wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Kludi

 
DoucheCooldown in de douche
Het dagelijkse zwoegen maakt het onmogelijk om tijd voor je zelf te vinden, tijd om te relaxen en je af te zonderen van de wereld om je heen. Ons voornemen, om er rekening mee te houden, dat ons lichaam het verdient om regelmatig verwend te worden, heeft slechts een kort leven.
Lees meer
Kleine badkamerOntwerp een kleine badkamer
Veel mensen denken, dat het ontwerpen van een kleine badkamer een soort compromis is, waarbij ingeboet moet worden op comfort. Het is dan ook daarom, dat men reeds tijdens het ontwerp afziet van wensen en tendeert naar halve maatregelen. Is dat noodzakelijk?
Kleine badkamer
Interieuradvies nodig?
Maximale opbergruimteMaximale opbergruimte
In de badkamer is opbergruimte vaak een probleem. Het is dan ook belangrijk, dat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt. De sifon veroorzaakt hierbij vaak het probleem, omdat deze meestal recht onder de afvoeropening van de wastafel is gemonteerd.
Lees meer
Kludi design badkamerkranenKludi design kranen
Voor KLUDI is vorm en functionaliteit in volledige harmonie bepalend voor een goed design. De KLUDI producten onderscheiden zich dan ook in hun esthetiek en zijn tot in het kleinste detail functioneel gevormd.
Kludi design badkamerkranen
Comfort en ergonomie voor het badComfort en ergonomie voor het bad
Badvulling en handdouche comfortabeler bedienen: glooiende lijnen en een duidelijke basisvorm maken KLUDI OBJEKTA tot een bijzonder veelzijdige armaturenserie. De thermostatische bad- en douchemengkraan van deze succesvolle serie straalt nu in een nieuwe, zacht aanvoelende gedaante - harmonisch afgestemd design inclusief alle voordelen van een moderne thermostaat
Lees meer
Solarspot daglichtsysteem
Kludi Q-BEOKludi Q-BEO
Nauwkeurige contouren en tijdloze elegantie. De vormgeving is doordacht en gereduceerd tot in detail – voor een duidelijke overall esthetiek worden hoeken en verspringingen waar mogelijk vermeden.
Lees meer
Modern en spaarzaamModern en spaarzaam
Binnen de dagelijkse productieprocessen is het streven van KLUDI waardevolle milieubronnen te beschermen en het verbruik van grondstoffen zoveel mogelijk te beperken. Vanuit deze gedachte produceert KLUDI sanitair producten, die over bijzondere eigenschappen op het gebied van duurzame sanitair oplossingen beschikken en aan de eisen van een duurzame inrichting voldoen
Lees meer
KLUDI CARE: Ook zorg voor thuisKLUDI CARE: Ook zorg voor thuis
KLUDI bewijst met haar programma’s SIRENA CARE en LOGO NEO CARE, dat zorg producten ook mooi kunnen zijn. Dat de meeste consumenten, die gebruik moeten maken van zogenaamde care-producten daar niet graag voor uitkomen, wordt voornamelijk veroorzaakt omdat deze producten vaak zo duidelijk herkenbaar zijn als een product voor hulpbehoevenden.
Kludi kranen voor hulpbehoevenden
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Kludi Plus badkamermeubelenKludi Plus badkamermeubelen
Kludi Plus tovert het klassieke, moderne design om in een universeel inzetbaar badmeubelprogramma, dat met geometrische duidelijke belijningen en afgeronde hoeken iedere badkamer structuur en overzicht verschaft.
Lees meer
Handdouche in een frisse gedaanteHanddouche in een frisse gedaante
De levensvreugde onder de douche komt, zoals bekend uit de douche: daarom moeten douches goed in de hand liggen, een ontspannende douchebelevenis bieden en ook optisch overeenkomen met het design van de badkamer – ook in het basis segment.
Lees meer
Volkomen doucheplezierVolkomen doucheplezier
Met de tijdloze, slanke Freshline zorgt mengkranenspecialist Kludi voor frisse accenten onder de douche. Of het om de handdouche in de 14-centimeter-klasse gaat of het duale Shower System – de Freshline laat geen wensen onvervuld. Zelfs tegen het hinderlijke nadruppelen heeft men een oplossing paraat.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Frisse spirit in de badkamerFrisse spirit in de badkamer
Weg van de alledaagse stress wordt de badkamer een recreatiegebied binnen de eigen vier muren. Functie, ergonomie en design – daar moet gewoon alles kloppen. Met de collectie E2 wordt het gebruik van water een genoegen.
Lees meer
Kludi wastafelmengkraanKludi wastafelmengkraan
Wastafelmengkranen met een hoge draaibare uitloop zijn momenteel veel verkochte producten. KLUDI breidt het assortiment daarom uit met drie uitermate prijsvriendelijke varianten.
Lees meer
Kludi Amba badmengkraanKludi Amba badmengkraan
Vrijstaande baden verlenen de badkamer een luxe uitstraling. Door de vrije ruimte rond het bad oogt de badkamer groter en wordt het bad meteen het centrale punt in de badkamer.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures