wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Wastafels

 
Wastafels duravitBadkamer van de toekomst
Het buitengewoon design van de Luv-lijn is een uitgebalanceerde combinatie van typisch Scandinavisch minimalisme en tijdloze elegantie in zachte maar toch geometrische vormen.
Lees meer
Duravit Vero AirDuravit Vero Air
Tijdens de ISH 2017 presenteert Duravit met de Vero Air-collectie het doorontwikkelde concept van haar succesvolle Vero-lijn. In de nieuwe Vero Air-collectie komt de iconische, rechthoekige look van de Vero-wastafels duidelijk terug.
Lees meer
Glossy badkamermagazine
Alape ScopioAlape Scopio
Met “Scopio” is het Alape gelukt om het uiterlijke aspect van de klassieke waskom opnieuw te interpreteren en te definiëren: de conische vormgeving, van de door sieger design ontworpen serie
Lees meer
Nieuw: wastafel Betty BlueNieuw: wastafel Betty Blue
Betty Blue is statig, een toonbeeld van elegantie, verfijning en bovendien een esthetisch unicum. Sieger Design heeft in opdracht van Alape een wastafel ontworpen, die tot in de finesses laat zien waartoe geglazuurd staal als materiaal in staat is.
Lees meer
Kleine wastafels van AlapeKleine wastafels
Als het gaat om de inrichting van toiletruimten en kleine badkamers, draait het niet alleen om het kiezen van een mooi ontworpen product. Er zijn ook architectonische elementen belangrijk. Hoe creëer je binnen de kleine ruimte een gestructureerde indeling, die er nog steeds in slaagt mensen aan te trekken door zijn hoge kwaliteit en verfijnde inrichting?
Kleine wastafels van Alape
Solarspot daglichtsysteem
Maximale opbergruimteMaximale opbergruimte
In de badkamer is opbergruimte vaak een probleem. Het is dan ook belangrijk, dat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt. De sifon veroorzaakt hierbij vaak het probleem, omdat deze meestal recht onder de afvoeropening van de wastafel is gemonteerd.
Lees meer
DuPont wastafels en spoelbakkenNieuw: Corian® Refresh wastafel
Het Portfolio van DuPont™ Corian® op het gebied van spoelbakken en wastafels wordt gekenmerkt door veelzijdige, hedendaagse en innovatieve eigenschappen. Ze kunnen worden ingebouwd in Corian® werkbladen en bieden prachtige, hoogwaardige, inherent hygiënische en betrouwbare designs voor woningen en openbare ruimtes.
DuPont wastafels en spoelbakken
Nieuw: wastafel BETTEARTNieuw: wastafel BETTEART
Als een sculptuur, kunstzinnig, markant en een blikvanger pur sang. Dat is de nieuwe vrijstaande wastafel BETTEART van de Duitse designfabrikant BETTE. Hiermee bewijst BETTE opnieuw, dat zij tot de beste sanitair fabrikanten behoren op het gebied van design, exclusiviteit en kwaliteit.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Jee O & Egoista wastafel voor BLUEJee O & Egoista wastafel voor BLUE
BLUE heeft zijn deuren geopend in Nijmegen. Een bijzonder hotel met een grootstedelijk karakter, geïnspireerd op het succesvolle MANNA Hotel in Nijmegen. Eric de Bruijn (Egoista) heeft samen met Lammert Moerman van JEE-O een wastafel speciaal voor BLUE ontwikkeld, de JEE-O by DADO blue basin.
Lees meer
Alape krachtig in waskomvariëteitAlape krachtig in waskomvariëteit
Waskommen zijn er als inbouw- of opzetwaskom en in verschillende vormen en maten. Niks nieuws aan de zon. Toch zijn er meer mogelijkheden om de waskom in het wastafelblad te verwerken. Bijvoorbeeld als onderbouwwaskom, waarbij de waskom verzonken is in het blad of als vlakinbouw, waarbij het blad naadloos doorloopt in de rand van de waskom.
Lees meer
Wastafel als meesterstukWastafel als meesterstuk
Duravit introduceert een innovatief en uniek procedé waarbij het keramiek van de wastafel en het meubeloppervlak van de onderbouwkast tot een perfect geheel worden verbonden.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Keramiek in kleurKeramiek in kleur
Keramiek is een belangrijk onderdeel in het interieur van een badkamer. Meestal kiest men om met de standaard kleuren glans of mat wit te werken. Wat men vaak niet weet is dat er nog veel meer mogelijkheden zijn door met kleur te werken.
Lees meer
Alape folio waskommenAlape folio waskommen
Met «Folio» heeft Alape een nieuw, innovatief wastafelmeubel ontwikkeld. Hiervoor rekt Alape de mogelijkheden bij de productie van waskommen van geglazuurd staal zo ver mogelijk op. Want «Folio» is meer dan een eenvoudige waskom
Folio wastafelmeubel
LaufenOnline een wastafel kopen
Zoek je een geschikte wastafel voor in de badkamer? Of een fontein voor bij het toilet? Bekijk alle soorten en maten wastafels van alle A-merken in de 
Online wastafel winkel
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures