wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Klusup - klusjesman aan huis

 
Gratis keukenboek
klusjesman, tuinman, aan huis, schilderwerk, tuinonderhoud
Een loshangende plank, een vervelende piepende deur of een slecht onderhouden tuin?Je hebt vast wel van die klussen die te lang zijn blijven liggen. Ben je niet zo handig of heb je gewoon geen zin om deze klussen uit te voeren? Dan is een tuin- of klusjesman via Klusup inhuren een mogelijke oplossing.

Hoe werkt Klusup? Voor €25,- per uur boek je voordelig en eenvoudig een ervaren en verzekerde tuin- of klusjesman. Bij Klusup zijn er geen lidmaatschaps- en voorrijkosten, wel boek je een dienstverlener altijd voor minimaal 2 uur.

Je geeft via de website of telefoon aan wat en wanneer er gedaan moet worden. Klusup zorgt er vervolgens voor dat op de gewenste datum een tuin-of klusjesman je (tuin)klus komt uitvoeren. Klusup helpt door heel Nederland duizenden klanten met hun (tuin)klussen. Woon je in Amsterdam, Rotterdam, Den – Haag en Utrecht dan kunnen ze je zeer snel van dienst zijn door de uitstekende dekking van dienstverleners.

Welke werkzaamheden voert Klusup uit? Klusup richt zich voornamelijk op de kleine ‘huis, tuin en keuken’ klussen. Je kunt de klussers en tuinmannen van Klusup inschakelen voor de onderstaande klussen.

Klusjesman
o Ophangen van lampen
o Schilderwerk
o Laminaat leggen
o Monteren van meubels
o Bevestigen gordijnrails

Tuinman
o Algemeen tuinonderhoud
o Grasmaaien
o Onkruid wieden
o Heggen en struiken snoeien
o Kleine bomen snoeien

Korting op je eerste klus?
Heb je een klus die uitgevoerd moet worden? Als lezer van Wonenonline ontvang je 10% korting op je eerste klus! Gebruik daarvoor de code KU01WO

Maak een afspraak
Benieuwd of Klusup of je kan helpen bij jouw klus? Boek dan via deze link of bel 085 – 401 97 96 en ze helpen je graag verder!

Klik hier om een tuin- of klusjesman te boeken

gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Newstairs traprenovatie


gratis roomplanner
Interieuradvies