wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Behang verwijderen

 
Gratis woonmagazine
Solarspot daglichtsysteem
gratis roomplanner
Klustip Karwei - Behang verwijderen

Een keer per maand geeft bouwmarkt KARWEI een handige klustip op Wonenonline. Deze keer: Hoe verwijder je behang?

Ben je toe aan een nieuw, trendy behangetje? Zorg dan eerst dat je ondergrond goed is. In de klusvideo zie je hoe je oude lagen behang verwijdert en hoe je de muur behangklaar maakt.

Hoe gladder de ondergrond, hoe strakker je nieuwe behang wordt. Zorg er dus voor dat alle restjes behang eraf zijn. Gebruik behangafweek, een stoomapparaat, prikroller en plamuurmes. Kluscoach Patrick legt je uit hoe je ze gebruikt.

Let op: haal de spanning van stopcontacten en schakelaars voordat je met behangafweek of een stoomapparaat aan de slag gaat. Eventuele scheuren en beschadigingen in de wand werk je weg met muurvuller. Maak je muur vervolgens glad en egaal, en je bent klaar om te behangen.

Meer weten?
Bekijk dan de klusvideo en het volledige stappenplan over behang verwijderen op KARWEI.nl. Hier leer je ook alles over reliëfbehang schilderen.

gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Newstairs traprenovatie


gratis roomplanner
Interieuradvies