wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Sphinx

 
Toilet als slimme blikvangerToilet als slimme blikvanger
Het toilet anno 2017 is slimmer en stijlvoller dan ooit. Sphinx Rimfree® is in korte tijd de nieuwe standaard in badkamer en toiletruimte geworden. De voordelen van het slimme product overtuigen iedereen die houdt van schoonmaakgemak en optimale hygiëne.
Lees meer
Badplezier voor jong en oud  Badplezier voor jong en oud
Met de baden ‘Comfort Plus’ en ‘Comfort Plus Family’ biedt Sphinx baden met een aantrekkelijk design en diverse praktische extra’s die het comfort en badplezier voor jong en oud verhogen.
Lees meer
Solarspot daglichtsysteem
Nieuwe kleuren Sphinx 345 xNieuwe kleuren Sphinx 345 xs
Voor nog meer mogelijkheden bij het inrichten van de badkamer en toiletruimte is de serie Sphinx 345 xs uitgebreid met nieuwe meubelkleuren volgens de laatste woontrends.
Lees meer
Twee nieuwe houtdecors voor SphinxNieuwe houtdecors voor Sphinx
De breed toepasbare serie Sphinx 335 biedt nu, naast de bestaande meubelkleuren wit en grijs ook meubels in de houtdecors ‘iepen’ en ‘eiken vintage’. Daarmee speelt de serie in op de woontrend waarin natuurlijke, eerlijke materialen de sfeer bepalen.
Sphinx 335 meubels
Extra functie voor Sphinx meubelsExtra functie voor Sphinx meubels
Met het nieuwe assortiment universele badkamermeubel accessoires biedt Sphinx extra functionaliteit naar wens, voor meubels uit vrijwel alle series. Dit universele programma biedt diverse mogelijkheden om meubels net even dat stukje extra comfort en uitstraling te geven.
Sphinx badkamermeubels
Gratis keukenboek
Sphinx  420 met Varicor® wastafelsSphinx 420 met Varicor® wastafels
De serie Sphinx 420 new heeft zich – kort na de introductie in 2014 – een sterke positie verworven. De eigenzinnige serie wordt gekenmerkt door een krachtig en minimalistisch design met een natuurlijke uitstraling. Nu zijn binnen deze serie ook wastafels uit de minerale kunststof Varicor® beschikbaar, met bijpassende onderkasten.
Varicor® wastafels
Sphinx 345 badkamermeubelsSphinx 345 badkamermeubels
De badkamerserie Sphinx 345 speelt met drie nieuwe kleuren voor de meubelen in op de actuele woontrends, waarin matte, donkere kleuren en elementen met structuur en een natuurlijke uitstraling sfeerbepalend zijn.
Lees meer
Ingetogen extravagantieIngetogen extravagantie

Een serie met een eigenzinnig karakter, een grote keuzevrijheid en vele combinatiemogelijkheden. Daarmee biedt Sphinx 420 new alle ruimte voor een indeling en sfeer naar individuele wens.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
App vol badkamerideeënApp vol badkamerideeën

BV De Sphinx Maastricht ontwikkelde een app vol inspirerende ideeën voor het inrichten van een nieuwe of de renovatie van de bestaande badkamer.

Lees meer
Badkamer met zeggingskrachtBadkamer met zeggingskracht

Sphinx 365 onderscheidt zich in uitstraling en vormgeving van het alledaagse, door een aantrekkelijk design dat verschillende stromingen van moderne vormgeving in zich verenigt.

Lees meer
Comfort voor kleine badkamersComfort voor kleine badkamers

Met de nieuwe serie Sphinx 320 xs - voorzien van een aantrekkelijk, modern design - biedt Sphinx een actueel ruimtebesparend badkamerconcept. Door de verkorte voorsprongen, de doordachte benutting van lastige hoeken en de innovatieve oplossingen voor opbergruimte, biedt de serie mogelijkheden om in kleine badkamers toch comfort en bewegingsruimte te creėren.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Sphinx TurtleToiletgebruik voor kinderen

De Sphinx 300 Kids-serie ondersteunt kinderen bij het spelenderwijs ontwikkelen van hun lichaamsverzorging. De nieuwe closetzitting binnen deze serie, met de vormgeving die lijkt op een schildpad, past binnen de belevingswereld van de kleine gebruiker en nodigt uit tot zelfstandig toiletgebruik.

Lees meer
BadenBaden met RossoVivo

Baden in de zachte branding zonder daadwerkelijk aan zee te zijn - de perfecte omschrijving voor het veelzijdige bad RossoVivo van sanitairfabrikant Sphinx. Een uitgekiende combinatie van design, kleur, transparantie, materiaal en bijzondere luchtmassage zorgt voor een unieke badervaring. Met RossoVivo krijgt de badliefhebbber in alle opzichten de ruimte.

Lees meer
Sphinx 345Sphinx 345 xs

Steeds meer consumenten besteden extra aandacht aan een mooi ingerichte en comfortabele toiletruimte die qua sfeer aansluit op de rest van de woning.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures