Is uw trap aan vervanging toe of wilt u de trap een nieuwe look geven? Dan is het niet direct nodig hier een nieuwe trap voor in te laten plaatsen. Met een traprenovatie maakt u hem weer als nieuw. Traprenovatie is een nieuwe trend, steeds meer mensen laten hun trap renoveren wanneer ze het huis aan het opknappen zijn. Trappen krijgen namelijk op ten duur slijtageplekken of sporen van gebruik. Daarbij is het mogelijk te kiezen voor een gehele renovatie of bepaalde onderdelen van uw trap te laten vervangen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Voor welke renovatie kiest u?
Een trap laten renoveren kan om verschillende redenen, denk hierbij aan veiligheid, een geluid reducerende oplossing of een verouderde trap. Het is aan te raden om alle mogelijkheden goed in kaart te brengen zodat u niet tegen onverwachte problemen aanloopt. Een trap moet natuurlijk kunnen stralen maar zeker ook functioneel zijn. Een juiste trapspecialist kan u adviseren bij het maken van uw keuze.

Treden vervangen
De treden van uw trap slijten doorgaans het snelst. Door het gebruik ervan kunnen ze gaan buigen, kan de verf of stof loslaten. Het bekleden van de treden kan met zowel vernieuwd houtwerk als stoffering. Met de juiste afwerking van uw treden creëert u direct een nieuwe look en voorkomt u krakende treden de komende jaren.

Maatwerk traprenovatie
Een trap laten renoveren is vaak precisiewerk en niet altijd aan te raden om er zelf mee aan de slag te gaan. Wanneer u gaat voor een maatwerk oplossing dan ontvangt u bij veel specialisten garantie voor langer termijn. Hierbij komt er in de meeste gevallen geen breekwerk aan te pas en zullen de muren en vloeren er niet onder lijden. Het renoveren kan in 1 à 2 dagen gebeurd zijn, afhankelijk van de trap en uw wensen. Waar u ook voor kiest: het eindresultaat mag er altijd zijn!


lijn brochure 1

Tip: Gratis woonbrochures

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Mijn Bad
Morres wonen
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Keukenkampioen
Design trapleuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen