Er zijn 1001 redenen te bedenken waarom je zou kunnen gaan verbouwen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een gezinsuitbreiding. Een extra kamer is dan geen overbodige luxe of misschien zelfs een noodzaak. Of wil je wat meer licht en ruimte op zolder dan zou je een dakkapel kunnen overwegen. Of is jouw keuken of badkamer langzaamaan wel heel erg gedateerd geworden en ben je echt toe aan iets moderns dan wordt het tijd om te verbouwen.

 

Bij verbouwingswensen komen natuurlijk al snel kosten om de hoek kijken want elke verbouwing, groot of klein kost geld. Niet iedereen heeft zomaar een flink bedrag op de plank liggen om even aan een verbouwing te beginnen. Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse mogelijkheden de kosten van een verbouwing te financieren.

De tijd van het maken van een afspraak bij de bank voor het verkrijgen van een lening ligt alweer een tijdje achter ons. We hoeven ons niet meer in ons mooiste kostuum te hijsen en allerlei papieren aan een bankmedewerker te overleggen. In ons digitale tijdperk kan je een lening ook heel gemakkelijk online afsluiten.

Het mooie aan het internet is dat je ook vrij eenvoudig verschillende aanbieders van leningen met elkaar kunt vergelijken.
Er zijn zoveel verschillende instellingen die een lening aanbieden dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Door de geldverstrekkers met elkaar te vergelijken kan je een bewuste keuze maken en de voor jou meest gunstige financiering kiezen. Neem bijvoorbeeld de website van Bankr eens. Een lening aanvragen bia Bankr is heel eenvoudig. Zij bieden een uitgebreid overzicht met de diverse aanbieders van verschillende soorten leningen.

Naast de verschillende aanbieders vind je op Bankr ook heel veel praktische informatie over het aanvragen van een lening. Bijvoorbeeld waar de geldverstrekkers op letten als je een aanvraag wilt doen maar bijvoorbeeld ook informatie over het aaanvragen van een lening als je geen vast inkomen of zelfs een uitkering hebt.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Mijn Bad
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen