wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Toilet & hygiëne

 
Toilet als slimme blikvangerToilet als slimme blikvanger
Het toilet anno 2017 is slimmer en stijlvoller dan ooit. Sphinx Rimfree® is in korte tijd de nieuwe standaard in badkamer en toiletruimte geworden. De voordelen van het slimme product overtuigen iedereen die houdt van schoonmaakgemak en optimale hygiëne.
Lees meer
Viega VisignViega Visign
Een vloeiende vormtaal met zacht-geometrische contouren vormt momenteel een belangrijke designtrend binnen woningen. Viega heeft deze trend en fragiel lijnenspel ook naar sanitaire ruimtes vertaald voor de wc-bedieningsplaten.
Lees meer
Glossy badkamermagazine
Aquacombi
Laufen Cleanet RivaLaufen Cleanet Riva
Deze maand brengt supreme closet designer LAUFEN haar eigen douchetoilet op de markt. De prikkelende naam, RIVA, is vernoemd naar de iconische speedboot. Niet dat de RIVA je snel van het toilet zal jagen, integendeel!
Lees meer
Geberit Aquaclean Tuma​Geberit Aquaclean Tuma​
Met de nieuwe Geberit AquaClean Tuma komt er een compacte en veelzijdige douchewc op de markt, die geschikt is voor elke woning. Het slimme productconcept combineert een eenvoudig maar elegant design met geavanceerde technologie.
Lees meer
Geberit toilet bedieningsplaatNieuw Geberit Sigma 30
De nieuwe Sigma30 bedieningsplaat is een nieuw lid van de Sigma familie en heeft een duidelijk rechthoekig design. De Sigma30 is verkrijgbaar in twee varianten,
Geberit toilet bedieningsplaat
Interieuradvies nodig?
Globo Senzabrida RimfreeGlobo Senzabrida Rimfree toiletten
De nieuwe Rimfree (zonder spoelrand) SENZABRIDA® toiletten van Globo focussen zich op de waterwegvloeiing vanuit één punt aan de achterkant van het toilet. Dit zorgt voor meer hygiëne en netheid bij de cirkelomtrek van de toiletten.
Meer hygiëne en nieuw design
De wc bedieningsplaatMinimalisme in magisch zwart
De serie wc-bedieningsplaten TECEsquare II is door het minimalistische design een opvallende verschijning. Het oppervlak is zeer plat en de indeling strak vormgegeven.
Lees meer
Geberit MonolithComfortabel badkamerdesign
Een luxe en fraai vormgegeven sanitaire ruimte is een wens van veel mensen. Maar wat te doen met de onelegante laaghangende wc-stortbak of het keramisch duoblok? De oplossing is de Monolith designmodule voor je wc.
Geberit Monolith
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Nieuwe Geberit urinoirsNieuwe Geberit urinoirs
Een urinoir is een product dat voornamelijk te vinden is in een openbare toiletruimte. Hoewel de meeste Nederlandse huizen geen plaats bieden voor een urinoir, kiezen toch steeds meer Nederlanders voor deze toevoeging in hun toiletruimte thuis.
Geberit urinoirs
WC set l’évidenceWC set l’évidence

WC set l’évidence werd vervaardigd uit drijfhout van de Camargue. Deze wc houder inclusief rolhouder op voet geeft uw toilet een exclusieve en natural look.

Lees meer
Bedieningsplaat configuratorBedieningsplaat configurator
Zou die bedieningsplaat ook in mijn badkamer fraai staan? Deze vraag wordt regelmatig gesteld aan ontwerpers van badkamers en kan nu in vijf muisklikken worden beantwoord.
Viega bedieningsplaat configurator
Volg Wonenonline op Instagram
Comfort in het kleinste kamertjeComfort in het kleinste kamertje
Een nieuwe toilet moet mooi zijn, goed zitten, gemakkelijk schoon te maken zijn en passen bij de rest van de badkamer of toilet inrichting. De nieuwe serie P3 Comforts van Duravit heeft diverse uitvoeringen, wandhangend of staand.
Lees meer
Toilet bedieningsplaat in zwartToilet bedieningsplaat in zwart
Zwarte tegels, zwarte wastafels en baden – de kleur die synoniem staat voor elegantie en creativiteit, dringt ook in de badkamer door. Viega heeft daarom de stijlvolle en succesrijke serie bedieningsplaten Visign for Style 10 uitgebreid met de kleur zwart.
Lees meer
Geberit aquaclean meraGeberit aquaclean mera
De nieuwe Geberit AquaClean Mera is het toonbeeld van tijdloze elegantie. Ontworpen door Christoph Behling, combineert de nieuwe douchewc van Geberit harmonieus in elke badkamer en zit hij vol met revolutionaire comforttechnologie.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures