1590
Esprit Home Bath Concept by Kludi
Gepubliceerd: 01-09-2012

Het KLUDI ESPRIT HOME BATH CONCEPT legt de nadruk op toiletruimtes. Een modulair systeem, met een opbouwwaskom en een hoge wastafelmengkraan, vormt de basis voor drie ESPRIT stijlwerelden; Colour Splash, Bright Bazaar & Selected Nature.

Dit innovatieve modulaire concept is de sleutel tot een optimale benutting van de ruimte. Het stralend middelpunt is de witte opbouwwaskom met soft-edge design, vervaardigd van hoogwaardig kristalporselein. De verchroomde ééngreeps waskommengkraan heeft voldoende hoogte, om comfortabel de handen te wassen. Beide worden gemonteerd op een countermodule met een diepte van slechts 31cm. Eveneens in het wit, of in de contrasterende kleur bordeaux.

Optioneel kunnen één of twee witte onderbouwkasten voor aanvullende ruimte zorgen. In deze onderbouwkasten bevinden zich legborden die op verschillende hoogten geplaatst kunnen worden. Een kastdeur met Tip-on techniek sluit de bergruimte af.

inspiratiebrochures1.png

De op de hoeken zacht afgeronde kristalspiegel past exact boven de waskomcombinatie. Daarnaast kunnen extra U-frames geplaatst worden. De U-vorm zorgt voor aflegruimte en maakt het mogelijk om met meerdere frames verschillende combinaties te maken. Net zo speels en eenvoudig kan het individualistische karakter van de toiletruimte bepaald worden door de stijlwerelden van ESPRIT.

Colour Splash combineert wit met bordeaux en andere contrasterende kleuren. Bijvoorbeeld gifgroen met tomaatrood of roze, oranje en violet. Bright Bazaar brengt extravaganza in de ruimte met doorleefde kleuren zoals, bessen, diepe blauwtonen en petrol.

Selected Nature is de symbiose tussen het krachtige wit van de ESPRIT producten met aardetinten op vloer en muur.

De stijlwerelden zijn niet alleen terug te vinden in het sanitair maar ook in ESPRIT handdoeken, beddengoed en woonaccessoires.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide