wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Sauna & wellness

 
Van badkamer tot privé spaVan badkamer tot privé spa
Sanus per Aquam (SPA) – Water ter ondersteuning van gezondheid: met gespecialiseerde producten en technologieën maakt Dornbracht de beleving van de helende werking van water voortaan niet alleen in exclusieve kuuroorden, maar ook in de eigen badkamer beschikbaar.
Lees meer
Accessoires voor in de saunaAccessoires voor in de sauna

Om uw thuissauna aan te kleden tot een echte wellnessruimte zijn er diverse accessoires verkrijgbaar. Sommigen zijn noodzakelijk, anderen zijn gewoon voor de luxe of extra verwennerij.

Lees meer
Glossy badkamermagazine
Interieuradvies nodig?
Duravit saunaDe sauna van vandaag

Met de opkomst van de thuissauna wordt ook steeds meer aandacht besteed aan het design. Naast het traditionele blokhut uiterlijk, zien we steeds vaker designsaunas die in de moderne badkamer niet misstaan.

Lees meer
SaunaSauna keuzes & mogelijkheden

Er is een enorm groot aanbod in thuissaunas. Van een kleine éénpersoons sauna tot en met een royale gezinssauna. Bovendien is er nogal wat verschil in materialen, uitvoeringen en prijzen. Waar moet u op letten bij de aanschaf van een sauna?

Lees meer
Mylife infraroodSauna versus infrarood

Het genot van een sauna of infraroodcabine is tegenwoordig niet meer alleen weggelegd voor diegenen die regelmatig een openbare sauna bezoeken.

Lees meer
Duravit saunaWellness meets Selfness

Alles is op een of andere manier Wellness, de groene thee met aloë vera en ook de ontspannende hotstone massage. Alleen er is tegenwoordig meer voor nodig om fit te worden dan een kopje kruidenthee per dag.

Lees meer
Duravit Inipi BLekker compact zweten

Duravit presenteert een nieuwe éénpersoonsauna Inipi B Super Compact. De compacte sauna wordt bediend met een bijzondere afstandsbediening die de vorm heeft van een steen.

Lees meer
SerreGenieten van de buitenkamer

Buitenleven en wellness blijven ook in 2011 belangrijke trends. De verlenging van het buitenseizoen is voor velen dan ook een doel op zich. De unieke Abri Spa biedt de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van wellness en van het buitenleven.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Sauna InipiLekker zweten: in de Inipi

De sauna wordt bediend middels een afstandsbediening in de vorm van een steen: temperatuur, luchtvochtigheid, gekleurd licht en geluid, alles kan individueel worden ingesteld.

Lees meer
Kuuroord aan huisKuuroord aan huis

Een verzamelterm die steeds opnieuw opduikt in de interieurbladen. Wellness staat voor een fraaie en comfortabele leefomgeving waarin het interieur ten dienste staat van lichaam en geest. De badkamer is de ultieme wellness-ruimte, want wellness dat is onthaasten, ontspannen en genieten tegelijk!

Lees meer
GroheSpa & Wellness ABC

Welness is het trendwoord van de afgelopen tijd en terecht, want waarom zou je je badkamer niet omtoveren tot een weldadig relaxparadijsje.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Grohe SpaDe sauna thuis

Heeft u thuis een sauna? Lees dan onze tips over hoe u optimaal geniet van uw saunagang. Zorg ervoor dat er voldoende saunastenen in de oven aanwezig zijn. Zoveel mogelijk stenen "losjes" op en rond de verwarmingselementen stapelen.

Lees meer
Duravit Inipi saunasauna en uw gezondheid

Een saunagang levert rust en ontspanning op. Er zijn veel verschillende soorten saunas, zoals de Finse sauna, de infraroodcabine met korte golf en de infrarood sauna met lange golf

Lees meer
Grohe SpaLuxe thuis-spa

Genieten van een warme douche of bad om even helemaal te ontsnappen aan de waan van de dag. Grohe laat je dit moment optimaal ervaren met de introductie van GROHE SPA

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures