wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Kludi - Pagina: 1

 
Oplossingen bij de wastafelOplossingen bij de wastafel
Steeds vaker wordt een kraan in de muur boven de wastafel geplaatst. Een logische keuze, want als de uitloop van de kraan vrij boven de wastafel of waskom hangt, is de vorm van de wastafel of waskom niet meer bepalend.
lees meer
Nieuwe Kludi wastafelmengkraanNieuwe Kludi wastafelmengkraan

Bij de verkoop van wastafelmengkranen is een duidelijke trend zichtbaar. Het aandeel wastafelmengkranen met een hoge draaibare uitloop neemt toe. Ook KLUDI heeft dit onderkend en lanceert gelijk meerdere varianten op dit thema.

lees meer
Kludi tercio perfect en stijlvolKludi tercio perfect en stijlvol

De kernwaarden van de KLUDI TERCIO producten blijven daarom behouden in de nieuwe producten.

lees meer
Elektronisch gestuurd waterElektronisch water

De nieuwe KLUDI ZENTA E wastafelkranen denken met de gebruiker mee. Zo wordt de afstand tot de gebruiker na plaatsing automatisch ingesteld. De kraan is daardoor direct geactiveerd.

lees meer
KludiKludi dual shower systems
Bij de montage van een douchesysteem is plaatsing op exact de juiste plaats en exact de juiste hoogte essentieel voor een perfect douchecomfort. Van te voren is van alles te berekenen maar de praktijk leert toch vaak anders.
lees meer
Kludi Balance: White Edition.Kludi Balance: White Edition.
KLUDI heeft er voor gekozen om de meest gevraagde KLUDI BALANCE producten nu ook in het wit te leveren, met her en der een subtiel chroomaccent.
lees meer
Staande waskommengkranenStaande waskommengkranen

Waskommen mogen zich in toenemende mate in populariteit verheugen. Logisch, want een waskom laat zich op vele manieren plaatsen en biedt veel ruimte voor speelse oplossingen. Waskommen zijn dan ook inmiddels in vele varianten verkrijgbaar.

lees meer
Kludi bingo starKludi bingo star
De meeste eisen die een eindgebruiker aan een prijsvriendelijke keukenmengkraan stelt, zijn terug te vinden in weer een nieuwe KLUDI BINGO STAR keukenmengkraan.
lees meer
Kludi Amba kranenKludi Amba kranen

Kludi Amba bezit een uniek integraal design, waardoor het lijkt alsof de kraan uit één stuk gegoten is. Alleen een discrete rood/blauw markering verraadt hoe de kraan wordt bediend.

lees meer
BadkamerkraanKludi Objekta badkamerkraan

Ook aan het basissegment mogen design eisen gesteld worden. Met de compleet vernieuwde serie KLUDI OBJEKTA geeft de gerenom-meerde Duitse sanitairfabrikant Kludi invulling aan deze trend.

lees meer
Kludi balanceKludi balance

De gereduceerde architectonische vorm van een tweegats wandmengkraan voor inbouw functioneert bijzonder goed in combinatie met een waskom.

lees meer
Kludi kranenKLUDI efficiënt met water.

Zenta wastafelmengkranen en de Esprit en O-Cean opbouwbad- en douchemengkraan voldoen aan de eisen binnen de WELL-classificatie. Met deze kranen weet de consument dat het aankoopbedrag mettertijd terugverdient kan worden.

lees meer
Kludi FizzHoofddouche Kludi Fizz

De hand- en hoofddouches van de serie KLUDI FIZZ zijn buitengewoon vorm gegeven. Met een prettige bijkomstigheid, het komt de functionaliteit ten goede. De greep en de douchekop van de handdouches vormen een vloeiend geheel.

lees meer
Badkamerkranen KludiNieuwecomfort bij Kludi

Van de series KLUDI ZENTA & KLUDI BOZZ zijn nu tweegats inbouwvarianten voor de wastafel verkrijgbaar.

lees meer
WastafelkraanKludi Ocean met joystick
Een hele generatie groeit nu op met een joystick als logisch bedienelement. Vandaar dat het net zo logisch is, dat Kludi een nieuwe O-CEAN wastafelmengkraan uitrust met een joystick als bedienelement.
lees meer
Kludi Esprit badkamer kranenEsprit home bath concept

Samen met het lifestylemerk Esprit produceert en verkoopt Kludi - de expert op mengkranengebied - de complete badkamerwereld van het Esprit home bath concept. De noviteiten van 2010, die het bestaande assortiment completeren, brengen het comfort in een Esprit badkamer naar een nog hoger plan.

lees meer
Kludi zenta badkamermengkraanZenta & Design
Kludi Zenta is een compleet assortiment verchroomde doucheproducten, badkamer- en keukenmengkranen, dat ook grotendeels in zwart en wit leverbaar is. Daaraan toegevoegd worden de Zenta XL wastafelmengkraan en de driegats badmengkraan voor bad- en tegelrandmontage.
lees meer
vierkante hoofddoucheVierkante hoofddouches

Douchen en nat worden gaat altijd samen. Comfortabel douchen is echter een extra dimensie, die alleen door specialisten gecreeerd kan worden. Kludi mag zich met recht een specialist noemen. Kludi produceert reeds decennia douches in vele soorten en maten. Aan dit brede assortiment zijn nu twee nieuwe vierkante hoofddouches toegevoegd.

lees meer
Kludi Douche AqaSDubbel doucheplezier

Het KLUDI A-QAs THERMOSTAAT DUAL SHOWER SYSTEM mag zeker een kompleet douchepakket genoemd worden met een handdouche met drie straalsoorten en leegloopfunctie, een hoofddouche met een diameter van twintig centimeter en een thermostaat voor de exacte temperatuurinstelling met een veilige heetwater begrenzing.

lees meer
Kludi Douche AqaSPuur doucheplezier

Het KLUDI A-QAs THERMOSTAAT MONO SHOWER SYSTEM is een kompleet douchesysteem.

lees meer
Badkamer doucheKLUDI A-Q
De ultra vlakke handdouche met 1 straalsoort en een diameter van maar liefst 97mm beschikt over 60 volumestraal-openingen en kan middels de verstelknop omgesteld worden naar de Eco functie. Hierdoor wordt het gemiddelde waterverbruik gereduceerd naar 7l/min (bij 2 bar waterdruk) zonder dat het douchecomfort wordt aangetast.
lees meer
badkameraccessoiresKLUDI A-XES: accessoires

De ontwerpers van Kludi hebben het vrijwel onmogelijk gerealiseerd; accessoires die in iedere badkamer toepasbaar zijn

lees meer
Kludi Scope kludi scope actuele trend

Bij deze nieuwe mengkranenserie voor de keuken waren de designers van de fabrikant uit Menden consequent als altijd: In alle componenten worden dit keer cilindrische vormen toegepast, zelfs in de minimalistisch gedesignde Stick-hendel.

lees meer
Esprit Home Bath Concept by KludiHome bath concept

Het stralend middelpunt is de witte opbouwwaskom met soft-edge design, vervaardigd van hoogwaardig kristalporselein.

lees meer
Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures