wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Kludi - Pagina: 2

 
Kludi fonteinkraanUniversele fonteinkraan

Water parelt daardoor makkelijk naar beneden en zal niet aan de onderzijde verkalken. De kraan blijft langer schoon en is makkelijker te reinigen.

lees meer
Kludi BalanceElektronisch gestuurd water

De KLUDI BALANCE elektronische wastafelkranen; ideaal voor openbare ruimten en voor andere plaatsen waar aanrakingsvrije bediening een functie vervult.

lees meer
Kludi Balance kranenKludi design pur sang

KLUDI BALANCE is het nieuwe design voor de veeleisende gebruiker. De naam van de nieuwe mengkranenserie is al treffend. De fabrikant brengt met KLUDI BALANCE producten voor de badkamer op de markt, die duidelijke vormen en hoge functionaliteit in een verrassend tijdloos design verenigen.

lees meer
Kludi FizzKludi Fizz rombische vormen

Ongewone vormen zijn een trend bij douches. Kludi zet met een nieuw design een duidelijk statement. Niet alleen de vorm moest anders zijn, het douchecomfort moest er eveneens op vooruit gaan.

lees meer
KLUDI A-QA metalen glijstangKLUDI A-QA metalen glijstangen

In studentenwoongemeenschappen, sporthallen en andere openbare ruimten waar gedoucht wordt is het meestal verstandig om producten te gebruiken die tegen een stootje kunnen. Dat is waar een KLUDI A-QA metalen glijstang op zijn plaats is.

lees meer
Kludi MX XXLKludi MX XXL kranen

Meer bewegingsvrijheid bij de wastafel. Met de Kludi MX XXL heeft de kranenspecialist uit Menden een mengkraan ontwikkeld, die indiengewenst boven zichzelf uitgroeit.

lees meer
Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures