wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

De definitieve oplossing tegen kalk

 
Glossy badkamermagazine
Solarspot daglichtsysteem
gratis roomplanner
kalk, antikalk, kalkaanslag
Bespaar 50% op zeep en wasmiddelen en laat kalkaanslag als sneeuw voor de zon verdwijnen met hulp van de AquaCell waterontharder.

Bestaande kalkaanslag verdwijnt; nieuwe krijgt geen kans meer

AquaCell waterontharders verwijderen kalk uit het water op basis van ionenwisseling. Met dit principe worden de harde kalkdeeltjes in het water omgewisseld voor onschadelijke varianten die geen kalkaanslag veroorzaken. AquaCell is een volumegestuurde waterontharder en houdt dus rekening met uw waterverbruik door continu zacht water te leveren met twee cilinders.

Voordelen en besparingen

Door het gebruik van zacht water kunt u maar liefst 50% besparen op zeep en wasmiddelen. Kleding behoudt langer de originele kleur en voelt zachter aan. Watergebruikende apparatuur zoals vaatwassers en wasmachines verbruiken 20% minder energie en de levensduur wordt aanzienlijk verlengd. Vroegtijdige defecten door hard water behoren dus tot het verleden. Ramen zemen wordt overbodig en gewassen voertuigen drogen streeploos op.

Lees hier wat de eigenaren van een AquaCell waterontharder in uw regio te vertellen hebben.

Website: http://www.aquacell-waterontharder.nl/
Telefoon: 088-9899100

gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures