wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Geld en verzekeringen

 
Belastingaangifte 2016Belastingaangifte: uw eigen woning
Naast het betalen van belasting heeft u als eigenwoningbezitter ook recht op kosten die aftrekbaar zijn. Bijvoorbeeld sommige kosten die u maakt voor de verkoop of aankoop van uw eigen woning, de hypotheekrente of de eenmalige financieringskosten van de woning.
Lees meer
Lagere maandlastenLagere maandlasten
Hoewel het maar een saai onderwerp lijkt, kan het echter goed zijn eens in de zoveel jaar naar de financiële kant van een eigen huis te kijken. Zeker nu met de lage hypotheekrente.
Lees meer
gratis woonbrochures
bert plantagie brochure
CashbackCashback via Zerodeals
Online winkelen zoals je altijd doet, maar dan met cashback. Dat wil toch iedereen? ZeroDeals geeft cashback wanneer jij een aankoop hebt gedaan. Wil je hier meer over weten, lees dan verder.
Lees meer
Zorgverzekeringen vergelijkenVergelijk zorgverzekeringen
Op zoek naar een goede en goedkope zorgverzekering? Vergelijk dan eerst alle zorgverzekeringen met elkaar op Wonenonline.nl. Hiermee bespaar je al snel tientallen euro's per maand!
Zorgverzekeringen vergelijken
EnergievergelijkerNieuw: de energievergelijker
Betaal jij niet (veel) teveel voor jouw energie? Check het nu met de nieuwe energievergelijker. Een paar minuutjes van je tijd kan je zo honderden euro's besparing opleveren!
Vergelijk de tarieven
Gratis keukenboek
Zelfstandig met steunZelfstandig met steun
Voor velen van ons is de studententijd een periode in ons leven waarin we gevormd worden en eindelijk echt opgroeien. We leren om voor onszelf te zorgen, gaan zelfstandig wonen en zijn niet meer afhankelijk van onze ouders. Het lukt echter niet iedere student om het hoofd, op eigen kracht, boven water te houden.
Lees meer
Hoe financier ik mijn droomhuis?Hoe financier ik mijn droomhuis?
ABN Amro heeft de beste speechwriter ter wereld weten te strikken, die je gaat helpen met een prachtige speech om je ouders te overtuigen dat je hen nodig hebt bij het realiseren van jouw droom - een eigen huis.
Lees meer
Hypotheek offerte aanvragenEen hypotheek voor €849
Jouw hypotheek al geregeld voor €849! Zo bespaar je ruim €2000! Nieuwe woning of hypotheek oversluiten? Ontvang van ons het beste hypotheekvoorstel tegen de laagste afsluitkosten van Nederland!
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Hypotheek voor je droomhuisHypotheek voor je droomhuis
Als je op zoek bent naar je droomhuis is één van de eerste aspecten waarnaar je kijkt de vraagprijs van de woning. De totale kosten van de woning en de eventuele meerkosten zoals een verbouwing moeten natuurlijk wel in je budget passen
Lees meer
Auto onderdelen in je woonkamer?Auto onderdelen in je woonkamer?
Naast motor en bumper is ook de motorkap een favoriet. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om die als bedbord te gebruiken? De kromming van de kap is ook nog eens een perfecte opslagplaats.
Lees meer
Hypotheekrente biedt kansenHypotheekrente biedt kansen
2015 was nu al een bijzonder jaar voor de banken. De bazooka van de Europese Centrale Bank (ECB) zorgt vandaag de dag immers voor de laagste hypotheekrente sinds dertig jaar.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Internet via het stopcontactInternet via het stopcontact
Heb je weleens van internet via het stopcontact gehoord? Verreweg de meeste mensen maken gebruik van WIFI, maar daar zijn wel wat nadelen aan verbonden. Zo is WIFI behoorlijk storingsgevoelig.
Lees meer
Voorkom autodiefstal, 5 tipsVoorkom autodiefstal, 5 tips
Een leuk huis en de auto voor de deur. Een situatie die bij vele van ons voor komt. Je hoopt het natuurlijk niet, maar de kans op een auto inbraak is hierbij wel altijd aanwezig. Heb je een goedkope autoverzekering? Dat betekent niet gelijk dat je niet goed verzekerd bent.
Lees meer
Gemiddelde energiekosten per gezinGemiddelde energiekosten per gezin
Ieder huishouden heeft energie nodig. Om het huis warm te houden en te verlichten, te kunnen koken, douchen en ga zo maar door. Nederland kent 7,5 miljoen huishoudens, dat zijn dus heel wat gezinnen die van energie gebruik maken.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures