wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Doe-het-zelf

 
Begin thuis met lassenBegin thuis met lassen
Een echte doe-het-zelf fanatiekeling pakt graag alle klusmogelijkheden in en om het huis zelf op. Toch is metaalbewerking niet iets dat mensen zo één, twee, drie zelf durven op te pakken. De techniek is moeilijk onder de knie te krijgen, de apparatuur en benodigdheden zijn duur en je hebt thuis geen plek om de werkzaamheden uit te voeren.
Lees meer
VerfklussenEerste hulp bij verfklussen
Werkelijk geen idee hoe je een verfklus moet aanpakken? Of loop je als doorgewinterd klusser tóch vast op een detail? Dan ben je niet de enige.
Lees meer
Gratis woonmagazine
Trap renovatie
Je muur schilderenJe muur schilderen
Je muren witten? Zin in een compleet andere sfeer in de woonkamer of slaapkamer? Met een ander kleurtje op de muur, verander je de hele ruimte in een handomdraai.
Lees meer
Schilderen met KrijtverfSchilderen met Krijtverf
Met Histor Krijtverf creëer je zelf makkelijk een brocante effect. Het leuke van krijtverf is dat het geschikt is voor zowel meubels als muren, maar ook voor accessoires.
Lees meer
Je buitendeur schilderenJe buitendeur schilderen
Een likje nieuwe verf op je buitendeur zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, het beschermt ook je houtwerk. Maar hoe zorg je ervoor dat de verf goed blijft hechten?
Lees meer
kozijnen offertes met elkaar vergelijken
Je binnendeur schilderenJe binnendeur schilderen
Is je deur toe aan een nieuwe verflaag? Of wil je gewoon eens wat anders? Wanneer je je deuren gaat schilderen, zijn er een aantal dingen waar je goed op moet letten.
Lees meer
Je kozijn schilderenJe kozijn schilderen
Ook voor je kozijnen binnen, hebben we een aantal handige tips en instructies voor je op een rij gezet. Onze styliste Brechtje, legt je in de korte instructievideo uit hoe je deze klus het best kunt aanpakken
Lees meer
Sjablonen aanbrengenSjablonen aanbrengen
Een persoonlijk tintje geven aan de kinderkamer of met een leuke spreuk de muur verfraaien? Met een verfsjabloon kun je alle kanten op!
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Je Trap schilderenJe Trap schilderen
De trap schilderen lastig? Welnee! Onze styliste Brechtje, laat je in deze klusvideo ‘stap voor stap’ zien hoe je deze klus het best kunt aanpakken.
Lees meer
Je plint schilderenJe plint schilderen
Wat doe je eerst? De muur? Of de plinten? In deze 2 minuten durende klusvideo geven we een aantal tips hoe je deze relatief eenvoudige schilderklus het best kunt aanpakken
Lees meer
Je plafond schilderenJe plafond schilderen
Een fris gewit plafond, of een leuk kleurtje; daar knapt je hele kamer van op. Maar hoe zorg je ervoor dat het mooi strak wordt? Heb je een speciaal voorstrijkmiddel nodig?
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Je meubel schilderenJe meubel schilderen
Een fris kleurtje voor je dressoir? Een keukenstoel schilderen? In deze klusvideo laat Histor styliste Brechtje, stap voor stap zien hoe je makkelijk het mooiste resultaat bereikt.
Lees meer
Nieuw: Histor  KleurbedenktijdNieuw: Histor Kleurbedenktijd
Verffabrikant Histor introduceert Kleurbedenktijd: consumenten kunnen nu een Histor kleur 30 dagen op proef nemen. Uit onderzoek onder consumenten blijkt dat mensen vaak last hebben van kleuronzekerheid.
Kleur 30 dagen op proef
Online verf kiezenOnline verf kiezen
De geheel vernieuwde website van Histor biedt vanaf nu verfkopers en klussers handige online tools zoals een Verfkluswijzer, digitale Kleurkiezer en tips van verfexperts
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Newstairs traprenovatie


gratis roomplanner
Interieuradvies