Damixa is bekroond met de Reddot Design Award voor de Clover wastafelmengkraan. De Reddot Design Award is één van de meest prestieuze design prijzen in de wereld. Duizenden producten van over de hele wereld strijden om deze begeerde erkenning. Het is een grote eer om samen met alle prijswinnaars in het Reddot Design museum tentoongesteld te worden. Damixa heeft al eerder deze prijs gewonnen met kranen uit de collecties Merkur, Arc en G-Type.

Clover staat synoniem voor alles wat te maken heeft met Deens Design: elegante uitstraling, gemakkelijk in gebruik, eenvoudig in onderhoud - en milieuvriendelijk tegelijkertijd. Clover is een complete serie bestaande uit kranen voor de keuken en badkamer.

"Voor Damixa is het belangrijk om mooie kranen te ontwikkelen, maar altijd met oog voor het functionele en praktische aspect. Bijvoorbeeld, Clover kan gemakkelijk van kalk worden ontdaan door met een vinger langs de perlator te wrijven." zegt Berit Jessen, Branding & Marketing Director bij Damixa. Standaard zijn de Clover kranen voor de keuken, wastafel en het bidet uitgerust met de Damixa X-change unit. De X-change unit maakt het extreem gemakkelijk de kraan in de toekomst te vervangen. Zodra de X-change unit is toegepast kan een kraan in slechts 20 seconden vervangen worden met behulp van slechts een inbussleutel.

"Bij Damixa hechten we veel waarde aan een goed ontwerp, functionaliteit en een uitstekende kwaliteit, waarmee we de gebruikers over de hele wereld vele jaren een positieve ervaring willen geven." concludeert Berit Jessen.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen