wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Zelf een huis bouwen

 
Offertes voor deuren en kozijnen aanvragenKozijnen offertes aanvragen

Ben je op zoek naar nieuwe kozijnen of een nieuwe deur? Je bespaart al snel honderden euros door eerst offertes met elkaar te vergelijken! 

Kozijnen offertes aanvragen
Kavel &  HuisKavel & Huis met korting

Kavel & Huis geeft u alle informatie over prachtige reportages van de door architecten en bouwers gerealiseerde woningen.

Lees meer
Gratis woonmagazine
Gratis bouw en verbouw brochures
Bouwkavel vindenBouwkavels online

Wie droomt er nu niet van het laten bouwen van een eigen woning op een bouwkavel. Er komt natuurlijk een hoop bij kijken maar alles begint met het zoeken en vinden van een geschikte bouwkavel.

Lees meer
Traditionele bouwTraditionele bouw

Een nadeel van de traditionele bouwmethode is de afhankelijkheid van het weer. Zit dat een beetje tegen - en dat is geen zeldzaamheid in ons wisselvallige klimaat

Lees meer
PrefabricagePrefabricage

Bouwen is een arbeidsintensief proces waarbij veel disciplines zijn betrokken. Bovendien wordt de bouwtijd nogal eens verlengd doordat met slecht weer niet kan worden gewerkt.

Lees meer
Gratis woonmagazine
Huis kopenGIW Garantie

De GIW Garantie is in het voordeel van de koper. Het verkleint het risico van schade voor de koper ingeval de aannemer onverhoopt failliet gaat.

Lees meer
Huis kopenEen nieuwbouwhuis kopen

Niet alle nieuwbouwwoningen volgen dezelfde prijsontwikkeling. Met name de regio, de locatie en het type huis zijn prijsbepalend.

Lees meer
nieuwbouwhuis kopenNieuwbouw voor en nadelen

Of u een bestaande woning koopt of een nieuwbouw-woning, maakt misschien wel meer uit dan u denkt. We zetten helder de voor- en nadelen van een compleet nieuw huis ten opzichte van een bestaand huis op een rij.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
HoutskeletbouwHoutskeletbouw

Veel mensen krijgen bij de term houtskeletbouw het beeld van een volledig uit hout opgetrokken woning voor ogen. Ten onrechte: alleen het frame is namelijk van hout. Voor de afwerking is er net zoveel keuze in materialen als bij traditionele bouw.

Lees meer
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Newstairs traprenovatie


gratis roomplanner
Interieuradvies