wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Kranen

 
WastafelkranenSlank en slim
De nieuwe Geberit wastafelkranen en -systemen overtreffen de verwachtingen: elektronische wastafelkranen kunnen vanaf nu slank en elegant zijn én tegelijkertijd ook heel robuust en sterk.
Lees meer
Dornbracht VAIADornbracht VAIA
Met Vaia introduceert Dornbracht een nieuw soort design dat vele facetten kent. Geïnspireerd op de Transitional Style-trend in interior design wordt de nieuwe premium designkraan gekenmerkt door zijn elegant en tegelijk progressief design
Lees meer
Aquacombi
Interieuradvies nodig?
CL.1 van Dornbracht
De kranenserie CL.1 van Dornbracht kenmerkt zich door de progressieve en dynamisch sportieve vormspraak. Met de karakteristieke uitloop met een hoek van 105 en het geraffineerde spel met harde en zachte contouren definieert deze kraan opnieuw de esthetica in de badkamer.
Lees meer
Badkamer in jaren ’20 stijlPerfect authentiek: AXOR Montreux
De gouden jaren ’20 van de vorige eeuw kenden grote welvaart. Hierdoor geïnspireerd, ontwikkelde AXOR samen met Phoenix Design een badkamer- en keukencollectie in de stijl van de eerste industrieel geproduceerde kranen: AXOR Montreux.
Badkamer in jaren ’20 stijl
Kludi design badkamerkranenKludi design kranen
Voor KLUDI is vorm en functionaliteit in volledige harmonie bepalend voor een goed design. De KLUDI producten onderscheiden zich dan ook in hun esthetiek en zijn tot in het kleinste detail functioneel gevormd.
Kludi design badkamerkranen
Glossy badkamermagazine
Dornbracht designkranenDornbracht Lissé kranen
Met Lissé biedt Dornbracht een premium-designkraan in het instapsegment voor een kwaliteits- en tegelijk budgetbewuste doelgroep. Door haar innovatieve esthetica zet Lissé een accent in de badkamer
Dornbracht designkranen
BadkamerkraanBlack Edition
Kranen van Dornbracht zijn designiconen in de badkamer. Zoals een schilderij of kunstobject een ruimte kan verrijken, hetzelfde effect hebben Dornbracht kranen in een badkamer op de wastafel, douche of bad.
Lees meer
Time2020 wastafelmengkraanTime2020 - wastafelmengkraan
De serie Time2020 komt met de nieuwe wastafelmengkranen met traditionele cartridge en een teakhouten handgreep. De serie Time2020 heeft een aantal extra unieke eigenschappen die andere kranen bijvoorbeeld niet hebben.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Comfort en ergonomie voor het badComfort en ergonomie voor het bad
Badvulling en handdouche comfortabeler bedienen: glooiende lijnen en een duidelijke basisvorm maken KLUDI OBJEKTA tot een bijzonder veelzijdige armaturenserie. De thermostatische bad- en douchemengkraan van deze succesvolle serie straalt nu in een nieuwe, zacht aanvoelende gedaante - harmonisch afgestemd design inclusief alle voordelen van een moderne thermostaat
Lees meer
De badkamer als woonruimteDe badkamer als woonruimte
De huidige trend in het sanitair ligt bij open woonvormen en vereist absolute multifunctionaliteit. Met slimme mengkraanoplossingen beantwoordt HANSA perfect aan deze behoefte.
Lees meer
Luxe kranenLuxe kranen
Kranen die pronken op de wastafel, badmeubel, ligbad of douche vormen vaak de juweeltjes van de badkamer. Als ze ook nog zijn uitgevoerd in luxe goud of koperkleurige oppervlakken of speciaal gestructureerde grepen dan worden het echte pareltjes.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Luxe mengkraan van HansaLuxe mengkraan van Hansa
Hoogwaardige badkamers verlangen een hoogwaardige mengkraan. De bekroonde, contactloos bedienbare HANSAMURANO X combineert een unieke uitstraling met slimme, technische functionaliteit.
Lees meer
Kludi Q-BEOKludi Q-BEO
Nauwkeurige contouren en tijdloze elegantie. De vormgeving is doordacht en gereduceerd tot in detail – voor een duidelijke overall esthetiek worden hoeken en verspringingen waar mogelijk vermeden.
Lees meer
Nieuwe Supernova kraanNieuwe Supernova kraan
Met de introductie van de nieuwe eengreepswastafelmengkraan completeert Dornbracht de succesvolle serie Supernova. Een verfijnde vormenspraak en een, aan de zijkant aangebrachte hendel, onderstrepen de sculpturale elegantie van de kraan.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures