wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Doe-het-zelf - Pagina: 3

 
tips om vlekken te verwijderenHet verwijderen van vlekken

Eindelijk ben je in je nieuwe huisje getrokken. Je nieuwe meubels zijn gearriveerd, en dus is het tijd voor een housewarming party! Iedereen is er en dan gebeurt het...

lees meer
FlexaFlexa homemade collectie

Je huis, de plek waar je jezelf bent. Jezelf laat zien. Maak van je huis een persoonlijk boek. Mix elementen van vroeger en Match ze met spullen van nu.

lees meer
HistorDe charme van donkere kleuren

Diep en donkergetint zijn de kleuren deze winter. En dat schept heel wat creatieve mogelijkheden voor binnenshuis. Als kleurenspecialist geeft Histor je tips voor een warm en geborgen interieur.

lees meer
Histor kleurentrendsNieuwe Muurverf Mat Wit

Waar je met de bestaande 56 kleuren prachtige kleurencombinaties maakt in huis, breng je met de Histor One Muurverf Mat Wit rust in je interieur en zorg je voor een zachte look.

lees meer
HistorKleur is in the air!

Met de lente en de zomer voor de deur, mag je interieur best opvallen. Histor geeft je huis een flinke dosis pit met uitgesproken tinten als lila, roze of helblauw. Ga voor kleur en zoek de vrolijkheid op!

lees meer
Histor kleurentrendsStoer, relaxed met denimtinten!

We hebben er allemaal minstens eentje in onze kleerkast liggen: jeans! Qua look kan je er alle kanten mee op. Lekker stoer of stijlvol en verfijnd? Het is maar hoe je ze combineert. En dat dat net zo goed geldt voor je interieur, bewijst verfspecialist Histor.

lees meer
Farrow and BallTijdloze nieuwe kleuren

Kleurenexperts Farrow & Ball onthult negen nieuwe, unieke kleuren voor. Deze spannende nieuwe aanvullingen op het bestaande Farrow & Ball kleurenpalet bezitten de kleurintensiteit die zo kenmerkend is voor Farrow & Ball.

lees meer
Histor kleurentrendsDe kleuren van morgen

Histor heeft de nieuwe kleurtrends ontleed. Concreet zijn er voor 2012-2013 vijf trends uit onze leefwereld die tonen met welke stijlen, materialen en interieurkleuren we ons het komende jaar het liefst willen omhullen.

lees meer
tegels vervenTegels verven

Met International Tegelverf kunt u makkelijk en snel verandering aanbrengen.

lees meer
badkamervloer tegelenBadkamervloer zelf tegelen

Tegelen is een van de klussen bij de badkamerrenovatie die handige doe-het-zelvers graag zelf ter hand nemen. Hierbij wat tips voor een mooi eindresultaat.

lees meer
 wandecoratieKleuren geven je een goed gevoel

Bepaalde kleuren hebben een positief effect op lichaam en geest. Kleuren brengen je in balans en brengen dus ook je huis in balans. Het zoeken naar balans in huis inspireerde het Flexa ColorLab om 18 kleuren te ontwikkelen die lichaam en geest tot rust brengen of juist opnieuw energie geven. 

lees meer
interieurVormen

Vierkanten of andere rechte vormen direct op de muur schilderen, gaat goed met behulp van afplaktape. Je hoeft ze dan alleen maar met verf in te vullen. De tape verwijderen als de verf nog nat is, dan krijg je het mooiste resultaat.

lees meer
VerfPure & Original

Pure & Original brengt sinds kort een nieuwe zeer bijzondere verf op de markt. Eén van de mooiste en zeer brede verflijnen van Nederland. De verf heeft een exclusieve, stoer sober chique uitstraling en wordt gemaakt met natuurlijke pigmenten.

lees meer
Gratis woonbrochures


Newstairs traprenovatie


gratis roomplanner
Interieuradvies