wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Veiligheid & preventie

 
Smart home: de trendsSmart home: de trends
Het tijdperk van gemak kent geen grenzen. Automatisch parkeren, robots in het huishouden, robots op de werkvloer, winkelen via mobiel, alles voor het persoonlijk gemak. Men wil alles op afstand kunnen bedienen of op het mobiele telefoontje zichtbaar hebben.
Lees meer
VentilerenVentileren voor een fris huis!
Ruim 70% van onze tijd verblijven we in huis. Dit onderstreept het belang van een fris en gezond binnenklimaat. Als we ons huis niet voldoende ventileren, ontstaat een slecht binnenklimaat en een voedingsbodem voor bacteriën en schimmels.
Lees meer
Gratis woonmagazine
Gratis bouw en verbouw brochures
Comfortabel wonen 65+Comfortabel wonen 65+
We bereiken een steeds hogere leeftijd, blijven langer jong en willen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Ook stimuleert de overheid senioren om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.
Lees meer
Diefstalpreventie10 tips voor diefstalpreventie
Of het nu gaat over een fiets, een scooter, een brommer of een motor: we zijn allemaal gehecht aan onze vervoersmiddelen. Ze brengen ons dagelijks van a naar b, en vaak hebben we ze precies op onze smaak aangeschaft.
Lees meer
Zelf sloten vervangenHoe vervangt u zelf uw sloten?
Indien u in een verouderde woning woont, kan het handig zijn om uw hang- en sluitwerk eens te controleren. Veel mensen kijken hier niet vaak naar op of om, maar het is wel van belang dat alles nog naar behoren werkt.
Zelf sloten vervangen
kozijnen offertes met elkaar vergelijken
De woning ventilerenComfortabel binnenklimaat
Voor een gezonde leefomgeving in huis is het van belang dat we zorgen voor een comfortabel binnenklimaat. Wanneer we dit niet zouden doen lopen we de kans op verschillende klachten zoals slaapproblemen, hoofdpijn, huidklachten en zelfs aandoeningen aan de longen zoals astma.
Lees meer
RookmeldersRookmelders: levensredders
Denk jij dat je vanzelf wakker wordt als er brand uitbreekt in je woning? Dan heb je het mis! Brand is zeer verraderlijk. Wanneer je slaapt reageer je niet op geuren, waardoor de brandlucht je niet zal wekken
Lees meer
Jung schakelmateriaalSchakelmateriaal in je interieur
Bij het kiezen van een nieuwe inrichting voor je woning kijk je vaak als eerst naar de vloer, de meubels en wat je op de wand en als raamdecoratie wenst. Maar de echte finisching touch van het interieur wordt vaak vergeten; het schakelmateriaal.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
inbreken bij de burenInbreken bij de buren
Hoe makkelijk is het eigenlijk om bij jou in te breken? Interpolis nam de proef op de som en liet twee buren bij elkaar inbreken.
Lees meer
SlotenmakerSlotenmaker Den Haag beveiliging
De beveiliging van een woning is iets waar iedereen zich druk om zou moeten maken. Wanneer je echter alleen woont dan zijn er nog extra zorgen waardoor een goede beveiliging van de woning essentieel is.
Lees meer
Besparen op verzekeringen Besparen op verzekeringen
Veel mensen die een inboedelverzekering willen afsluiten zullen tijdens het applicatieproces de term Politiekeurmerk Veilig Wonen tegen kunnen komen. Wanneer een woning dit keurmerk heeft kan je namelijk korting op het afsluiten van verzekeringen krijgen.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Woningbeveiliging evaluerenWoningbeveiliging evalueren
Of je nu een compleet alarmsysteem hebt of enkel een simpel slot op de deuren en ramen. Iedere woning kan profiteren van een beveiligingsevaluatie. De beveiliging van een woning laten evalueren door een beveiligingsexpert is snel geregeld en goedkoop.
Lees meer
Woning beveiligingAlarm installatie offertes
Vergelijk alarminstallateurs uit jouw regio. Je ontvangt maximaal 5 offertes en vindt zo makkelijk en snel de beste deal voor jouw alarm!
Lees meer
Tips voor een brandveilig huisTips voor een brandveilig huis
Brandweerlieden zullen het met spijt in het hart beamen: vaak zijn huisbranden simpel te vermijden. Maar waar moet je dan precies op letten om het risico op zo'n brandramp te beperken?
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Newstairs traprenovatie


gratis roomplanner
Interieuradvies