wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Sauna & wellness - Pagina: 1

 
Cleopatra stoomdouchesVan inloop naar stoomdouche!

Cleopatra, de Nederlandse producent van wellness producten, breidt haar succesvolle Modulair Stoom concept uit met nieuwe mogelijkheden.

lees meer
Multiclin RocaWelness op onverwachte plekken

De welness-trend geldt niet alleen meer voor de douche of het bad. Zelfs toiletten kunnen de rust en verwenning geven waar een mens gelukkig van wordt.

lees meer
Sentavi SunshowerZonnebank onder de douche

Het was nog niet voor iedereen weggelegd; de luxe van een zonnebank onder de douche. Vanaf nu verandert dat, want Sentavi heeft de Sunshower Comfort ontwikkeld.

lees meer
Blue Moon Duravit WellnessWellness trend in huis

Wellness staat voor alles wat te maken heeft met een gezonde en bevredigende leefwijze. Het is een begrip dat van toepassing is op alles wat we doen.

lees meer
Sentavi SunshowerZonnen onder de douche

Douchen en ondertussen lekker bruin worden? Dat kan met de Sunshower. Zonnebank en douche in één. Zo houdt u uw zonnige vakantiekleurtje moeiteloos het hele jaar door vast.

lees meer
Stoombad CleopatraStoombad, lekker stoom afblazen

De Romeinen wisten het al: een stoombad is een wéldaad voor lichaam en geest. En in onze tijd betekent het ook - en vooral - meer fun dan ooit! Want wat is er lekkerder dan even stoom afblazen en op ieder moment van de dag een ontspannend en verkwikkend stoombad kunnen nemen in uw eigen douche-/ stoomcabine?

lees meer
SunshowerDouche als wellness-center

Met de Sunshower Combi geniet u tijdens het douchen, van gedoseerd zonlicht en de helende werking van infrarood. Het UV licht van de Sunshower stimuleert de natuurlijke aanmaak van vitamine D.

lees meer
douche-stoomcabine-duravit-stTropWelness in topvorm.

Er zijn veel soorten stoomcabines. Er is er maar één die door Philippe Starck is ontworpen: St.Trop. Als sobere rechthoek is zij consequent tot het wezenlijke teruggebracht.

lees meer
SaunaHet effect van een sauna

Een saunabad is een intensieve training voor uw lichaam. Door het afwisselend opwarmen en afkoelen moet uw lichaam zich aanpassen aan de verschillende omstandigheden.

lees meer
SaunaDe oorsprong van de sauna

Een avondje sauna in een saunacentrum is bij vele een favoriete bezigheid. Toch kiezen steeds meer mensen voor een eigen sauna thuis. Sommigen plaatsen de thuissauna in de tuin, andere kiezen voor een sauna binnenshuis.

lees meer
SaunaDe fases van het saunabad

Bij goed gebruik is een saunabad ontspannend en gezond. Maar dan moet wel een aantal spelregels in acht genomen worden. Een saunabad is namelijk niet alleen een kwestie van gaan liggen en zweten.

lees meer
Pharo BodytimePharo Bodytime

De inrichting van een huis weerspiegelt de persoonlijkheid van de bewoners. Mensen geven een woon- of slaapkamer het liefst precies die sfeer waarin ze zich aangenaam voelen.

lees meer
SaunaSauna - kleur in de sauna

Met de komst van de compacte infrarood warmtecabines is een eigen sauna in de bad- of slaapkamer steeds vaker een reële optie. De nieuwste trend is de sauna met kleurentherapie.

lees meer
Duravit Inipi saunaGeweldig saunaplezier

Met Inipi presenteerde badkamerfabrikant Duravit een moderne designsauna dat het klassieke zweetbad uit de kelder heeft gehaald en het een plek heeft gegeven in de badkamer en leefruimte.

lees meer
Duravit wellnessDe badkamer wordt relaxruimte

Stelt u zich eens voor: u zakt diep weg in het warme, schuimende water, u leest de krant of een goed boek en ondertussen krijgt u een ontspannende massage.

lees meer
Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures