moois want de lancering in de winkels is maart 2018. 

Blurred Boundaries

ikea-blurred- boundries-01.jpg

ikea-blurred- boundries-02.jpg

Fluid Spaces 

ikea-fluid-spaces-1.jpg

Bold Personality 

ikea-bold-personality.jpg

ikea-bold-personality-2.jpg

ikea-bold-personality-3.jpg

Urban Youth

ikea-urban-youth.jpg

ikea-urban-youth-1.jpg