wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Energie besparen

 
Slim energie besparenSlim energie besparen
De Nederlandse Energiemaatschappij heeft Anna, Essent heeft Nest en Eneco heeft toon. Steeds meer energiebedrijven leveren een slimme thermostaat bij een energiecontract. Maar wat kun je nu eigenlijk met zo’n slimme thermostaat? En hoe bespaar je er energie mee?
Slim energie besparen
Energie besparen in de badkamerEnergie besparen in de badkamer
Bij fijn wonen hoort een fijne badkamer. Je maakt tenslotte iedere dag gebruik van deze ruimte. Om te douchen, tanden te poetsen, ofwel jezelf goed op te frissen. Dat hier water bij komt kijken is logisch. Maar wist je dat we per persoon gemiddeld zo’n 121 liter water per dag gebruiken?
Lees meer
Gratis keukenboek
Gemiddelde energiekosten per gezinGemiddelde energiekosten per gezin
Ieder huishouden heeft energie nodig. Om het huis warm te houden en te verlichten, te kunnen koken, douchen en ga zo maar door. Nederland kent 7,5 miljoen huishoudens, dat zijn dus heel wat gezinnen die van energie gebruik maken.
Lees meer
Vind de beste energieleverancierVind de beste energieleverancier
Op de elektriciteitsmarkt van Nederland kun je zelf kiezen wie de stroom en gas voor je huis levert. Dit betekent dus dat je jaarlijks op je energierekening kunt besparen door efficiënt de verschillende energieleveranciers te vergelijken. Hoe pak je dit aan? En moet dit elk jaar weer opnieuw?
Lees meer
Energiezuinig wonenEnergiezuinig wonen
Energiezuinig wonen scheelt heel veel geld. Door het verbruik van energie te verlagen, kun je een pak geld besparen. Tegelijkertijd spaar je hiermee het milieu
Lees meer
Energieprijzen vergelijkenEnergieleveranciers vergelijken

Welke energieleverancier past het beste bij jouw situatie en waar ben je het voordeligst uit? Vergelijk de tarieven op Wonenonline.nl

Lees meer
Kozijnen en energie besparenEnergie besparen met kozijnen

Het thema energiebesparing wordt steeds populairder onder woningbezitters. En terecht. Wij worden niet alleen voortdurend geconfronteerd met allerlei swingende reclames van energieleveranciers en -distributeurs, maar ondertussen worden onze energierekeningen ook steeds hoger.

Lees meer
Gezond wonenGezond & energiezuinig wonen

Onder het motto Gezond binnen worden mensen opgeroepen hun huis goed te ventileren. In de zomermaanden kan dit door simpelweg de ramen open te gooien, maar s winters leidt dit vaak tot de opmerking:We stoken niet voor de buren!

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Energielabel voor woningenEnergielabel voor woning

Europese richtlijnen verplichten een energielabel bij verkoop en verhuur. Echter is het besluit 2,5 maand voor de invoering slechts bij een klein deel van de Nederlanders bekend.

Lees meer
KoelkastenStijlvol energie besparen

Met de nieuwe, energie-efficiënte SmartCool koel-vriescombinaties van Bosch kan veel energie en geld bespaard worden.

Lees meer
TapijtTapijt bespaart energie

Een goed tapijt kan vanwege zijn warmte-isolerende werking de energierekening flink verlagen. Met de almaar stijgende energieprijzen is dat een extra voordeel van deze vloerbedekking, die langzaamaan weer terrein wint op laminaat en andere harde vloeren

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
raamdecoratieEnergie-efficiƫnte raamdecoratie

Het innovatieve van Duette® Shades schuilt in de honingraatstructuur die het hele jaar door voor een perfecte regeling van licht en warmte zorgt. De horizontale luchtkussentjes - een isolerende luchtlaag - vormen een lichtgewicht maar efficiënte barrière tegen hitte of kou.

Lees meer
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Newstairs traprenovatie


gratis roomplanner
Interieuradvies