Bij de keuze voor glas in huis, is het slim om op een aantal zaken te letten. Zo heb je de keuze uit verschillende soorten glas. Bovendien is het ook verstandig om na te gaan of je kunt besparen op je energierekening. Met glas kun je namelijk beter isoleren dan je denkt.

Uit welke glassoorten kun je kiezen?
Als je nieuw glas in je woning wilt, dan doe je er goed aan om te kiezen voor glas dat je woning goed isoleert. De beste keuze is daarom dubbel glas of HR glas. Daarmee kun je kou en warmte optimaal buiten de deur houden. Je kunt natuurlijk altijd om advies inwinnen bij een glashandel, zoals JLM Glas, of andere experts om erachter te komen welke glassoort het meest geschikt is voor jouw huis.

Voor exclusief glas, bijvoorbeeld glas-in-lood, kun je het beste op zoek gaan naar een glashandel die daarin gespecialiseerd is.

Bespaar op je energierekening
Door de aanschaf van goed glas, kun je energie besparen. Dit is natuurlijk gunstig voor je portemonnee. Dubbel glas zorgt ervoor dat er veel minder warmte in de winter verloren gaat. Bovendien geeft het ook veel minder tocht in huis.

Glas verzekeren
Welk soort glas je ook koopt, het is altijd belangrijk om glas mee te verzekeren op de inboedel- of opstalverzekering. Vaak kun je ook een losse glasverzekering afsluiten of is glas meeverzekerd bij een Vereniging van Eigenaren. Sla er in elk geval je verzekering maar eens op na.

Glas plaatsen in huis
Ben je eruit welke glassoort je wilt in je woning? Schakel dan een expert in die je niet alleen kan adviseren, maar ook kan helpen bij het plaatsen van het glas. Natuurlijk kun je er ook zelf mee aan de slag als je handig bent. Ga altijd zorgvuldig en secuur te werk zodat er geen onnodige schade ontstaat.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen