Het vervangen van een trap is erg kostbaar, tijdrovend en in de meeste gevallen zelfs overbodig. Wanneer uw trap toe is aan een opknapbeurt, kunt u ook kiezen voor een traprenovatie. Hierbij wordt uw trap binnen één dag voorzien van een andere look.

Bijna iedere trap is te renoveren, ongeacht de vorm of het materiaal van de bestaande trap. Denk hierbij aan houten en betonnen trappen, maar ook aan open en stalen trappen. Met een traprenovatie is alles mogelijk. Het renoveren van een trap gebeurt door middel van het plaatsen van nieuwe traptreden over de bestaande treden. Door deze werkwijze is een traprenovatie een stuk minder tijdrovend dan het plaatsen van een nieuwe trap. Een traprenovatie kan al binnen een dag gedaan zijn. Daar komt nog bij dat het kostenplaatje van een traprenovatie aanzienlijk lager is dan van een andere, nieuwe trap.

Werkwijze traprenovatie
Bij een traprenovatie moet een trap zijn ontdaan van vloerbedekking en losse delen. Harde lijmresten mogen wel achterblijven. Hierdoor ontstaat een kale trap. Op deze kale trap worden nieuwe delen aangebracht. Tevens is het mogelijk de zijkanten van de trap, overloop en eventuele de leuning of balustrade mee te nemen. Zo wordt alles één mooi geheel.

Omdat voor het plaatsen van de nieuwe treden speciale, geluidsabsorberende lijm wordt gebruikt, wordt het kraken van de oude trap tot een absoluut minimum gereduceerd.

Traprenovatie is een duurzame oplossing
Een trap wordt veel gebruikt, waardoor deze goed bestand moet zijn tegen slijtage. Het gebruik van de beste kwaliteit materialen is dan ook van groot belang bij een traprenovatie. Zo wordt een traprenovatie een duurzame oplossing.

NEWstairs traprenovatie
NEWstairs is gespecialiseerd in traprenovatie en trapbekleding. Van een persoonlijk advies tot en met een perfecte montage zien ze scherp toe op de juiste afwikkeling van uw wensen. Ze houden alle aspecten van de bedrijfsvoering in eigen hand, waardoor ze persoonlijk garant staan voor de service en kwaliteit.

De voordelen van een traprenovatie door NEWstairs zijn:
• 15 jaar garantie op uw gerenoveerde trap

• Een uitgebreid en uniek kleurenpalet in houtdecors én betonlook

• Unieke veiligheidsprofielen

• Een zeer ruim assortiment

• Eigen vakmensen die zorgen voor een perfecte afwerking

• Productontwikkeling in eigen beheer

• Kras- en slijtvaste producten

Heeft u interesse in het renoveren van uw trap? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die NEWstairs u te bieden heeft, vraag gratis advies aan bij NEWstairs.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Mijn Bad
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen