wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Silestone

 
Acqua FraccaroliAcqua Fraccaroli
Dankzij de vertrouwde functionele en mechanische eigenschappen van Silestone®, is Acqua Fraccaroli niet alleen mooi, maar biedt het ook hardheid, stoot- en krasvastheid en een geringe absorptie waardoor het materiaal vlekbestendig is.
Kleur in de badkamer
Sereen witte badkamerSereen witte badkamer
Wanneer bij een ontwerp van een ruimte wordt gestreefd naar sereniteit, biedt Silestone® de witter dan wit kleur “Blanco Zeus”. Een mooi voorbeeld is de compleet witte badkamer, met Blanco Zeus in de hoofdrol
Lees meer
Interieuradvies nodig?
Silence en ReflectionSilence en Reflection

Cosentino Group, de Spaanse wereldleider in de productie en distributie van innovatieve oppervlakken voor architectuur en design, lanceert twee nieuwe wasbakken in de Cosentino Bath Collection: Silence en Reflection.

Lees meer
Klassiek meets designKlassiek meets design
Tijdloos en chic, de sfeer van vroeger maar dan wel met het gemak nu. Klassiek meets design in de Nebula collectie van Silestone.
Lees meer
Badkamertrends 2013 - 2014Badkamertrend hotspot

De badkamer anno 2013/2014 is een volwaardige leefruimte in het huis geworden, die ook als zodanig wordt ingericht.

Lees meer
Glossy badkamermagazine
Kleurrijk kwartsKleurrijk kwarts

Een blikvanger van een badkamer? Dat is helemaal op maat van de nieuwe badkamercollectie Silestone by Cosentino®, gekend om zijn innovatieve oppervlakken uit natuurlijk kwarts. 

Lees meer
AanrechtbladenAanrechtbladen soorten & trends

Wereldleider op het gebied van de productie en distributie van kwartsoppervlakken, natuursteen en gerecyclede oppervlakken, presenteert met de nebula serie alle ingrediënten voor een frisse zomerse keukenlook.

Lees meer
keukenwerkblad-silestone-zenSilestone® ZEN in de keuken

Met de Silestone® Zen collectie kunnen keukens ontworpen worden met egale en zachte werkbladen. De diepe kleuren zijn een revolutie op het gebied van kwartsoppervlakken.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Silestone badkamer collectieCosentino Badkamer Collectie

Om zijn positie in de badkamerwereld te versterken, lanceert Cosentino een nieuwe badkamercollectie. De bijzondere eigenschappen van Silestone ® maken het materiaal uitermate geschikt voor gebruik in deze ruimte.

Lees meer
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures