wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Ramen & deuren

 
Ramen en deurenEen woning met veel ramen
Veel en grote ramen in een woning zijn voor veel mensen een must. Ramen zorgen namelijk voor voldoende daglicht, vergroten het ruimtelijk gevoel en zorgen ervoor dat je heerlijk naar buiten kunt staren. Maar hoe zorg je er nu voor dat de het gedeelte rondom de ramen goed past bij de rest van jouw interieur? Hieronder geven we jou enkele tips.
Lees meer
Stijlen garagedeurenStijlen in garagedeuren
Een garage is een heerlijk stukje extra ruimte bij de woning veelal bedoeld om de auto in te parkeren. Echter worden veel garages in Nederland niet gebruikt voor de auto.
Lees meer
Solarspot daglichtsysteem
kozijnen offertes met elkaar vergelijken
Offertes voor deuren en kozijnen aanvragenKozijnen offertes aanvragen

Ben je op zoek naar nieuwe kozijnen of een nieuwe deur? Je bespaart al snel honderden euros door eerst offertes met elkaar te vergelijken! 

Kozijnen offertes aanvragen
Enkel-, dubbel- en driedubbelglasEnkel-, dubbel- en driedubbelglas
Wanneer je glas reparatie nodig hebt, is het verstandig om te kijken of een ander soort glas misschien beter in je huis past. Hieronder lees je de verschillen tussen enkel-, dubbel- en driedubbelglas.
Lees meer
GaragedeurenGaragedeuren: goede investering
Garagedeuren zijn een goede investering. Niet alleen zijn ze praktisch, ook helpen ze om indringers buiten de deur te houden. Bij dit bedrijf wordt een compleet aanbod aan garagedeuren geboden.
Lees meer
Gratis bouw en verbouw brochures
Novadoor garagedeurEen passende garagedeur
Heeft u een woning met een garage en bent u toe aan een nieuwe garagedeur dan heeft u tegenwoordig een zeer ruime keus in garagedeuren. Van landelijk tot modern en in veel soorten, kleuren en materialen.
Lees meer
SchuifpuiHeerlijk licht met een schuifpui!
Een ideale manier om licht, ruimte en extra woongenot aan je woning toe te voegen is het plaatsen van een schuifpui. Met een schuifpui haal je de sfeer uit de directe omgeving je woning binnen. Een schuifpui zorgt voor een zee aan licht en maakt een ruimte optisch een stuk groter.
Lees meer
Tudor stalen kozijnenTrend: stalen kozijnen
Anno 2016 zijn stalen kozijnen weer helemaal hip, net als in de jaren 60 van de vorige eeuw. Zowel in de moderne en nostalgische architectuur zien we steeds meer stalen kozijnen verschijnen.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Roldeur voor de garageRoldeur voor de garage
Met een roldeur creëer je niet alleen meer ruimte in de garage, maar ook vóór de garage. Want dit type deur rolt naar boven toe op waardoor het niet erg is wanneer er materialen voor staan.
Lees meer
Bespaar energie: kunststof kozijnenBespaar energie:kunststof kozijnen
Tegenwoordig is isolatieglas niet meer weg te denken uit een energiezuinige woning. Veel mensen zien het vervangen van het enkelglas in hun woning door hoogrendements glas dan ook als één van de belangrijkste oplossingen om een behaaglijk binnenklimaat te creëren en flink te besparen op de energiekosten.
Lees meer
8 Interieur Ideeën8 Interieur Ideeën
Hoe kun je het ‘winterholletje’ waarin we ons maanden in hebben begeven transformeren tot een bruisend lente en zomer huis. In dit artikel geven we je 8 tips om je interieur een boost te geven, zodat deze lente en zomer ‘ready’ zijn.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
VELUX dakramenWin jouw droomruimte
Hoe kan jij een comfortabele droomruimte thuis realiseren? VELUX helpt je graag op weg met een vrijblijvend advies en je maakt kans op een volledig vernieuwde kamer t.w.v. € 10.000,- (incl. verbouwing), ingericht door een stylist van vtwonen.
Lees meer
Tijd voor huisuitbreidingTijd voor huisuitbreiding
Je bent trots bezitter van een prachtige woning, maar toch is het voor jouw gevoel niet helemaal af of voldoet het nog niet helemaal aan je wensen. Misschien zit je al een tijdje na te denken over een kantoor aan huis, een speelkamer voor de kinderen of een grotere keuken?
Een aanbouw aan huis
Opkomst van kunststof kozijnenOpkomst van kunststof kozijnen
Nederlanders kiezen steeds vaker voor kunststof kozijnen. Waar zo’n vijftig jaar geleden alle woningen nog waren voorzien van houten kozijnen, heeft inmiddels 25% van alle woningen kunststof kozijnen.
Kunststof kozijnen
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Newstairs traprenovatie


gratis roomplanner
Interieuradvies