Een schuifdeur is hip en een schuifdeur is vooral heel handig! Bijvoorbeeld om een ruimte in twee delen op te splitsen of om er een kast mee te maken. Het voordeel van een schuifdeur is dat je de deur langs de wand open kunt schuiven en dat er dus geen deur de ruimte in draait. Hiermee bespaar je kostbare ruimte.

Een schuifdeur schept vele mogelijkheden in je woning en daarom geeft Hornbach iedere vrijdag en zaterdag van 7 tot en met 29 november in de projectshow ‘zelf schuifdeuren maken’ verschillende demonstraties over schuifdeuren. Zo laten vakkundige medewerkers je zien welke deuren passen bij jouw woonwensen, hoe je deze plaatst en welke accessoires je deur afmaken.

Wil je zelf je schuifdeurkast samenstellen dan helpt Hornbach je hier graag bij. Niet alleen met tips voor het ophangen van de deuren maar met je totale project.

Overigens kan je bij Hornbach niet alleen terecht voor hulp bij het maken of plaatsen van schuifdeuren, ze bieden op hun website een heel breed scala aan handleidingen en werktekeningen! Bijvoorbeeld om zelf meubels te maken! Daarnaast organiseren ze regelmatig inspirerende projectshows in de vestigingen waar advies wordt gegeven door deskundig personeel

 


 

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen