Zijn je kozijnen aan vervanging toe? En ben je dan op zoek naar nieuwe ramen en kozijnen die perfect moeten passen, onderhoudsarm zijn, lang meegaan en als het even kan ook nog een inbraakwerende functie hebben? Kies dan voor aluminium kozijnen die deze eigenschappen hebben en die je bovendien snel, gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen, geheel op maat gemaakt.

 

De voordelen van aluminium kozijnen
Wie kiest voor aluminium kozijnen krijgt een kozijn dat misschien wat prijs betreft hoger uitvalt dan een kunststof kozijn. Maar daartegenover bieden aluminium kozijnen een aantal duidelijke voordelen.

   

Vervaardigd van sterk materiaal
Het is gemaakt van hoogkwalitatieve aluminiumprofielen en is stevig en vormvast. 

  

Duurzame keuze
U kiest voor duurzaam omdat aluminium kozijnen heel makkelijk hergebruikt kunnen worden. 

  

Zeer onderhoudsvriendelijk
Aluminium kozijnen zijn bestand tegen vocht waardoor ze niet roesten of rotten. Ze trekken geen vuil aan waardoor ze langer schoon blijven. En uiteraard hoeven aluminium kozijnen niet geschilderd te worden.

   

Sterk isolerende werking
De profielen van de kozijnen zijn hol en van elkaar gescheiden door met glasvezel versterkte polyamidestrips. Het resultaat is een aluminium profiel dat een temperatuur- en geluidsisolerende werking heeft.

 

En verder hebben aluminium kozijnen een elegante uitstraling en passen in bijna ieder interieur. De kozijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

 

Aluminium kozijnen op maat
Creon Kozijnen maakt aluminium kozijnen geheel op maat.

Het maakt niet uit of je voorkeur uitgaat naar vaste kozijnen, draai-kiepkozijnen of een combinatie van deze mogelijkheden. Alle kozijnen worden in eigen land geproduceerd en kunnen daardoor snel worden geleverd.

 

Eenvoudig online bestellen
Online bestellen is zeer eenvoudig en wijst zich vanzelf. Mocht je twijfelen welk aluminium kozijn voor je woning geschikt is dan helpen de adviseurs je hier graag bij. Je kunt zo thuis eenvoudig een berekening maken van wat je kwijt bent aan de verschillende opties. Ga uit van je besteedbare budget, geef de juiste maten op en Creon gaat voor je aan de slag. Online bestellen van puur maatwerk is nog nooit zo eenvoudig geweest.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen