wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Luca sanitair

 
Globo Incantho meubellijnGlobo Incantho meubellijn
Globo komt met een totaal nieuwe meubellijn, genaamd de Incantho collectie. De nieuwe collectie is ontworpen om het hedendaagse karakter van de badkamer te interpreteren met de aanwezigheid van zeer tastbare elementen en afwerking.
Lees meer
DesignradiatorenD.A.S. design radiatoren
Een radiator mag niet ontbreken in de badkamer voor de snelle verwarming van de badkamer en handdoeken. D.A.S, opgericht in 1972 door Mr. Aurelio, heeft zicht gespecialiseerd in het fabriceren van design radiatoren.
Designradiatoren
Interieuradvies nodig?
Vrijstaande design badenLuca Sanitair baden
Een vrijstaand bad is een echte trend vandaag de dag en kan goed benut worden in niet alleen de badkamer, maar ook in een ruime slaapkamer. Luca Sanitair heeft een zeer uitgebreid assortiment solid surface, mineral stone en acryl baden met verschillende maten en vormen. Het design is 100% Italiaans en van hoogwaardige kwaliteit.
Vrijstaande design baden
Globo Senzabrida RimfreeGlobo Senzabrida Rimfree toiletten
De nieuwe Rimfree (zonder spoelrand) SENZABRIDA® toiletten van Globo focussen zich op de waterwegvloeiing vanuit één punt aan de achterkant van het toilet. Dit zorgt voor meer hygiëne en netheid bij de cirkelomtrek van de toiletten.
Meer hygiëne en nieuw design
Time2020 wastafelmengkraanTime2020 - wastafelmengkraan
De serie Time2020 komt met de nieuwe wastafelmengkranen met traditionele cartridge en een teakhouten handgreep. De serie Time2020 heeft een aantal extra unieke eigenschappen die andere kranen bijvoorbeeld niet hebben.
Lees meer
Solarspot daglichtsysteem
Keramiek in kleurKeramiek in kleur
Keramiek is een belangrijk onderdeel in het interieur van een badkamer. Meestal kiest men om met de standaard kleuren glans of mat wit te werken. Wat men vaak niet weet is dat er nog veel meer mogelijkheden zijn door met kleur te werken.
Lees meer
Creatief met het Bongio kranenCreatief met het Bongio kranen
Een grote verscheidenheid aan kleuren heeft fabrikant Bongio voor de kranen serie in haar assortiment. Dit geeft enorm veel creatieve mogelijkheden binnen het interieurontwerp van een badkamer.
Bongio kranen
LucaWood breidt collectie uitLucaWood breidt collectie uit
Sanitair groothandel Luca sanitair heeft de collectie van haar merk Luca Wood uitgebreid met een drietal nieuwe producten. Nieuw in de collectie zijn een eiken wastafelblad met naar wens een enkele of dubbele uitgefreesde wastafel of leverbaar als vlak blad, geschikt voor een opzet wastafelkom.
Luca Wood
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Shui wastafelkommenShui wastafelkommen
Luca Sanitair uit Leiden brengt exclusief een nieuwe serie keramiek wastafelkommen op de Nederlandse markt. De waskommen zijn van het Italiaanse Sanitair merk Cielo en kenmerken zich door het dunne keramiek.
Meer over Shui wastafelkommen
Strakke design kranen ‘Time2020’Strakke design kranen ‘Time2020’
De serie Time2020 van Bongio is bijzonder compleet en bestaat uit een groot assortiment van wastafel-, wand-, douche- en badkranen, zowel voor op- en inbouw als vrijstaand.
Lees meer
Wastafelmeubel DomoWastafelmeubel Domo
Luca Sanitair heeft haar assortiment dit jaar uitgebreid met het nieuwe wastafelmeubel Domo met bijpassend wit keramieken blad. Het wastafelblad past mooi op de wastafelkasten en heeft standaard een kraangat voor een staande kraan.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Gekleurde kranenGekleurde kranen
De nieuwe serie KEVON CHIC is in de mode! De Chic komt uit de Kevon serie, maar het ziet er anders uit in de 8 beschikbare kleuren en de verchroomde top.
Lees meer
Riant baden in de LuvaRiant baden in de Luva
Sanitair groothandel Luca Sanitair heeft een nieuw en riant ligbad ontwikkeld onder de naam LUVA1775. Het LUVA bad van mineral stone met solid surface oppervlak kenmerkt zich door het grote ligcomfort en de prachtige afwerking.
Lees meer
Douchedeur RelaxDouchedeur Relax

Nieuw op de Nederlandse markt is het Italiaanse merk ‘Relax’. Gespecialiseerd in kwaliteit douchedeuren en exclusief verkrijgbaar bij sanitair groothandel Luca Sanitair.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures