Met een roldeur creëer je niet alleen meer ruimte in de garage, maar ook vóór de garage. Want dit type deur rolt naar boven toe op waardoor het niet erg is wanneer er materialen voor staan. Deze deur kantelt dus niet naar voren. Ook is het hierdoor mogelijk om met de auto tot vlak voor de garagedeur te rijden. Wanneer de garage wordt gebruikt om materiaal hoog op te bergen dan biedt de roldeur ook uitkomst: het plafond wordt nauwelijks gebruikt om de garagedeur tegenaan te plaatsen waardoor goederen hoog opgestapeld kunnen worden. Dit type garagedeur vervangt de traditionele garagedeur en wint steeds meer aan populariteit.

Horizontale lamellen
Een roldeur is opgebouwd uit horizontale lamellen. Deze lamellen kunnen over elkaar heen rollen en verdwijnen tijdens het openen van de garagedeur in een kast. De ruimte die deze kast in gebruik neemt hangt net onder het plafond en neemt aanzienlijke minder ruimte in beslag dan de traditionele garagedeur. De inbouwruimte beslaat minstens 25 centimeter. De lamellen bevatten zijdelingse eindstukken waardoor voorkomen wordt dat de lamellen ten opzichte van elkaar gaan schuiven.

Inbraakwerend en veilig in gebruik
De garage wordt vaak gebruikt om kostbare spullen in op te slaan. Niet alleen de auto maar ook andere goederen moeten goed beveiligd zijn tegen diefstal. De aluminium roldeuren bieden deze veiligheid. Dikke lamellen zorgen ervoor dat het moeilijk is om door deze garagedeur heen te dringen. Daarnaast zorgen dikke lamellen ook nog eens voor wat meer isolatie dan een standaard garagedeur.Op www.novadoor.nl vind je dit soort kwalitatief hoogstaande roldeuren.

Elektrische aandrijving
De traditionele garagedeur moet met de hand geopend worden. Dit is vaak een zwaar karwei en niet altijd even leuk om te doen. De roldeur is elektrisch aangedreven en rolt dan ook automatisch op en af. Dit kan door middel van hindernisherkenning, maar ook is handaandrijving mogelijk. Hiermee bepaal je dus zelf of en wanneer de roldeur opent. De afrolbeveiliging zorgt voor extra veiligheid. Om te zorgen dat de roldeur perfect aansluit bij de eigen bouwstijl is deze in 12 standaardkleuren en in 36 renolitkleuren leverbaar. Op www.novadoor.nl vind je meer informatie.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen