Bijna iedereen kent het wel: je wilt rustig gaan slapen en ineens hoor je gezoem om je hoofd. Een mug. Er wordt alles op alles gezet om deze zoemer te vangen, zodat er rustig doorgeslapen kan worden. Als je dan eindelijk weer in je bed ligt en bijna slaapt, hoor je weer dat bekende geluid en begint het hele tafereel weer opnieuw. Heb je hier ook genoeg van? Plaats dan een vliegenraam en slaap voortaan weer rustig.

Bij Ceon-ramen.be kun je eenvoudig en snel een vliegenraam bestellen die je zelf in je raam plaatst. Deze vliegenramen zijn een uitstekende oplossing tegen muggen en vliegen en zijn van hoge kwaliteit. Door het gebruik van hoogwaardige materialen hebben ze een lange levensduur. Het kader bestaat uit aluminium dat in verschillende kleuren leverbaar is. Hierdoor past het vliegenraam altijd bij de uitstraling van uw woning.

De vliegenramen zijn eenvoudig zelf te bevestigen. Doordat er niet gebruik gemaakt wordt van schroeven of andere bevestigingsmateriaal, maar van een handig klemsysteem, is het erg gebruiksvriendelijk. Zowel aan de boven- als aan de onderkant zit een veer die er voor zorgt dat het vliegenraam stevig in het raamkozijn bevestigd wordt.

Daarnaast kunnen de vliegenramen in de winter als je ze niet nodig hebt, makkelijk weer verwijderd worden. Hierdoor blijven ze schoon en gaan ze nog langer mee.

Nadat je de maten van het kozijn hebt opgemeten, geef je deze op de website van Creon-ramen.be op en zo bereken je snel de totaalprijs van je vliegenraam op maat. Doordat je online bestelt kan de prijs van deze kwalitatief hoogstaande producten heel scherp gehouden worden. Zo heb je dus wel de kwaliteit, maar betaal je niet de hoofdprijs.

Met een vliegenraam van Ceon-ramen.be kun je deze zomer rustig met het raam open slapen, terwijl je de vliegen en de muggen buiten houdt.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen