Wanneer je woning of pand verouderd zie je met de jaren steeds meer slijtage kenmerken. Dit geldt natuurlijk ook voor de gevel. Een verouderde gevel zorgt voor meer stookkosten en een minder mooi aanzicht van je huis of pand. Zodra je gevel aan vervanging toe is kun je dan ook het best direct een kwaliteitsproduct in huis halen. Hiermee is je woning of pand weer vele decennia voorzien van een mooi aanzicht en een goede isolatie.

Kwalitatieve geveldelen
Het merk Fortalit is een kwaliteitsmerk op het gebied van geveldelen. Fortalit biedt kunststof gevelpanelen en dakranddelen tegen een scherpe prijs. Het product is daarbij zeer duurzaam, milieuvriendelijk en ook nog eens recyclebaar. Daarbij kan de gevelbekleding overal toegepast worden en is Fortalit onderhoudsarm. Ten opzichte van bijvoorbeeld houten delen zijn de kunststof gevelpanelen van Fortalit dan ook een verademing op het gebied van onderhoud. Vergeet jaarlijks schilderen of houtrot bijwerken. Even met een vochtige doek schoonvegen en de delen zien er weer als nieuw uit. De kwaliteit wordt daarbij nog eens gewaarborgd door een garantie van 10 jaar.

Fortalit mogelijkheden en montage
Fortalit gevelbekleding is leverbaar in vele trendy en authentieke Renolit kleuren waaronder crème, wijnrood, blauw, antraciet en groen. Het monteren van de gevelbekleding is zeer eenvoudig. Doordat kunststof in vergelijking met echt hout een lichtgewicht product is, is dit vele malen eenvoudiger te monteren. Kortom; Stel de gewenste gevelpanelen en dakranddelen samen, bestel en monteer.

Creon kozijnen is Fortalit dealer
Creon Kozijnen is dealer van Fortalit gevelbekleding. Creon levert hoogwaardige kwaliteit producten voor in en om huis tegen scherpe internetprijzen. Via de webshop stelt u in een handomdraai uw gevelbekleding samen. Kies de afmetingen, kleuren en hoeveelheden en betaal slechts 5% aan. Uw bestelling wordt vervolgens op ieder gewenst adres in Nederland of België afgeleverd. Bij de aflevering betaald u het restbedrag. Indien gewenst kunt u ook de producten eerst bekijken in de showroom en na bestelling zelf afhalen. Creon is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg. Wacht dus niet langer en bekijk de mogelijkheden voor een nieuwe gevel op de website.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen