Of je nu een nieuwe woning laat bouwen of je huidige woning gaat verbouwen, als het op ramen en deuren aankomt is het belangrijk om precies te weten wat je wilt. Ze bepalen tenslotte toch het aanzicht van je huis en kunnen je zelfs helpen energie te besparen. Daarnaast is er natuurlijk het onderhoud dat in meer of mindere mate van toepassing is op de door jou gekozen ramen en deuren. Bij Creon ramen heb je een ruime keus en kun je altijd rekenen op een scherpe prijs.

De afgelopen jaren zijn steeds meer mensen overgestapt op kunststof ramen. Deze kozijnen zijn gemaakt van een PVC dat nagenoeg onderhoudsvrij is. Je hoeft dus niet om de paar jaar te schilderen. En omdat de kozijnen tegenwoordig in allerlei verschillende kleuren en profielen te verkrijgen zijn, kun je er zeker van zijn dat ze goed aansluiten bij de stijl van je huis. Creon ramen biedt zowel ramen als deuren van PVC.

Naast de bekende kunststof ramen en deuren, kun je ook kiezen voor aluminium kozijnen en deuren. Dit geeft een robuuste uitstraling aan je woning. Aluminium heeft een zeer lange levensduur, is onderhoudsarm en houdt de warmte in huis goed vast. Het heeft een isolerende werking. Daarnaast zorgen aluminium ramen er ook voor dat geluid beter gedempt wordt. Je hebt dus bijvoorbeeld minder last van geluiden van buiten als je in de kamer zit.

Als laatste soort zijn er natuurlijk de alom bekende houten ramen. Veelal gemaakt van hardhout geven houten kozijnen een tijdloze en unieke uitstraling aan je woning. Het voordeel is dat je het hout in elke denkbare kleur kunt schilderen die je maar wilt en dit ook na een paar jaar weer kunt veranderen. Maar zoals bekend heeft hout ook meer onderhoud nodig dan bijvoorbeeld PVC of aluminium. Zeker een punt om even rekening mee te houden bij de aanschaf van je nieuwe deuren of ramen.

Zoals je ziet biedt Creon een uitgebreide keus in ramen en deuren. En doordat je online besteld en zelf monteert kunnen de prijzen zeer scherp blijven. Kijk dus eens online naar de mogelijkheden voor jouw woning.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen