Veel huizen hebben schuine venstervormen en beglazingen. Een standaard rolluik plaatsen is dan niet mogelijk. Schuine rolluiken zijn hiervoor de oplossing. Schuine ramen zijn een trend tegenwoordig. Architecten maken moderne ontwerpen met daarin schuine venstervormen en beglazingen. Een probleem wat daarbij kwam kijken, is dat een standaard rolluik niet geplaatst kan worden. Roma kwam als eerste merk met een fraaie oplossing, Trendo rolluiken. Een rolluik dat geplaatst kan worden bij ramen met een hoek van 10º tot 45º. Het rijk uitgeruste rolluik heeft standaard al veel gemak en voordelen.

Makkelijk te bedienen
Het rolluik wordt standaard geleverd met een elektrische motor. Hierdoor geniet u van gemak, en kunt u zonder inspanning de zware rolluiken omhoog tillen. Dit rolluik is ook verkrijgbaar met Solar aandrijving. De zonnecel produceert zoveel energie dat het rolluik hierdoor kan openen en te sluiten, super duurzaam dus.

Voel je veilig
De schuine rolluiken zijn van goede kwaliteit. De kast, het pantser en de geleiders zijn gemaakt van sterk aluminium. Door de sterke materialen heeft u natuurlijk langer plezier van uw aankoop. Het materiaal zorgt voor zoveel bescherming dat u zich veiliger in huis voelt. Ons kikkerlandje kent vaak koude winters, waardoor de lamellen van rolluiken vast vriezen. De aanvriesbeveiliging beschermt het rolluik tegen sneeuw en ijzel. Wanneer het rolluik vastgevroren is stopt de motor automatisch met draaien, waardoor er niets stuk gaat.

Een oplossing voor iedereen
De schuine rolluiken zijn er in verschillende vormen. Er zijn drie standaard vormen die gecombineerd kunnen worden met standaard rechte rolluiken. Roma biedt een oplossing voor iedereen, want de Trendo is ook leverbaar voor woningen met speciale hoeken. Door de keuze uit 350 verschillende kleuren en structuurverf is er aan iedereen gedacht. Zo kan het rolluik helemaal worden aangepast aan de stijl van uw woning.

 

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen