wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

HÜPPE

 
Nieuwe Walk-In HÜPPENieuwe Walk-In HÜPPE
Wenst u een grote doucheruimte met veel bewegingsvrijheid, een veilige vlakke douchevloer zonder drempel en een instapbreedte die u zelf kunt kiezen?
Lees meer
Geniet van puristisch designGeniet van puristisch design
Voor liefhebbers van verfijnde en puristische binnenhuis architectuur heeft HÜPPE de nieuwe zwaaideurserie HÜPPE Enjoy pure ontwikkeld. De minimalistische vormgeving, die in alle details perfect is doorgevoerd, heeft een heldere rechte lijnvoering met subtiele rondingen.
Lees meer
Interieuradvies nodig?
Opvouwbare douchecabineOpvouwbare douchecabine

U wenst een ruimere douche maar komt ruimte te kort? Of moet u de douche ombouwen voor levensloop bestendig wonen of voor gebruik van rolstoelen? Voor dit soort situaties heeft douchewandfabrikant HÜPPE de Design elegance zwaaivouwbare douchecabine ontwikkeld.

Lees meer
Walk-In douchewandenWalk-In douchewanden

Walk-In douchewanden zijn heel populair. Een Walk-In douchewand lijkt op het eerste gezicht eenvoudig. Toch leert de ervaring, dat als u kiest voor kwaliteit, design en functionaliteit u beter kunt kiezen voor een A-merk, zoals het Duitse merk HÜPPE.

Lees meer
HÜPPE wint 2 AwardsHÜPPE wint 2 Awards
De Duitse douchewandfabrikant HÜPPE is opnieuw in de prijzen gevallen met de door Phoenix Design ontworpen zwaaideurserie HÜPPE Enjoy.
Lees meer
Solarspot daglichtsysteem
DouchewandenKleurtrends douchewanden

Om de douchewanden harmonieus aan te sluiten bij het ontwerp van de badkamer introduceert douchewandfabrikant HÜPPE de kleurtrends zwart en grijsbruin.

Lees meer
Van ligbad naar doucheruimteVan ligbad naar doucheruimte

Douchen in het ligbad geeft meestal een natte boel. Een douchegordijn biedt niet altijd de gewenste oplossing. In dat geval is een badwand de ideale oplossing.

Lees meer
Huppe Gigo DouchebakkenDouchebakken hardsteenlook

Hardsteen is een duurzaam en mooi materiaal en ideaal voor toepassingen in badkamers en wellness ruimten. Om aan deze landelijke stijl tegemoet te komen introduceert HÜPPE een nieuwe serie douchebakken in hardsteenlook en gelcoat. 

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
HÜPPE douchewanden X1HÜPPE douchewanden X1

Douchewandfabrikant HÜPPE heeft met de nieuwe serie X1 s ’werelds belangrijkste innovatieprijs op het gebied van technologie, sport en lifestyle gewonnen. Deze innovatieprijs is de internationale Plus X Award “Best Product of the Year”. 

Lees meer
Douchewand Huppe ClassicsElke ruimte een douchewand

HüPPE heeft de zwaai- en schuifdeurserie CLASSICS uitgebreid. Ondanks de gunstige prijzen krijgt u de welbekende hoge HüPPE kwaliteit met echt 6 mm veiligheidsglas en schitterende designdetails. De vernieuwingen zorgen voor nog meer voordelen.

Lees meer
DouchewandenHüppe douchewanden

Bent u een liefhebber met creatieve ideeën of bijzondere wensen voor uw bad-, fitness- of wellnessruimte? Dan kan douchewand fabrikant Hüppe u helpen, want het sterke punt van Hüppe is het concretiseren van creatieve ideeën op basis van individuele wensen.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Huppe douchedeurenHüPPE: design zonder limiet

Dit jaar is voor HüPPE het innovatiejaar, want naast de vele nieuwe series heeft het toonaangevende bedrijf ook de designseries Duplo, Kalea en Vista verder ontwikkeld.

Lees meer
Douchewanden HuppeHüPPE Shower Power

Onder het dynamische motto SHOWER POWER 2009 introduceerde HüPPE op de vakbeurs ISH de nieuwe design douchewandystemen ENJOY en REFRESH.

Lees meer
HüPPE Studio Berlin pureHüPPE Studio Berlin pure

Het assortiment van HüPPE Studio Berlin pure is onbegrensd. Voor iedere douche- of wellnessruimte is er een mooi model.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures