Steinberg volgt geen trends, maar is juist trendsettend. Ook voor 2012 is goed gekeken naar ontwikkelingen in architectuur die design en visie ook in de verfijnde ambiance van de badkamer mogelijk maken. Moderne, luxe kranen die diversiteit en stijl uitademen. Het uitgebreide assortiment van Steinberg kent inmiddels drie nieuwe innovatieve series, allen gekenmerkt door de opvallende combinatie van functionaliteit en sensuele overtuigingskracht.

Onderscheidend in het unieke design concept en de benadering van water. De ´220´ serie won dan ook meteen na de introductie twee prestigieuze prijzen, te weten de IF designprijs en de Chicago good design award. Ontstaan in samenwerking met het gerenommeerde designteam van Designschneider kenmerkt de lijn zich door een duidelijke samensmelting van nut en stijl.

Daarnaast kent Steinberg nog twee series, ontworpen door de bekende product designer Jochem Schmidden, de 200 en 210. Beide lijnen gaan uit van het less is more principe. De 210 serie, gekarakteriseerd door het weglaten van alles wat niet nodig is waardoor de lijn terugkeert naar de essentie: transparantie. Vloeiende overgangen en optimale ergonomie geven de lijn een sensuele uitstraling. De 200 serie, onderscheidend door de inzet van vierkante vlakken met contrasterende ronde contouren. Overtuigingskracht wordt gevonden in de subtiele verrijking en harmonieuze vorm. Een natuurlijke, heldere en gebruiksvriendelijke serie, letterlijk zonder haken en ogen.

Elegant design, emotie, functionaliteit en vanzelfsprekendheid komen samen in deze vernieuwende, trendsettende productlijnen. Doordat de ontwerpen zijn teruggebracht naar de essentie zijn de series vrijuit te combineren.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen