wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Iconische badmengkraan MEM

 
Gratis keukenboek
Solarspot daglichtsysteem
dornbracht, badmengkraan, mem, badkraan, badkamer

De kranenserie MEM van Dornbracht die onlangs nog haar 10-jarig bestaan vierde, kreeg onlangs een design-update en werd aangevuld met twee nieuwe producttypes.

Nieuw in de serie zijn de opvallende vrijstaande badkraan met stortuitloop en staafhanddouche. Deze bad-mengkraan vormt een icoon in iedere badkamer. Verder is de serie aangevuld met een driegats mengkraan voor de rand van het bad. Tegelijkertijd is MEM qua design en functionaliteit gemoderniseerd en verfijnd. Trouw aan de achterliggende filosofie 'reduceer alles tot het wezenlijke, maar haal de poëzie er niet uit', werden de éénhendel mengkraan en bidetkraan en de vorm van de hendel proportioneel aangepast en technisch verbeterd.?

De verfijnde uitvoeringen van MEM zijn verkrijgbaar in de oppervlakken zwart, wit, chroom, platina, platina mat en de nieuwe rosé goudtint Cyprum en zijn naar wens te combineren.

gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures