U woont heerlijk in uw eigen huis. De nabijheid van kennissen en buren geven u rust. Maar de trap wordt soms wat lastig om te lopen. Natuurlijk wilt u niet verhuizen, maar wat nu? Otolift biedt u de oplossing. Een Otolift traplift is binnen 3 uur geïnstalleerd, zodat u zonder enig probleem gebruik kunt blijven maken van uw trap en u probleemloos in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

 

Wilt u alle info op uw gemak doornemen? Vraag dan onze gratis brochure aan. Blader door een helder overzicht van alle trapliften en railsystemen. Gebruik het formulier om uw brochure aan te vragen.

Klanten van Otolift willen het liefst zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. De gemiddelde leeftijd is 65+. De meeste klanten heeft last van een beperkte mobiliteit en/of verminderde fysieke gesteldheid. Dat is ook de belangrijkste reden waarom zij een traplift aanschaffen.

Otolift trapliften
Wie kiest voor een Otolift, kiest voor een goede en betrouwbare traplift. Otolift is de grootste producent van trapliften in de Benelux. Bij Otolift bent u verzekerd van service en kwaliteit. Bovendien biedt Otolift trapliften tegen een vriendelijke prijs aan. Zo kunnen ze voor ieder budget en voor iedere situatie een passende lift leveren. Nu met levenslange garantie in combinatie met jaarlijks onderhoud.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen