In 2005 heeft Alape als eerste sanitair fabrikant de individuele indeling van wastafelmeubelen vanuit een vervlochten geheel ontworpen. Voor het eerst waren losse onderdelen vrij te combineren tot een persoonlijk wastafelmeubel. De individuele vormgeving van woonruimtes is immers als een spiegel van de eigen persoonlijkheid. Het is daarom van wezenlijk belang dat de badkamer, als intiem centraal punt van de dagelijkse rituelen, de unieke levensstijl representeert. In samenwerking met Sieger Design is de avant-garde collectie Eco-system addit en Eco-system init ontwikkeld, die voortbouwt op deze ontwikkeling. Met deze modulaire meubelsystemen kunnen Alape inbouw-, onderbouw-, opbouw-, schotelvormige waskommen of op zichzelf staande wastafels gecombineerd worden met een diversiteit aan wastafelbladen, meubelmodules en accessoires om tot een geheel eigen droomontwerp te komen.

Alape produceert alle waskommen en wastafels met geglazuurd staal. Dit voor Alape karakteristieke materiaal is licht van gewicht en harder dan graniet of smaragd en kenmerkt zich door een hoge slagvastheid. De onvergelijkbare vormzuiverheid van Alape waskommen kan uitsluitend met geglazuurd staal bereikt worden en door de grote mate van ambachtelijk vakmanschap. De precieze lijnen, strakke vormen en rechte hoeken van het 3mm flinterdunne geglazuurde staal zorgen voor een zuiver esthetisch design. Op het staal wordt een flinterdunne laag glazuur – oftewel emaille – aangebracht en ingebrand. Hierdoor gaan het staal en het glazuur een onverbrekelijke verbinding met elkaar aan en ontstaat er een bijzonder duurzaam product. Tijdens het omvormingsproces van de stalen plaat in een waskom, is maximale flexibiliteit mogelijk voor individuele vormgeving. Om die reden zijn Alape waskommen uiterst geschikt voor zowel particulieren als voor het semi-openbare segment.

Mensen zijn uniek – net als hun waarden en normen, die weerspiegeld worden in de verschillende karakters en levensstijlen. De individuele vormgeving van woonruimtes is als een spiegel van de eigen persoonlijkheid. Het is daarom van wezenlijk belang, dat de badkamer als intiem centraal punt van de dagelijkse rituelen, de unieke levensstijl representeert. De geglazuurd stalen waskommen en de modulaire meubelsystemen van fabrikant Alape zijn esthetische wastafeloplossingen, die de persoonlijkheid en de functionaliteit naadloos laat samenkomen. Zowel de Ecoform collectie geglazuurde waskommen als de Eco-system modulaire meubelsystemen van Alape onderstrepen ieders individualiteit door een grote keuzevrijheid en het modulaire systeem. Ecoform en Eco-system manifesteren hun individuele mogelijkheden in de Alape inspiratieshowroom in Vianen en Echt.

U begint en eindigt de dag in uw badkamer. Een plek voor een frisse start of een heerlijk rustgevend verwenmoment. Vorm en functionaliteit in de badkamer is belangrijk, maar in de loop van de jaren is de badkamer tevens uitgegroeid tot uw persoonlijke ontspanningsruimte. We willen op z’n tijd relaxen en de tijd voor onszelf nemen in deze specifieke ruimte die helemaal naar wens is ingericht. Uiteindelijk associëren we ruimte met een gevoel van vrijheid en luxe.

Wastafel als blikvanger
De wastafel bepaalt voor een belangrijk gedeelte de sfeer in de badkamer. De meeste wastafels zijn gemaakt van een keramisch materiaal, maar een wastafel hoeft niet standaard te zijn. De Wave bijvoorbeeld is een ware blikvanger in de badkamer. Een perfecte combinatie van design en vorm. Een bijzondere aanwinst voor elke badkamer. Niet alleen het prachtige lijnenspel, maar ook de afvoer zorgt voor eenheid in design. In plaats van de standaard ronde afvoer, heeft de Wave een platte rechthoekige variant. Deze laat zich gemakkelijk onderhouden, doordat er voldoende ruimte is rondom de afvoer.

Complete badkamer set
De Wave past in ieder eigentijds interieur en is perfect te combineren met diverse materialen. Van robuuste materialen tot warme hout tinten, de Wave creëert voor elke smaak en voorkeur een passende oplossing. De mooie vorm van kraan Rodrigo maakt de Wave tot een complete badkamer set. De Aqua-line serie van Reginox bestaat naast rechthoekige vormen tevens uit ronde vormen. Deze ronde wastafels zorgen voor een totaal andere uitstraling. Het Aqua-line programma biedt oplossingen voor de hoek, de wand en vrijstaand in de ruimte.

Meer informatie: Reginox
Bron: Vereniging comfortabel wonen

PUURWIT omvat solid surface wastafels met gegoten (!) opbouw- en onderbouwbakken, fonteinen en douchebakken. Solid surface is duurzaam, niet poreus (en daardoor zeer hygiënisch), stootvast en bestand tegen temperatuurwisselingen. Het basismateriaal bestaat uit 12 mm dik massief solid surface. Het materiaal kan thermisch worden vervormd maar ook achteraf worden (af)gezaagd, gefreesd en geschuurd. Met behulp van een 2-componentenlijm worden de materialen verlijmd tot een naadloos geheel, waarbij het voelt of het uit één stuk vervaardigd is. De hoeken zijn enigszins afgerond, waardoor er geen vuil achterblijft. Tevens verkrijgbaar: bijpassende klikwaste met solid surface afwerking.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ieder product wordt op maat geproduceerd. Kies de bak, de afmetingen en de opties en het unieke PUURWIT product zorgt voor een luxe en warme uitstraling in de badkamer.

Dick Powell ontwerpt nieuwe badkamercollectie voor Ideal Standard

Strakke soberheid en hoekig minimalisme maken vandaag steeds vaker plaats voor vloeiende vormen en een zachtere look. Met de nieuwe collectie Dea vertaalt Ideal Standard die trend naar een elegante badkamer, met oog voor detail. En zo staat Dea symbool voor toegankelijk schoon: sensuele lijnen én een fraaie functionaliteit.

Duurzaam design
Dick Powell ontwierp de nieuwe badkamerlijn Dea voor Ideal Standard. Deze Britse ontwerper, die mee het design- en innovatieconsultancybureau Seymour Powell oprichtte, heeft al heel wat mooie designreferenties en -prijzen op zijn naam staan. Voor Dea zocht hij de perfecte balans tussen vorm en functionaliteit.

Dick Powell: “Dea wijkt af van de minimalistische en hoekige vormen die de badkamers de laatste jaren gedomineerd hebben. We wilden een menselijke, emotionele cocon ontwerpen in de vorm van een zachte, elegante en toegankelijke badkamer. Bij design is de ‘emotionele ergonomie’ erg belangrijk: hoe iemand zich voelt in interactie met het design.”

Vloeiende, sensuele lijnen en kwaliteitsmaterialen kenmerken dan ook de nieuwe collectie. De bijpassende meubelen zijn uitgebracht in een veelvoud van kleuren, om helemaal te kunnen afstemmen op je persoonlijke smaak. Over elk element van de reeks werd grondig nagedacht, met het oog op maximale elegantie én optimaal gebruiksgemak.

Dick Powell: “We zien vandaag te vaak luxueuze badkamercollecties die mooi ogen maar niet gemakkelijk in gebruik zijn. Denk maar aan ondiepe wastafels waarbij de waterstraal over de rand spat, of scherpe hoeken die zeker voor kinderen gevaarlijk kunnen zijn. Met Dea wilden we een duurzaam design dat perfect werkt. Zo bieden de wastafelmeubels veel plaats voor het opbergen van verzorgingsproducten. Zelfs op het porseleinen afdraagvlak is genoeg ruimte voor producten die je dagelijks nodig hebt. Ook handig zijn de afgeronde spiegels met antiaandamping en Bluetooth-aansluiting.”

Fraaie functionaliteit De Dea-porseleincollectie met mooi geproportioneerde en afgeronde vormen omvat zowel wastafels, opbouwkommen en een handenwasser als een wand-wc en -bidet. De opbouwkommen hebben een dunne boord en ogen daardoor heel verfijnd. Net als de wastafels worden ze geleverd met een witte keramische ‘waste cover’ die mooi opgaat in het geheel.

De wand-wc heeft verborgen bevestigingen en een superfijne zitting en deksel, wat een uiterst gesofisticeerde uitstraling geeft. Je gastentoilet kan je ook uitrusten met een fonteintje van 50 cm, gecombineerd met een handig meubeltje en spiegel met geïntegreerde led-verlichting.

Door de ruime keuze afmetingen van wastafels en meubels kan je de perfecte badkamer op maat samenstellen, of je nu weinig of veel ruimte hebt. Daarbij geven de zes meubelkleuren je alle vrijheid tot expressie – van populaire witte hoogglanslak over neutrale tinten tot gedurfd blauw of olijfgroen. Het badkamermeubilair bestaat uit wastafelmeubels, hoge en halfhoge kolomkasten en een zijmeubel.

Een absolute blikvanger is het vrijstaande, ovale duobad. De elegante badkuip met afgeronde hoeken biedt een geborgen gevoel voor een heerlijk relaxmoment. Het bad is er in twee afmetingen. Mooi te combineren ook met de nieuwe vrijstaande badkraan Melange, met eenzelfde zacht, afgerond design.

In de privébadkamer staat individualiteit centraal. In de serie Durastyle van Duravit die samen met Matteo Thun & Partners is ontwikkeld bevinden zich tal van deze unieke items.

Kenmerkend voor de serie is de rechthoekige basisvorm. Ondanks het markante uiterlijk overheerst bij DuraStyle de minimalistische vormgeving – geheel in lijn met de duurzaamheid die Matteo Thun in al zijn projecten consequent nastreeft. Slechts enkele elementen springen eruit en accentueren zo de persoonlijkheid van de gebruikers.

De brede Durastyle wastafel wordt gedragen op het houten onderstel met handdoekhouder, die naar keuze in massief eiken of Amerikaans noten wordt uitgevoerd. Er zijn diverse afmetingen mogelijk en naar keuze kan een extra blad wordt gemonteerd.

Moderne wastafels zijn vaak prachtig ontworpen, maar hun schoonheid wordt dikwijls nog verstoord door de sifon. Geberit, Europees marktleider in sanitaire technologie, heeft innovatieve oplossingen die dit probleem op een slimme manier verhelpen. Eén van de oplossingen is zelfs zo slim, dat kritische badkamerbezoekers nooit meer met afvoerbuizen geconfronteerd hoeven te worden. De verborgen wastafelsifon van Geberit levert meer ruimte en mogelijkheden op voor een krachtig interieurdesign.

De wastafel is het centrale punt van uw badkamer. Deze moet dan ook vooral functioneel zijn, maar het oog wil ook wat. Meestal wordt de (dubbele) wasbak gecombineerd met een badkamermeubel. Dit levert veel opbergruimte op en de afvoer is meteen netjes weggewerkt. Een andere mogelijkheid om de afvoer uit het zicht te houden is de wastafel op een keramische zuil te plaatsen. Het nadeel van een staande wastafel is wel dat u gebonden bent aan de standaard montagehoogte. Vrij hangende modellen daarentegen kunnen op iedere hoogte worden bevestigd. Voor welke opstelling u ook kiest, houd met name rekening met de bewegingsruimte achter de wastafel. De norm is 70 centimeter, ruimte die u absoluut nodig hebt.

Bron: Vereniging comfortabel wonen

Voor haar innovatieve inrichtingssysteem 'Asis' presenteerde Emco Bad op de ISH 2013 in Frankfurt voor de eerste keer een breed aanbod aan wastafels alsook aan wastafelbladen en planchets. Met de nieuwe producten vindt er een consequente verdere ontwikkeling plaats van de wasmeubeloplossingen binnen het programma, die extra mogelijkheden biedt bij de individuele, zowel esthetisch als functioneel optimaal op elkaar afgestemde vormgeving van kwalitatief hoogwaardige privé- en projectbadkamers.. Op die manier vormen de nieuwe, vrij hangende wasmeubels zowel wat betreft hun toepassing als wat betreft de kleur- en materiaalkeuze een ideale aanvulling op de veelzijdige module-eenheden en lichtspiegelkasten van het exclusieve inrichtingssysteem Asis. Tot het aanbod behoort een volledige wastafeloplossing met geïntegreerde wastafel, een met veel moderne opzetwastafels van toonaangevende fabrikanten combineerbaar wastafelblad alsook een zowel afzonderlijk als in combinatie met de wastafelvarianten aan te brengen planchet. De drie uitvoeringen zijn bovendien leverbaar in telkens drie verschillende kleuren en breedten alsook naar keuze met schuiflade of frontpaneel. Daarmee komt de fabrikant uit Lingen met een brede keuze aan wasmeubeloplossingen die voor nagenoeg alle eisen veel speelruimte bij de vormgeving bieden.

Met even praktische als aantrekkelijke functionele modules zette Emco Bad op de ISH 2013 een nieuwe trend voor haar innovatieve inrichtingssysteem 'Asis'. De fabrikant uit Lingen presenteerde acht nieuwe producten waarmee in lijn met het basisidee van het programma, klassieke badkameraccessoires in ruimtebesparende, stijlvolle functionele eenheden worden geïntegreerd. Kenmerkend voor de nieuwe modules is het efficiënte functionele design, waarmee een gebruiksvriendelijke, speciaal op de desbetreffende comforteisen afgestemde vormgeving van de badkamer mogelijk is.
Centraal staat hier de op het desbetreffende gebruiksbereik afgestemde, eenvoudig realiseerbare en naar wens extra gedetailleerde bevestiging van de functionele elementen. Dit op een zodanige wijze dat tegemoet wordt gekomen aan de designwereld van het inrichtingssysteem en daarmee eveneens aan de hoge eisen die aan de vormgeving worden gesteld. De hoogwaardige, met stijlvolle glasfronten uitgevoerde modules weerspiegelen wat betreft hun conceptionele design, de materiaalkeuze alsook de verwerking zowel de jarenlange kennis van de onderneming als de huidige eisen van de markt. Op deze manier vindt er een consequente functionele en architectonische uitbreiding van het programma plaats, die in gelijke mate extra speelruimte biedt voor de vormgeving van een individuele, aangename ambiance in zowel project- als privébadkamers.

Alle nieuwe producten bestaan uit een hoogwaardige aluminiumconstructie en zijn bedoeld voor de integratie in voorwand-installatiesystemen alsook deels voor opbouwmontage. De frontpanelen zijn voorzien van twee-ruits-gelaagd glas en worden de productlijn volgend naar keuze aangeboden in de kleuren glas-groen, optiwhite of zwart. Het gebruik van de desbetreffende badkameraccessoires of benodigdheden vindt eenvoudig plaats via ofwel overeenkomstige dispenserinrichtingen of door een lichte vingerdruk op te openen deuren. Dit zorgt met name in gevoelige toepassingsgebieden voor een esthetisch aantrekkelijke en hygiënische ambiance. Bovendien zijn de karakteristieke smalle frames van de modules eveneens overeenkomstig de designwereld van het inrichtingssysteem beschikbaar in twee verschillende varianten. Leverbaar zijn in dit geval hoogglanzend verchroomd alsook natuurkleurig geëloxeerd aluminium. Hierdoor ontstaat een buitengewoon grote veelzijdigheid in de vormgeving, waardoor naar wens zowel harmonieuze alsook contrastrijke kleur- en materiaalcombinaties bij de vormgeving van de badkamer mogelijk zijn.

Kleur buiten de lijntjes met de badkamercollectie van Silestone by Cosentino® Een blikvanger van een badkamer? Dat is helemaal op maat van de nieuwe badkamercollectie Silestone by Cosentino®, gekend om zijn innovatieve oppervlakken uit natuurlijk kwarts. Geef je verbeelding alle ruimte met gewaagde tinten als Rosso Monza en Magenta Energy. Of verras met een exclusief ontwerp, een wastafel helemaal van kwarts gemaakt.

Op het gebied van interieur nemen momenteel organische vormen het voortouw. Een van de bekendste ontwerpers van deze tijd, Philippe Starck, herkende deze aantrekkingskracht van natuurlijk vloeiende vormen al 15 jaar gelden. Al in 1998 introduceerde Duravit met Starck 2 een keramiekserie die zich oriënteerde op de beweging van het element water. Nu presenteert Duravit de serie in een nieuwe, moderne look en completeert daarmee een succesvol Re-Design van de WC’s en bidets.

Gereduceerd, architectonisch design wordt steeds populairder in de badkamer. Geen wonder, want het is modern en tijdloos. Dat hier ook een plek is voor zachte lijnen toont Duravit met de complete badkamerserie Happy D.2 van Sieger Design.

In Italiaans design gespecialiseerde sanitair groothandel Luca Sanitair is gestart met de verkoop van eigen massief eikenhouten badmeubels. Deze lijn is mede door een Nederlandse ontwerper ontworpen en komt op de markt onder de naam LucaWood. De bladen en meubels zijn van massief en duurzaam hout. Gestart is met waskombladen IRIS in twee varianten en het open meubel LOTUS. Luca Sanitair levert het nieuwe assortiment houten badkamermeubels exclusief in Nederland via geselecteerde showrooms. LucaWood is niet via internet verkrijgbaar.

Deze moderne wastafels van Giquardo uit de Bowl serie maken een statement in de badkamer. Strakke vierkante randen gecombineerd met natuurlijk ronde vormen. En zonder opvallende afvoer, deze is mooi weggewerkt in de rand.
De Bowl serie is leverbaar in 8 verschillende afmetingen. Bij deze series zijn natuurstenen tableaus en luxe ladekasten verkrijgbaar. De afmetingen zijn passend bij elke wastafel.


Een tableau naast of onder de wastafel complementeert het design en biedt op stijlvolle wijze opbergruimte.

Met 'SONDO' presenteert Alape een nieuwe reeks waskommen die het dagelijkse wasritueel transformeert tot een verleidelijke ervaring. 'SONDO' wordt gemaakt in drie millimeter dik geglazuurd staal en verenigt functionaliteit, kwaliteit en puristisch design in een esthetische vorm. De 'SONDO' reeks is verkrijgbaar als opbouw- en onderbouwwaskommen en is een uitbreiding op het reeds beschikbare waskommen- en wastafelprogramma 'A˘form'. De ruime keuze in vormen, afmetingen en combinaties biedt een uniek scala aan mogelijkheden.

Luca Sanitair heeft 2 nieuwe modellen fonteinen aan het assortiment van het eigen merk Luca Sanitair toegevoegd. De fonteinen hebben een wit, glanzend en stijlvol strak design. De fonteinen zijn kleurvast, gemaakt van het composietmateriaal Solid Surface en extra glad. Ze zijn hierdoor eenvoudig schoon te maken. De fonteinen zijn bovendien eenvoudig op te hangen met een universele bevestiging. Luva laag en Luva hoog

De nieuwe serie fonteinen bevat 2 modellen: laag model Luva 1330

(35 cm x 18,5 cm x 9 cm) en hoog model Luva 1335 (35 cm x 18,5 cm x 32 cm). Ze hebben beide een strak, stijlvol, wit glanzend design en zijn gemaakt van het composiet materiaal Solid Surface.

De Luva 1330 is de lage variant met kraangat, maar is ook verkrijgbaar zonder kraangat (Luva 1331). De lage fontein kan zowel links- als rechtsom geplaatst worden en neemt weinig ruimte in beslag, daarmee ook zeer geschikt voor kleine toiletruimtes.

 

De Luva 1335 is de hoge variant. Deze heeft aan de linker zijkant een handig open schap waar badkamerspullen in opgeborgen kunnen worden. De afvoer is volledig weggewerkt in de fontein. Dit geeft een stijlvolle, strakke uitstraling.

Perfecte match met de fonteinkraan Primo-rond

De Luva fonteinen worden ideaal gecombineerd met de chromen Primo-rond kraan van het merk Luca Sanitair.

De keramische badkamerserie Starck 2 heeft een nieuw ontwerp gekregen. Op het eerste oog lijkt de wasbak rond, maar als je goed kijkt, zie je dat hij ovaal is. Een minimale nuance, welke de vorm een organisch vloeiend karakter verleend. Eenvoudig maar geniaal.

Alape, fabrikant voor esthetische oplossingen voor wastafelmeubelen, presenteert a-system addit. Dit is een nieuw, modulair opgebouwd meubelprogramma speciaal voor wastafels. Het verenigt het puristische design van de Alape wastafels met de flexibiliteit en functionaliteit van toevoegbare meubelmodules. De combinatiemogelijkheden bieden ruimte voor individualiteit en de persoonlijke behoeften van elk individu. Hierdoor is elk Alape wastafelmeubel persoonlijk en karakteristiek.

Inmiddels worden de collecties van NotOnlyWhite toegepast in onder andere privé-woningen, kantoren en wellness centers, zowel in Nederland als daarbuiten. Om de collecties uit te breiden heeft ontwerpster Marike Andeweg 2 nieuwe collecties ontworpen: de Air en de Box.

Daarnaast zijn de Base, Form en Kuub fonteinen collecties uitgebreid met een Light versie.

AIR
De Air is een bijzonder ontwerp dat wordt gekenmerkt door de slechts 3m ranke counteren. De combinatie van het witte Himacs met het eiken fineer onderstreept de ranke en elegante belijning. Bijzonder is dat de onderzijde van de Air tot in detail is afgewerkt in Himacs.

Vrijstaand in de (bad)ruimte komt de Air het beste tot zijn recht. Maar uiteraard kan de Air ook tegen een muur aan worden geplaatst. Doordat de Air rondom is afgewerkt, kan de wastafel als room devider in bijvoorbeeld een hotelkamer dienen.

Air is verkrijgbaar met de Blend wastafel in wit Himacs in combinatie met naturel eiken fineer. De 60cm brede kast, die ruimte biedt voor het plaatsen van de kraan en sifon, is optioneel. De kast oogt neutraal van voren, maar van de achterzijde is deze open met een speelse asymmetrische plankverdeling. De oranje fluor kleur aan de binnenzijde van de kast zorgt voor een verrassend effect.

BOX
De Box collectie is het antwoord op iedereen die graag van een opgeruimde

badkamer houdt. Niet langer hoeft de tandpasta en tandenborstel doelloos op je wastafel rond te slingeren.

De naturel eiken bakjes zorgen tegelijkertijd voor een frisse touch in combinatie met het witte Himacs.

De Box wastafel laat zich kenmerken door een royale ronde kom, die verkrijgbaar is in een één- en tweepersoons uitvoering. Door de ronde vormen is de Box eenvoudig in onderhoud. De Box is standaard uitgevoerd met de Flush afvoer in wit Himacs.

BASE LIGHT
De Base Light fontein is het slanke zusje van de Base fontein collectie. Met een diepte van slechts 140mm en een wanddikte en binnen afrondingen van 9mm, is de Base Light de compacte oplossing voor kleine ruimtes. De Base Light is niet alleen perfect voor gebruik thuis, maar zijn eigenschappen maken de Base Light ook een perfecte keuze voor omgevingen waar een hoge mate van hygiëne is vereist of waar er intensief gebruik van wordt gemaakt. Base Light fontein is verkrijgbaar in wit, grijs en beige Himacs.

FORM LIGHT
Form Light fontein is een slimme oplossing voor kleine toiletruimtes vanwege zijn beperkte afmetingen van slechts 140mm. De aflegruimte links of rechts biedt voldoende mogelijkheid tot het plaatsen van handdoekjes en zeep. Form fontein is verkrijgbaar in wit, grijs en beige Himacs en is voorzien van de Flush afvoer uitgevoerd in dezelfde kleur en materiaal.

KUUB LIGHT
Kuub fontein n is een slimme oplossing voor kleine toiletruimtes vanwege zijn beperkte afmetingen. De onzichtbare afvoer geeft de Kuub een interessante look. Kuub fontein is verkrijgbaar in 8 modellen in wit, grijs, beige en rood Himacs.

Na introductie op Salone Internazionale del Mobile nu ook in Nederland verkrijgbaar Le Giare is met de hand vervaardigd en ontworpen door Claudio Silvestrin. Zijn ontwerpen zijn rond en ei-vormig, hierdoor zijn de wastafels, bidetten en toiletten in elke moderne badkamer te gebruiken.

De nieuwe Le Giare serie bevat vier verschillende wastafels. De unieke vrijstaande wastafel biedt de mogelijkheid om midden in de badkamer de wastafel te positioneren. De watertoevoer en waterafvoer worden daarbij aangesloten vanuit de vloer. Alle wastafels zijn leverbaar met en zonder overloop. De plug is geheel in stijl ook gemaakt van keramiek. Naast vier modellen is er een keuze uit drie verschillende kleuren. De traditionele glans witte kleur, maar ook een mat witte kleur en daarnaast zijn de wastafels leverbaar in antraciet keramiek.

Naast de traditionele wastafel, is de opzetwaskom in vele soorten, maten, materialen en kleuren een mooie passende oplossing voor de design badkamer anno 2012. De vorm en het materiaal van de wastafelkom komen door de opbouw op een blad of onderkast beter tot uiting en geeft de badkamer een luxere en ruime uitstraling. Geheel passend bij de vormgeving van uw toilet of bad biedt Luca Sanitair voor elke badkamer een passende Italiaanse design waskom.

Meer artikelen...