De nieuwe Logis Classic tweegreeps wastafel-, bad- en douchemengkranen bieden de Hansgrohe functionaliteit en kwaliteit en passen goed in het Nederlandse beeld van een standaard badkamerinvulling. Voor wie een klassieke kranenserie met een kruisgreep in de (project)badkamer wil plaatsen is Logis Classic de juiste keuze: hoogwaardige kwaliteit, optimaal gebruikscomfort en zeer aantrekkelijke geprijsd.

De duurzame, stabiele uitloop van gegoten messing biedt extra kwaliteit voor een lange levensduur, waardoor de onderhoudskosten laag zijn. De messing grepen zijn voorzien van een slanke gekleurde ring voor de aanduiding van warm of koud, binnenin zit de vertrouwde en betrouwbare keramische stopkranen-techniek van Hansgrohe. Het draaibereik van de uitloop van de Logic Classic tweegreeps wastafelmengkraan is 120° en het kraanhuis straalt kwaliteit uit. De wastafelmengkranen zijn verkrijgbaar met of zonder wastegarnituur of met PushOpen afvoerplug en in een 3-gats uitvoering. De nieuwe Logis Classic tweegreeps bad- en douchemengkranen met keramische stopkranen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Duurzame en efficiënte omgang met water en energie
De nieuwe Logis Classic wastafelkranen zijn uitgerust met de waterbesparende EcoSmart technologie. De speciale doorstroombegrenzer en perlator zorgen onafhankelijk van de waterdruk en dankzij het bijmengen van lucht, voor een zeer zuinig verbruik van maximaal 5 liter water per minuut, uiteraard met behoud van comfort. Dankzij de QuickClean anti-kalkperlator is eventuele kalkafzetting eenvoudig met één vinger weg te wrijven, waardoor de kraan langer mooi blijft en langdurig gebruiksplezier biedt. De Logis Classic kranen zijn ‘Made by Hansgrohe’ en de gebruiker krijgt vijf jaar garantie.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen