wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Doe-het-zelf - Pagina: 1

 
Verf de lente met GammaVerf de lente met Gamma
Het voorjaar komt steeds dichterbij en dat betekent lentekriebels! Veel mensen worden vrolijker, actiever en krijgen meer energie. Deze energie zetten we graag in om lekker naar buiten te gaan en te genieten van de natuur of om onze huiskamer een frisse metamorfose te geven.
lees meer
digitale behang app van BisonProefbehangen met Bison

Behang is tegenwoordig weer helemaal hip en daar speelt Bison slim op in met de Bison Wand&Klaar proefbehangen app. Met deze ‘digitale behanglijm’ tover je in een handomdraai een prachtig behang op je muur.

lees meer
Verf voor vloerenVerf voor vloeren

Het schilderen van een vloer is een eenvoudige manier om de sfeer in een ruimte subtiel of drastisch te veranderen. Met ruim 200 kleuren binnen handbereik kan je zo subtiel of zo uitgesproken zijn, als je maar wilt.

lees meer
Linomat NederlandNauwkeurig besnijden een makkie

Ik vind het onbegrijpelijk dat deze roller niet bij de consument bekend is. Een ideaal ding’, vertelt Danny Wilmans van het gelijknamige schildersbedrijf in Hoorn.

lees meer
Histor Perfect FinishHistor Perfect Finish
Breng dit najaar je muren tot leven met de vernieuwde Histor Perfect Finish Muurverf Histor introduceert vernieuwd assortiment matte muurverven: Histor Perfect Finish
lees meer
kalkmatte muurverfkalkmatte muurverf

In een drukke tijd, waar de behoefte aan rust voor velen belangrijk is, brengt Histor een nieuw stijlconcept. Speciaal voor meer kalmte en geborgenheid in het interieurlanceert Histor The Color Collection.

lees meer
Doe Het Zelf Klussen voor VrouwenDhz klussen voor vrouwen

Is de afvoer verstopt of moet er een nieuwe lamp opgehangen worden? Dat wordt wachten op de klusjesman. Welnee! Vanaf nu doet de vrouw het zelf!

lees meer
BlucaveWordt ook een Blucaver!

Is uw Mancave ook een onoverzichtelijk rommeltje? Dan heeft u Blucave nodig! Wilt u weten waarom, lees dan snel verder.

lees meer
SigmaShadow on the wall...

Sigmulto Effino, de supermatte decoratiemuurverf van Sigma met subtiel schaduweffect, krijgt er 40 nieuwe kleuren bij. Met twee toepassingen levert dat niet minder dan 80 decoratieve resultaten op.

lees meer
Zelf je huis beveiligenZelf uw woning beveiligen

Wanneer u uw huis verlaat, doet u deuren en ramen op slot en laat u s avonds in huis een lampje branden.  U leent geen sleutels uit en toch...ongewenst bezoek, inbraak, diefstal van geld of goederen.

lees meer
Zelf parket leggenZwevend parket leggen

Een vleugje nostalgie of juist design van de bovenste plank. Parket is en blijft geliefd. Parketvloeren worden in vele varianten en vormen gelegd. Van parketstroken en parkettegels tot de visgraatvloer. 

lees meer
Thermostaat kraan plaatsen tipsThermostaatkraan plaatsen

Een thermostaatkraan is veilig, comfortabel en water- en energiebesparend. Je stelt de temperatuur eenvoudig in waardoor er bij het mengen van koud en warm geen water meer verloren gaat. Ten opzichte van je oude bad- of douchemengkraan bespaar je tot wel 30% op water

lees meer
Rolgordijn ophangenRolgordijn ophangen

Wat extra sfeer in huis of je slaapkamer verduisteren? Een rolgordijn of roljaloezie biedt uitkomst. De raamdecoratie van KARWEI voldoet aan de laatste trends en is verkrijgbaar in vele kleuren en unieke dessins.

lees meer
Hanglamp ophangenHanglamp ophangen

Goede verlichting is altijd belangrijk, zowel in werk- als in woonkamers. Het aanbrengen van goede verlichting hoeft bovendien helemaal geen zware klus te zijn, zoals bovenstaande klusvideo bewijst.

lees meer
Doe het zelf electriciteitElectriciteit

Wanneer u van plan bent om te gaan klussen met elektriciteit moet u aan uw eigen veiligheid denken. Op deze pagina vind u alle informatie die u nodig heeft om veilig met electriciteit om te gaan. Daarnaast leest u over schakelaars, kleuren van de electriciteitsdraden, zekeringen en het plaatsen van een stopcontact

lees meer
VerftipsVerftips

Soms dient u eerst oude verflagen te verwijderen. U kunt dit doen door bijvoorbeeld de verf eraf te schrapen met een plamuurmes, met een brander of föhn de verf eraf te smelten of een afbijtmiddel te gebruiken.

lees meer
VerfmaterialenVerfmaterialen

Rollers of kwasten? Er zijn verschillende kwaliteiten verkrijgbaar. Wij hebben de eigenschappen eens voor u op een rijtje gezet. Voordat u gaat schilderen dient u de ondergrond goed te schuren. Er zijn verschillende soorten schuurpapier verkrijgbaar.

lees meer
VerfsoortenVerfsoorten

Wanneer u binnen gaat schilderen is verf en beits op waterbasis de beste keus. lees  meer over de eigenschappen van verf. Er zijn vele soorten verf verkrijgbaar. Hieronder hebben wij van de meest voorkomende soorten de eigenschappen voor u op een rijtje gezet

lees meer
woning ventilerenVentileren

Dagelijks vervuilen we de lucht binnenshuis met koken, douchen, roken en stoken. Al deze handelingen dragen bij aan een verslechtering van het binnenmilieu. Door onvoldoende ventilatie blijven vocht en allerlei stoffen die allergieën kunnen veroorzaken in de woning hangen. 

lees meer
Zelf tapijt leggenZelf tapijt leggen

Vloerbedekking wordt per strekkende meter verkocht, meestal met een breedte van 400 cm (kamerbreed). Meet de vloer nauwkeurig op en koop minimaal een halve meter meer dan u nodig denkt te hebben.

lees meer
StukadorenStukadoren

Het stukadoren met de troffel is voor de beginnende klusser een moeilijke, maar vaak wel een gewilde vaardigheid. Hiermee kunt u de basis leggen voor prachtige muren. En mooie wanden brengen sfeer in elke kamer.

lees meer
SteenstripsSteenstrips

Wilt u een stevig traditioneel uiterlijk aan uw woonkamer geven in de vorm van een gemetselde wand, dan zijn steenstrips een goede oplossing. Ze kunnen in leuke diverse patronen worden aangebracht.

lees meer
De verbouwing plannenDe planning van uw verbouwing

Plannen, plannen en nog eens plannen. Bij een verbouwing komt zoveel kijken dat het noodzakelijk is om van te voren alles zo goed mogelijk te plannen. Niet alleen de technische zaken zijn van belang maar ook die van adminstratieve en huishoudelijke aard kunnen niet over het hoofd worden gezien. 

lees meer
verbouwenNiet (ver)kopen? Dan verbouwen!

Tegenwoordig verhuizen steeds minder mensen. Hoewel het aanbod van te koop staande huizen groot is, heeft de financiële markt ons wat voorzichtiger gemaakt.

lees meer
Gratis woonbrochures


Newstairs traprenovatie


gratis roomplanner
Interieuradvies