wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Villeroy & Boch

 
Kleur in de badkamerKleur in de badkamer
Deze nieuwe Artis Color collectie is verkrijgbaar in vijftien prachtige kleuren en vier verschillende vormen. Van sober ingetogen tot intens en gedurfd: het creëren van uw persoonlijke badkamerbeleving was nog nooit zo gemakkelijk.
Artis Color
Douchevloeren van Villeroy & BochDouchevloeren van Villeroy & Boch
Vlakke ingebouwde douchevloeren zijn dé trend op badkamergebied. Villeroy & Boch biedt verschillende ultravlakke douchevloeren aan van drie verschillende materialen zoals acryl, keramiek of Quaryl®
Douchevloeren
Interieuradvies nodig?
Glossy badkamermagazine
Tweemaaldaags wastafelenTweemaaldaags wastafelen
We staan minimaal twee keer per dag voor de wastafel. Ooit wel eens bij stil gestaan hoe die er uit ziet en wat de wastafel kan doen voor de uitstraling van de badkamer?
Lees meer
De comeback van het badDe comeback van het bad
Steeds meer mensen die voor een bad kiezen, willen een designbad, het liefst vrijstaand en voorzien van een waterval inloop, zo blijkt uit recent onderzoek.
Lees meer
Badkamertrends 2013 - 2014Badkamertrends 2013 - 2014

Wat is er nieuw op badkamergebied? Geïntegreerde technologie lijkt het sleutelwoord. We lezen het nieuws in de spiegel en bedienen de thuisspa of kraan met een app. Een analoge handeling was nog nooit zo digitaal!

Lees meer
Interieuradvies nodig?
Closetzitting met temperamentClosetzitting met temperament

Pressalit introduceert drie nieuwe kleuren binnen de Scandinavia PLUS collectie. Naast handdoeken en accessoires, is ook de closetzitting in toenemende mate een item dat de individuele sfeer en karakter van de badkamer bepaalt.

Lees meer
Nieuwste trends in de badkamerDe industriële badkamer

De nieuwste trend in badkamerland is de industrieel vormgegeven badruimte. Krachtig, stoer en tegelijkertijd functioneel en puur.

Lees meer
Nieuwe van Villeroy & BochSquaro Edge 12

Het vinden van de perfecte badkamermeubels in een stijl die bij de rest van het huis past is soms een helse klus. Fris, modern of juist sober? Villeroy & Boch biedt het allemaal dit seizoen.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Villeroy & BochVilleroy & Boch Joyce

Een van de trends van dit moment is het personaliseren van producten. Van tassen, schoenen tot notitieblokken en zelfs fietsen, de consument wil graag zijn identiteit laten zien.

Lees meer
Badkamertrends 2012Badkamertrends 2012

In de badkamer anno 2012 staan de persoonlijke wensen centraal. We gebruiken deze van oorsprong puur functionele ruimte niet meer alleen om onszelf op te frissen. We komen er tot rust en besteden even bewust tijd aan onszelf.

Lees meer
Villeroy en BochVilleroy & Boch Loop & Friends

Goed design kent veel vrienden is het motto van de succesvolle wastafelcollectie Loop & Friends, een serie waarin wordt gespeeld met geometrische vormen en die grote flexibiliteit biedt voor individuele badkamerontwerpen.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Villeroy & Boch Villeroy & Boch bekent kleur

Villeroy & Boch volgt trends op de voet. Het Duitse lifestyle-merk kiest resoluut voor gedurfde kleuren en voegt er zelfs nog moderne en opvallende prints aan toe ook.

Lees meer
Up2U badkamermeubelenUp2U badkamermeubelen

De hedendaagse Up2U collectie wordt gekarakteriseerd door moderne vormen en frisse kleuraccenten en heeft een afwerking van verschillende authentiek uitziende houtsoorten. Villeroy & Boch streeft er naar om met deze meubelcollectie zowel een opvallende maar tegelijkertijd ook praktische meubellijn te presenteren.

Lees meer
 Villeroy & BochBadkamercollectie Sentique

Functionaliteit is het uitgangspunt achter de nieuwe designs van de badkamer-meubels uit de collectie Sentique van Villeroy & Boch

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures